Įkraunama...
Įkraunama...

Geneologinis medis.

QUOTE(daugvaikuciu @ 2007 05 01, 04:16)
Pabandyk kreiptis i Palmira Galkontaite is LNK Nepriklausomos paiesku tarnybos .Jie zino,kaip zmones ieskoti.

Nežinau ar čia rimtai, ar ne pasakei smile.gif
Atsakyti
[quote=Marsella,2007 05 01, 14:47]

Visiskai rimtai,jie ieskojo jau begales zmoniu.Pasakytu nors gaires,kokiu keliu eiti.Kam Tau is naujo isradineti dvirati.Ju deka suradau Argentinos lietuviu bendruomene ir per ja vos ne pries 100 metu isvykusiu giminaiciu palikuonis.
Atsakyti
[quote=daugvaikuciu,2007 05 03, 02:38]
[quote=Marsella,2007 05 01, 14:47]

Visiskai rimtai,jie ieskojo jau begales zmoniu.Pasakytu nors gaires,kokiu keliu eiti.Kam Tau is naujo isradineti dvirati.Ju deka suradau Argentinos lietuviu bendruomene ir per ja vos ne pries 100 metu isvykusiu giminaiciu palikuonis.
[/quote]
Aišku dabar smile.gif Na dėkui už patarimą 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, genealoginio medžio sudarinėtojos smile.gif Aš taip pat neseniai susirgau šia "liga" biggrin.gif Parsisiunčiau tą Agelong tree programėlę (sumokėjau 50 lt), tai dabar kiekvieną dieną prie jos prisėdu. Programytė liux thumbup.gif Ten gali be proto daug informacijos suvest !!! O ne šiaip - vardas, pavardė. Na kol kas mano seniausieji gimę 1850 metais wub.gif Bet tikiuosi pavyks ateity prisikapstyti iki tolimesnių propropropro...senelių lotuliukas.gif Labai noriu surast info apie močiutės giminę, nes mirė mama, kai jai buvo metukai, tai pati nieko nežino apie ją.
Atsakyti

cia radau adresus kas gali uz pinigelius sudaryti g. medi smile.gif
Atsakyti
o kokia temuke, seniai jau darau savo gimines genealogini medi, dar kol diedukai buvo gyvi kamandinejau, nes nezinau ar tokiu atveju kai diedukas gimes ne lietuvoje padetu archyvu departamentas, nes jei nerado duomenu kad buvo istremtas tai doh.gif nu bet cia kita tema. Labai jau idomu knaisiotis po praeiti, tik gal kas galit programele kokia pasiulyti, nes mano genopro lb jau primityvi.. man nortusi kazko grazesnio wub.gif
Atsakyti
Yra torrentuose programa genealoginio medzio nemokamai tongue.gif , tai jai ka siuskites..., kiek skaiciau komentaruose labai nebloga programele drinks_cheers.gif !
Atsakyti
QUOTE(egleol @ 2008 07 24, 12:22)
Yra torrentuose programa genealoginio medzio nemokamai tongue.gif , tai jai ka siuskites..., kiek skaiciau komentaruose labai nebloga programele drinks_cheers.gif !

aha, galima tai galima, o kaip ji vadinasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alegra @ 2007 04 11, 05:16)
Paziurekit cia ir jei patinka pirmyn smile.gif

http://www.geni.com/tree/start

o as sita internetine sekmingai naudoju thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sandritalt @ 2008 07 24, 13:04)
aha, galima tai galima, o kaip ji vadinasi?  g.gif

Lygtai rodos genealogic tree, arba labai panasiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2008 07 24, 14:37)
o as sita internetine sekmingai naudoju  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

einu perdarysiu ir as savo, gal cia graziau gausis bigsmile.gif

QUOTE(egleol @ 2008 07 24, 18:54)
Lygtai rodos genealogic tree, arba labai panasiai g.gif

ieskosim, tikiuosi rasim ka nors thumbup.gif
Atsakyti
Paskaiciau ir sirdi suspaude, dar paauglysteje dariau seimos medi, deja kur jis dingo tai nepamenu. Bet dar lygi siol atsimenu svarbiausias pavardes, siekancias XIX viduri. Manau reik sesti ir dar syki uzrasyt tai ka pamenu, nes kaip bebutu seimoje, ir net aplamai musu gymineje niekas ju nezino. Esu is Klaipedos, o beveik visi mano proteviai nuo Vilniaus krastu... eiciau pati i archyvus ir laiko nebutu gaila, nes tai labai megstu. Ir galvoju apie tai kad gal paduoti prasyma i archyva... Tikiuosi, kad atsigaivins sis forumas ir galesime placiau viena kitai padet. Sekmes
Atsakyti