Dar papildau info iš med.žodyno:
Teisingas pavad. "čirej" ir tiksliau - tai šunvotė (furunkulas), jos labai skausmingos ir ilgai gydomos, dažnai atsiranda viena po kitos.
Sveikos,
Gal galite kas parekomenduoti zmogu, kuris uzsiima gimines atkasimu? Na kad patiems archyvuose nesedeti. Ar gal imoniu kokiu yra kurie daro tuos dalykus?? Aciu!
Gal galite kas parekomenduoti zmogu, kuris uzsiima gimines atkasimu? Na kad patiems archyvuose nesedeti. Ar gal imoniu kokiu yra kurie daro tuos dalykus?? Aciu!
QUOTE(JaunaDvynukuMamyte @ 2010 05 07, 20:04)
Sveikos,
Paieškojau internete ir radau tokį tinklapį. Dar buvo genealogų kontaktai tinklapyje www.genealogija.lt, bet kažkodėl ji šiandien neatsidaro
Sveikos visos,
aš irgi jungiuosi prie jūsų būrio.
Giminės medį renku apie pusę metų. Viską suvedinėju ant geni.com. Kolkas pas mane 6 kartos. Išviso priskaičiavau apie 530 žmonių, iš kurių 425 kraujo giminės. Dar ir trūksta nemažos dalies - daug žmonių išvykę į Lenkiją, Ameriką, bet tikiuosi kad kaip nors su jais vieną dieną susisieksiu. Su kaikuriais savaime nutrūko ryšiai- pvz nusigėrė ir nusivalkatavo, ar akivaizdžiai ignoravo ir niekino savo giminę.
Kažkas čia minėjo, kodėl va nededa visų duomenų į internetą ir t.t. Turim giminėj tokį jauną vaikiną su kriminaline praeitim ir tikriausiai, dar kriminališkesne ateitim. Tai duok jam dabar tokį medį - iškart skambins jo draugai mano mamai, prašydami išpirkos dėl manęs ar brolio. O apsimest galės kuo tik nori - toks anoks, gimęs tada ir tada, o kur gyvenam ir taip lengva sužinot. Saugot reikia tokią informaciją
Sėkmės visoms
aš irgi jungiuosi prie jūsų būrio.
Giminės medį renku apie pusę metų. Viską suvedinėju ant geni.com. Kolkas pas mane 6 kartos. Išviso priskaičiavau apie 530 žmonių, iš kurių 425 kraujo giminės. Dar ir trūksta nemažos dalies - daug žmonių išvykę į Lenkiją, Ameriką, bet tikiuosi kad kaip nors su jais vieną dieną susisieksiu. Su kaikuriais savaime nutrūko ryšiai- pvz nusigėrė ir nusivalkatavo, ar akivaizdžiai ignoravo ir niekino savo giminę.
Kažkas čia minėjo, kodėl va nededa visų duomenų į internetą ir t.t. Turim giminėj tokį jauną vaikiną su kriminaline praeitim ir tikriausiai, dar kriminališkesne ateitim. Tai duok jam dabar tokį medį - iškart skambins jo draugai mano mamai, prašydami išpirkos dėl manęs ar brolio. O apsimest galės kuo tik nori - toks anoks, gimęs tada ir tada, o kur gyvenam ir taip lengva sužinot. Saugot reikia tokią informaciją
Sėkmės visoms
QUOTE(kepure_dega @ 2010 05 12, 23:35)
nu saunuole kaip gausiai surinkai
QUOTE(kepure_dega @ 2010 05 13, 00:35)
Ačiū už pasidalijimą. Kažkaip net minčių nekilo, kad su gimimo data ar kita info galima manipuliuoti... Juk galvas ant pečių nešiojame, o ne kopūstus - atsirenkame kas mums ką sako ir kiek tame tiesos...
Na, yra gera rusų patarlė, kad tą kuris pats saugosi ir Dievas saugo
Papildyta:
Tiesa, kažkas klausė kontaktų žmonių, kurie galėtų užsiimti genealoginiais tyrimais. Šiame forume jau kažkur buvo minėta, bet pasikartosiu: Tyrinėtos giminės su kontaktais
Galima parašyti tiesiai istorikams ir pasiklausti.
QUOTE(Jolantuke @ 2010 05 13, 11:30)
Tiesa, kažkas klausė kontaktų žmonių, kurie galėtų užsiimti genealoginiais tyrimais. Šiame forume jau kažkur buvo minėta, bet pasikartosiu: Tyrinėtos giminės su kontaktais
Ačiū ačiū už komplimentus
Parašiau jiems kažkada. Taip ir neatsiliepė. Dar parašiau klausdama detalių dėl profesionalo pagalbos sudarinėjant medį - irgi nulis žinių...
QUOTE(kepure_dega @ 2010 05 14, 15:55)
Parašiau jiems kažkada. Taip ir neatsiliepė. Dar parašiau klausdama detalių dėl profesionalo pagalbos sudarinėjant medį - irgi nulis žinių...
Geras... Keista, kad neatsiliepia.
O kaip rašei, ar toje temoje kaip komentarą, ar asmeniškai tyrėjui el.paštu?
QUOTE(Jolantuke @ 2010 05 14, 14:20)
O kaip rašei, ar toje temoje kaip komentarą, ar asmeniškai tyrėjui el.paštu?
Parašiau asmeniškai emailu, čia tam kuris nagrinėja Vilniaus ir Lydos krašto gimines.
Ar jums atsiliepė?
sveikos darbštuolės atlėkiau pasidžiaugt, kad archyvai nors ir neskubėdami, bet dirba radau sukeltus vilkijos archyvus, o jie man yra labai aktualūs tik, kad sunku bus juos šifruot ir dar reikia aplėkt močiutes ir tetutes, gal kokią datą išpešiu, nes vien su pavardėm nieko nebus
o kaip Jums sekasi, labai jau ramu čia
QUOTE(elizabeta_depp @ 2010 06 15, 17:15)
man irgi sunku issifruoti kas parasyta, o kai dar su rusu nei bum bum
o taip esu sustojus.. vis pasiziuriu ar i epaveldas dar neikelti tveru archyvai..
gal kas girdėjote, ar epaveldas.lt jau visos knygos nuskanuotos, ar bebus naujų? mat žiūriu, kad sąrašas išdėliotas pagal abėcėlę nuo a iki ž raidės.. o man taip laukiamos parapijos nėra.. nejau nebebus keliamų naujų metrikų