Sveikutes,as jau daug metu domiuosi seimos medziu,priejau iki XIX a.vidurio,bet archyve dar nebuvau,varciau keleta baznytiniu knygu.
Man patiko www.familysearch.org,cia suradau musu gimines atstovus JAV ir Vokietijoje,su kuriais rysiai seniai nutruke-pagal ju mirties datas.
As uzsirasau ir daugiau faktu apie zmogu-man vien tik mirties-gimimo datu neuztenka,labai idomu koks nors atsiminimas apie zmogu,istorija,dar pradejau rasyti specialybes.
Idomiausia buvo,kai viename kaime kiekviename name radau giminiu-toks jausmas,kad visi zmones broliai...O vienoj vietoj,ieskodama pagal pavarde saknu,sutikau zmogu-gryna mano mirusio tevo isores kopija,net sudrebejau is netiketumo,tarsi tetis butu gyvas.
Man dar vienas atramos taskas -kapines,ypac kaimo kapinaites.Zinai ,kur gime seneliai-proseneliai,tada ieskai kapu su pavardem,susijusiom su jusu gimine,tada ieskai gyvu tu kapeliu lankanciuju ir t.t. Viskas uzsitesia ,bet labai idomu,ne vien tik sausos datos.
Mes irgi is bajoru,bet niekas-nei herbai,veliavos neislike.Is kitos puses ,koks skirtumas-juk kraujas nera melynesnis,o giminej pilna visai jos nepuosianciu girtuokleliu.Kartais vienintelis atsiminimas apie zmogu,kad buvo girtuoklis...