sveikutes,
apie ta pati jau teko rasyt cia neseniai kitoj panasioj temelej siame forume, bet pasikartosiu
pati visa laika jauciau aistra genealoginiu saknu "kasinejimuose" bet iki siol rimtai tuo nebuvau uzsiemusi. bet vel kazkaip su sese kalbedamos uzsidegem ta mintim tai ir emiausi darbo - pradziai ieskojau visokeriopos info inete, nes gyvenu ne lietuvoj, todel, kad ir i koki archyva taip neimsi ir nenubegsi ko pasiklaust. beieskodama atradau puikiai programele, kuria noriu pasidalint, net keista, kad niekas anksciau nepaminejo.
ta programele galima rast www.myheritage.com / www.myheritage.lt
programa nemokama prieinama daugeliu kalbu, tame tarpe ir lietuviu, kas labai gerai, jei norisi parodyt giminem, o yra anglu kalbos nemokanciu ar pan. dirbti su programa tikrai labai lengva, viskas labai aiskiai yra pateikiamam, turiu pasakyt pries tai buvau nusipirkusi angliska programa compakte, bet kazkaip "nelipo" ji man ir gana, manau cia buvo viena is pagrindiniu priezasciu, kodel visa ta reikala taip ir numeciau. kiti verti pamineti bruozai butu ivairaus stiliaus ataskaitos /sarasai, automatine sasaju paieska, galimybe talpinti nuotraukas, vaizdo ir garso medziaga, nemokamas publikavimas inete ir pan. nesu net pati dar visko iki galo istyrinejusi, bet kol kas nieko blogo negaliu pasakyt, esu labai patenkinta ta programa
, tad tikiuosi ir jums pasitarnaus! sekmes