Įkraunama...
Įkraunama...

Geneologinis medis.

QUOTE(sandritalt @ 2008 09 07, 13:22)
parsisiunciau ir as Agelong Tree, tik nervina kad nerodo viso medzio  doh.gif  o tik pagal asmeni. Ieskau abar kokios kitokios  rolleyes.gif

reikia eiti rasyti laiska i lenkija, ten dieduko visa gimine gyveno

Pasižiūrėk čia, ten yra visas sąrašas programų. Visą medį gerai rodo Great Family. Bet ji galioja tik 30 dienų, po to reikia pirkti.
Atsakyti
QUOTE(Jolantuke @ 2008 09 07, 19:36)
Pasižiūrėk čia, ten yra visas sąrašas programų. Visą medį gerai rodo Great Family. Bet ji galioja tik 30 dienų, po to reikia pirkti.

is cia ir renkuosi blush2.gif
reiks parsisiusti, paziureti gal patiks bigsmile.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
niekaip nerandu Great Family kaip padaryti tevus susituokusius lotuliukas.gif
parasau save, pasirenku tete, pasirenku mama, o jie gaunasi nesissituoke ax.gif nemokuu blush2.gif
Atsakyti
Jolantuke, Aciu uz naudinga informacija! clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kolege: 10 rugsėjo 2008 - 13:34
QUOTE(sandritalt @ 2008 09 07, 23:09)
niekaip nerandu Great Family kaip padaryti tevus susituokusius  lotuliukas.gif
parasau save, pasirenku tete, pasirenku mama, o jie gaunasi nesissituoke  ax.gif nemokuu  blush2.gif

Labai lengva smile.gif
Tik po ranka dabar neturiu savo kompo, kad tiksliai parašyčiau smile.gif
Ten, kur imi ryšius nuo savęs parodyti kas mama ir kas tėtė, yra ryšys "siblings", tai jį nuo tėtės pažymėk iki mamos ir viskas smile.gif Užtenka tik vieną kartą. Jau nuo mamos iki tėtės nereikia, nes rodys dvi santuokas tongue.gif
Jei tik tiksliai pamenu to ryšio pavadinimą. Pasižiūrėk, rasi thumbup.gif
QUOTE(kolege @ 2008 09 10, 15:33)
Jolantuke, Aciu uz naudinga informacija!  clap.gif

Kaip džiaugiuosi, kad tas mano darbelis bent kam nors reikalingas! 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Jolantuke @ 2008 09 19, 21:27)
Labai lengva smile.gif
Tik po ranka dabar neturiu savo kompo, kad tiksliai parašyčiau smile.gif
Ten, kur imi ryšius nuo savęs parodyti kas mama ir kas tėtė, yra ryšys "siblings", tai jį nuo tėtės pažymėk iki mamos ir viskas smile.gif Užtenka tik vieną kartą. Jau nuo mamos iki tėtės nereikia, nes rodys dvi santuokas  tongue.gif
Jei tik tiksliai pamenu to ryšio pavadinimą. Pasižiūrėk, rasi  thumbup.gif

Pasitaisau, suklydau doh.gif ... Kai pasižymi tėtį, spaudi ant dešiniojo pelės klavišo. Atsidaro langelis "link to father", "link to mother", "link to sposes" - pastarasis yra santuokos ryšys, jį vedi iki mamos. Štai ir viskas smile.gif
Dabar, atsivertus redaguoti tėčio ar mamos duomenis, viršuje turi būti dar vienas segtuviukas "sposes", jį įjungus matai santuokos ryšį, sutuoktinio duomenis ir gali dar įrašyti kur ir kada vyko santuoka smile.gif
Atsakyti
sveikos, parsisiunciau genopro programyte, liuks 4u.gif
Tik dar nespejau isigilinti, gal kas pasakytu, ka reiskia pasikartojimas, eilute tarp vardo ir pavardes, man kazkaip nelabai nedasyla blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ievaaaaa @ 2008 09 20, 18:04)
sveikos, parsisiunciau genopro programyte, liuks  4u.gif
Tik dar nespejau isigilinti, gal kas pasakytu, ka reiskia pasikartojimas, eilute tarp vardo ir pavardes, man kazkaip nelabai nedasyla  blush2.gif

Middle name turi omenyje? Čia šiaip turi rašytis antras vardas jei yra toks, bet aš rašau mergautines pavardes moteriškių smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Jungiuos ir as prie savo gimines ieskoviu gretu. Vis paskaitinedavau, ka rasot, bet kazkaip neparasydavau. Pagal jusu rekomendacijas pasirinkau geni.com. Su savo mamos pagalba sugebejau apie 200 asmenu jau i medi itraukti. Paskui pasirode, kad as ne vienintele musu giminej tuo domiuosi, su teta susikoperavom, jinai dar zmoniu prisimini. Zodziu dabar apei 250 asmenu. O kiek dar truksta! Tai amerikoj, tai argentinoj, kanadoj, ukrainoj, lenkijoj. Va tokius kaip atrasiu tai man klampus klausimas. Bandysiu per uzsienio geneologijos forumus ieskoti. Maciau, kad zmones saviskius taip kartasi atranda.
Sekmes visoms tokiam idomiam ir reikalingam darbe.
Beje, jau turiu info apie 7-ias kartas. Kiek jus?
Papildyta:
QUOTE(Visgaile @ 2008 08 20, 15:36)
Papasakokit, kaip jums sekasi ka nors idomaus rasti. gal staiga "uzturejote" koki ipatinga giminaiti?  biggrin.gif

radau giminej daug teatro rezisieriu (bent 4), aktoriu (irgi atrodo 4), pop dainininke, profesionaliu muzikantu.
Atsakyti
QUOTE(EwuteZ @ 2008 10 30, 01:14)
Sveikos. Jungiuos ir as prie savo gimines ieskoviu gretu. Vis paskaitinedavau, ka rasot, bet kazkaip neparasydavau. Pagal jusu rekomendacijas pasirinkau geni.com. Su savo mamos pagalba sugebejau apie 200 asmenu jau i medi itraukti. Paskui pasirode, kad as ne vienintele musu giminej tuo domiuosi, su teta susikoperavom, jinai dar zmoniu prisimini. Zodziu dabar apei 250 asmenu. O kiek dar truksta! Tai amerikoj, tai argentinoj, kanadoj, ukrainoj, lenkijoj. Va tokius kaip atrasiu tai man klampus klausimas. Bandysiu per uzsienio geneologijos forumus ieskoti. Maciau, kad zmones saviskius taip kartasi atranda.
Sekmes visoms tokiam idomiam ir reikalingam darbe.
Beje, jau turiu info apie 7-ias kartas. Kiek jus?
Papildyta:

radau giminej daug teatro rezisieriu (bent 4), aktoriu (irgi atrodo 4), pop dainininke, profesionaliu muzikantu.

Man pasisekė iškapstyti 8 kartas. Dalis giminaičių irgi pasimetusi... Net nežinau kur ieškoti...
Iš įdomybių, tai mamos giminėje yra vienas kunigas ir keli vienuoliai smile.gif
O iš tėčio giminės - mano senelis mirė Sibire, ištremtas už tai kad buvo šaulys....
Atsakyti
sveikutes,

apie ta pati jau teko rasyt cia neseniai kitoj panasioj temelej siame forume, bet pasikartosiu smile.gif
pati visa laika jauciau aistra genealoginiu saknu "kasinejimuose" bet iki siol rimtai tuo nebuvau uzsiemusi. bet vel kazkaip su sese kalbedamos uzsidegem ta mintim tai ir emiausi darbo - pradziai ieskojau visokeriopos info inete, nes gyvenu ne lietuvoj, todel, kad ir i koki archyva taip neimsi ir nenubegsi ko pasiklaust. beieskodama atradau puikiai programele, kuria noriu pasidalint, net keista, kad niekas anksciau nepaminejo.
ta programele galima rast www.myheritage.com / www.myheritage.lt
programa nemokama prieinama daugeliu kalbu, tame tarpe ir lietuviu, kas labai gerai, jei norisi parodyt giminem, o yra anglu kalbos nemokanciu ar pan. dirbti su programa tikrai labai lengva, viskas labai aiskiai yra pateikiamam, turiu pasakyt pries tai buvau nusipirkusi angliska programa compakte, bet kazkaip "nelipo" ji man ir gana, manau cia buvo viena is pagrindiniu priezasciu, kodel visa ta reikala taip ir numeciau. kiti verti pamineti bruozai butu ivairaus stiliaus ataskaitos /sarasai, automatine sasaju paieska, galimybe talpinti nuotraukas, vaizdo ir garso medziaga, nemokamas publikavimas inete ir pan. nesu net pati dar visko iki galo istyrinejusi, bet kol kas nieko blogo negaliu pasakyt, esu labai patenkinta ta programa thumbup.gif , tad tikiuosi ir jums pasitarnaus! sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri turite programą kuri nupieštų visą medį su nuotraukomis, o ne tik dalinį kaip daugelis doh.gif
Atsakyti