QUOTE(Magira @ 2009 04 21, 22:58)
Oi liuks
.Tikrai as turini isversiu ir pasikeisim recepciukais.
As noreciau jusu paklausti man po pusantru metu pradejo idomiai duona minkyt,o gal man taip tik atrodo
.Isminko ,bet kai minko man atrodo ,kad kazkaip jega ne ta.Reikes konsultantes pasiklausti.
Man kai duoną minko, tai visas TM net juda. Vyrui net baisu daros, liepia laikyt ir niekur nesitraukti nuo TM
.
Kiaip supratau TM pirkai irgi ne Lietuvoj?
Ką tik pridariau glazuruotų migdolų
. Šeima juos dievina.
Receptukas:
200 g migdolų
10 g. sviesto
80 g. rudojo cukraus
1/4 šaukštelio cinamono
10 g vandens (aš pilu truputi mažiau)
Migdolus, sviestą, cukrų ir cinamoną sudėti į MT ir 5 min/Varoma/rodyklė (prie varpos). Per viršų supilti vandenį ir 10 min./ Varoma/ rodyklė/poz. 1. Migdolus išdėti į lėkštę ir palikti atšalti.
Galima įberti truputi ir smulkintų gvazdikėlių.
P.s. šis receptas tinka tik TM 31! (Čia toks prierašas prie recepto)