Įkraunama...
Įkraunama...

Geneologinis medis.

QUOTE(boruzzze @ 2010 06 20, 15:50)
gal kas girdėjote, ar epaveldas.lt jau visos knygos nuskanuotos, ar bebus naujų?

Bus. Pamažu vis papildoma. Skenuoja ne pagal abėcėlę, o pagal tik jiems žinomą tvarką smile.gif
Atsakyti
Gal ir ne į temą, bet GENI dabar jau yra ir lietuvių lithuania.gif bei kitom kalbom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa.Ersa @ 2010 06 25, 01:12)
Gal ir ne į temą, bet GENI dabar jau yra ir lietuvių lithuania.gif bei kitom kalbom  smile.gif

Labai į temą smile.gif
Ačiū tau už info.
Atsakyti
Laba diena,ir aš čia taip darausi geneologinį medį, ir norėjau paklausti, kas naudoja myheritage.lt ; kaip ištrinti asmenį, kurio nereikia? doh.gif Suklydau vienoje vietoje, o dabar neradu. g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maniakė* @ 2010 06 25, 20:44)
Laba diena,ir aš čia taip darausi geneologinį medį, ir norėjau paklausti, kas naudoja myheritage.lt ; kaip ištrinti asmenį, kurio nereikia?  doh.gif  Suklydau vienoje vietoje, o dabar neradu.  g.gif  4u.gif

uzeik ant to asmens korteles, paspausk desini, tada pasirink person ir tada delete person. atrodo logiska, bet as pati viena karta kiek ieskojau kol suradau doh.gif
Atsakyti
Sveikos geneologes 4u.gif .
Domiuosi geneologija jau 3 metai. Mano saknys yra Lietuvoje ir Rusijoje. O kadangi susituokusi, tai pradejau rinkti informacija ir apie vyro seima. Ir viskas del savo vaiku 4u.gif . Noriu, kad viska zinotu. Renku ne tik pilka informacija, bet ir nuotraukas, renku pasakojimus apie prosenelius ir t.t. Noriu pasidziaugti, kad vaikai jau gales pamatyti kaip atrode ju proproseneliai. Ir jau turiu 9 kartas. Gaila, kad Lietuvoje nera saito, kur galima butu pateikti duomenis apie ieskomas pavardes.
Stai noriu pateikti kelias pavardes, gal kas is cia esanciu, taip pat iesko informacijos apie sias pavardes -
Telšių apskritis - RIŠKUS, GENYS, KUBILIUS, SAUNORIUS.
Atsakyti
Klausimas genealogems.

Nuo ko pradeti rimtus genealoginius tyrimus. Zinau savo proseneliu pavardes ir gyvenemasias vietas noreciau paziureti toliau i praeiti kokius zingsnius butu galima padaryti ta kryptim?

Aciu
Atsakyti
QUOTE(are @ 2010 07 07, 15:33)
Klausimas genealogems.

Nuo ko pradeti rimtus genealoginius tyrimus. Zinau savo proseneliu pavardes ir gyvenemasias vietas noreciau paziureti toliau i praeiti kokius zingsnius butu galima padaryti ta kryptim?

Aciu

Čia yra labai išsamiai surašyta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(di_sapa @ 2010 06 29, 12:03)
Sveikos geneologes  4u.gif .
Domiuosi geneologija jau 3 metai. Mano saknys yra Lietuvoje ir Rusijoje. O kadangi susituokusi, tai pradejau rinkti informacija ir apie vyro seima. Ir viskas del savo vaiku  4u.gif . Noriu, kad viska zinotu. Renku ne tik pilka informacija, bet ir nuotraukas, renku pasakojimus apie prosenelius ir t.t. Noriu pasidziaugti, kad vaikai jau gales pamatyti kaip atrode ju proproseneliai. Ir jau turiu 9 kartas. Gaila, kad Lietuvoje nera saito, kur galima butu pateikti duomenis apie ieskomas pavardes.
Stai noriu pateikti kelias pavardes, gal kas is cia esanciu, taip pat iesko informacijos apie sias pavardes -
Telšių apskritis - RIŠKUS, GENYS, KUBILIUS, SAUNORIUS.

koks paieškos saitas yra Rusijoje bigsmile.gif ?
Atsakyti
Sveikutes,
As taip pat domiuosi seimos istorija ir sudaryneju medi, duomenis renku sunkiai, bet stumiuosi i prieki, jei gyvenciau Vilniuje butu legviau, nes ten yra archyvai.
Noriu duoti pastu uzklausima i archyva, tik cia susiduriu su tokiu klausimu ir noreciau Jusu patarimo. Zinau savo pro pro seneliu vardus, pavardes, gimimo ir mirties datas, o ju tevu zinau tik vardus - kaip man stumtis i prieki? Kaip tureciau gauti daugiau informacijos? Kokia cia turetu buti uzklausa i archyva ir ko klausti, nes kaip suprantu galima uzklausti del gimimo, mirties, kriksto, santuokos?
Gal kas galetu is vis patart, kaip tikslingiau ieskoti informacijos.
As siuo metu isivaizduoju, kad tureciau prasyti santuokos israso savo pro pro proseneliu, kadangi juose turetu matytis gimimo datos, moters mergautine pavarde, o ju tevu vardai gal irgi butu ar cia jau kriksto irasuose?
Atsakyti
QUOTE(kolege @ 2010 07 18, 16:05)
Sveikutes,
As taip pat domiuosi seimos istorija ir sudaryneju medi, duomenis renku sunkiai, bet stumiuosi i prieki, jei gyvenciau Vilniuje butu legviau, nes ten yra archyvai.
Noriu duoti pastu uzklausima i archyva, tik cia susiduriu su tokiu klausimu ir noreciau Jusu patarimo. Zinau savo pro pro seneliu vardus, pavardes, gimimo ir mirties datas, o ju tevu zinau tik vardus - kaip man stumtis i prieki? Kaip tureciau gauti daugiau informacijos? Kokia cia turetu buti uzklausa i archyva ir ko klausti, nes kaip suprantu galima uzklausti del gimimo, mirties, kriksto, santuokos?
Gal kas galetu is vis patart, kaip tikslingiau ieskoti informacijos.
As siuo metu isivaizduoju, kad tureciau prasyti santuokos israso savo pro pro proseneliu, kadangi juose turetu matytis gimimo datos, moters mergautine pavarde, o ju tevu vardai gal irgi butu ar cia jau kriksto irasuose?

Sveika,

Kiek žinau, turi žinoti maždaug penkių metų laikotarpyje kada vestuvės buvo. Gal aš klystu, dabar bandau greitai surasti linką, bet nerandu. Kažkur buvo archyvuose parašyta.

Kažkas man labai gerai patarė, kad kai surandi laisvo laiko, nuvažiuoji pati į archyvą, ir tada užsisakius penkias knygas visas su skaitmeniniu fotiku greitai perverti, nufotkini, o paskui namie po truputėlį išsinagrinėji.

Sėkmės ir parašyk ką nusprendei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kepure_dega @ 2010 07 19, 10:39)
Sveika,

Kiek žinau, turi žinoti maždaug penkių metų laikotarpyje kada vestuvės buvo. Gal aš klystu, dabar bandau greitai surasti linką, bet nerandu. Kažkur buvo archyvuose parašyta.

Kažkas man labai gerai patarė, kad kai surandi laisvo laiko, nuvažiuoji pati į archyvą, ir tada užsisakius penkias knygas visas su skaitmeniniu fotiku greitai perverti, nufotkini, o paskui namie po truputėlį išsinagrinėji.

Sėkmės ir parašyk ką nusprendei  4u.gif

Beda tame, kad as gyvenu Klaipedoje ir nera taip lengva paprasciausiai nuvaziuoti i Vilniuje esanti archyva sad.gif Nes jei jau vaziuoju i Vilniu, kas buna lb retai, tai kelione buna su kitu tikslu. Internetineme archyvu puslapyje, maciau, kad galima pastu pateikti uklausas, tai as sitaio ir ruosiuosi daryt smile.gif gal kas iseis.
Atsakyti