Įkraunama...
Įkraunama...

Thermomix

QUOTE(Raganaa999 @ 2009 04 14, 17:01)
Ziuriu visom labai aktualus receptai, o tai be receptu neiseina naudoti to termomixo? Negi jei isigysiu tai teks pagal receptus viska gamint? O to ka gamindavau jau nebegalesiu?  g.gif

Aišku, kad galėsi 4u.gif Tik kažkaip iš pradžių norisi gamint pagal receptą, nes ten nurodyta kokiu greičiu vieną ar kitą produkta plakti ar pjaustyti ir kiek sek.
Atsakyti
sveikos mamytės, gaminančios su TM,
gal kuri turite receptukų is arojos? Gal galetumėte pasidalinti? Skolinga nelikčiau. Mainais atiusčiau vokiškų mano išandytų receptų thumbup.gif . Konkrečiai man reikėtų 2008 metų balandžio mėn. kokteilių, gegužės mėn. pesto padažų, birželio mėn. sulčių ir gėrimo, rugpjūčio mėn. padažų. Iš anksto dėkoju. Rašykite į AŽ.
Atsakyti
QUOTE(gike @ 2009 04 21, 07:56)
sveikos mamytės, gaminančios su TM,
gal kuri turite receptukų is arojos?

O taip nepasidalinsi savo receptais bigsmile.gif Aš neužsisakinėju iš Arojos
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 04 21, 08:34)
O taip nepasidalinsi savo receptais  bigsmile.gif  Aš neužsisakinėju iš Arojos

Ir as pasidalinciau pas mane graikiska knyga,o lietuviskos net nesu maciusi.Gal parasom visos verstu receptu is savu knygu.Gaila bet as vokiskai ne bum bum..
Turiu ir sena rusiska ,bet ten daug klaidu receptuose gal verteja buvo nekokia.
Nezinau jei tai negalima galime ir per az.kaip jus manot???
Atsakyti
QUOTE(Magira @ 2009 04 21, 10:39)
Nezinau jei tai negalima galime ir per az.kaip jus manot???

O ko negalima , reik tik noro turet . Kai turesiu laiko, reik nuskanuot savo knyga LT. Bet ten tiek daug lapu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 04 21, 09:52)
O ko negalima , reik tik noro turet . Kai turesiu laiko, reik nuskanuot savo knyga LT. Bet ten tiek daug lapu doh.gif

Tai ne visa -pora geriausiu!
Ai sakau gal negalima pagal forumo taisykles... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Magira @ 2009 04 21, 11:14)
Tai ne visa -pora geriausiu!
Ai sakau gal negalima pagal forumo taisykles... ax.gif

Tai , kai turesiu laiko nuskanuosiu, sudėsiu į savo foto albuma, o forume tik nuorodą į jį. Jei pamirščiau, priminkit wink.gif
Atsakyti
Labai malonu, kad atsirado bendraminčių smile.gif. Aš turiu ne tik vokišką knyga, bet ir daugybe vokiškų receptų, kuriuos nemokomai gauna asmenys pirke MT Vokietijoje. galiu į až persiusti vokiečių kalboje arba verstus į lietuvių k. (biski reiktų luktert, kol surinkčiau tekstą lietuvių k. ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(gike @ 2009 04 21, 14:39)
Labai malonu, kad atsirado bendraminčių  smile.gif. Aš turiu ne tik vokišką knyga, bet ir daugybe vokiškų receptų, kuriuos nemokomai gauna asmenys pirke MT Vokietijoje. galiu į až persiusti vokiečių kalboje arba verstus į lietuvių k. (biski reiktų luktert, kol surinkčiau tekstą lietuvių k.  ax.gif )

Visos knygos kol kas neskanuok, Spigly, nuskanuok tik turinį, o mes pasakysim, kokie receptai mus domina.

Aš irgi taip padarysiu, tik vokiškų receptų pavadinimus lietuvių k. išversiu ir į až persiusiu. Tada išsirinksit, kurių rteikia.

Magira, tu tą patį su graikiškais receptais padaryk.

P.s. sėdu rašyti turinio smile.gif
Atsakyti
Būkit geros, dėkit tik Lt kalba 4u.gif
Atsakyti
Oi liuks drinks_cheers.gif .Tikrai as turini isversiu ir pasikeisim recepciukais. 4u.gif
As noreciau jusu paklausti man po pusantru metu pradejo idomiai duona minkyt,o gal man taip tik atrodo ax.gif .Isminko ,bet kai minko man atrodo ,kad kazkaip jega ne ta.Reikes konsultantes pasiklausti.
Atsakyti
QUOTE(Magira @ 2009 04 21, 22:58)
Oi liuks drinks_cheers.gif  .Tikrai as turini isversiu ir pasikeisim recepciukais. 4u.gif
As noreciau jusu paklausti man po pusantru metu pradejo idomiai duona minkyt,o gal man taip tik atrodo ax.gif .Isminko ,bet kai minko man atrodo ,kad kazkaip jega ne ta.Reikes konsultantes pasiklausti.

Man kai duoną minko, tai visas TM net juda. Vyrui net baisu daros, liepia laikyt ir niekur nesitraukti nuo TM biggrin.gif .
Kiaip supratau TM pirkai irgi ne Lietuvoj?

Ką tik pridariau glazuruotų migdolų tongue.gif. Šeima juos dievina.
Receptukas:
200 g migdolų
10 g. sviesto
80 g. rudojo cukraus
1/4 šaukštelio cinamono
10 g vandens (aš pilu truputi mažiau)

Migdolus, sviestą, cukrų ir cinamoną sudėti į MT ir 5 min/Varoma/rodyklė (prie varpos). Per viršų supilti vandenį ir 10 min./ Varoma/ rodyklė/poz. 1. Migdolus išdėti į lėkštę ir palikti atšalti.

Galima įberti truputi ir smulkintų gvazdikėlių.
P.s. šis receptas tinka tik TM 31! (Čia toks prierašas prie recepto)
Atsakyti