Įkraunama...
Įkraunama...

Geneologinis medis.

QUOTE(Milra @ 2010 03 11, 18:22)
Žiūrėjau, bet nieko tinkamo.
Man reikėtų Gojaus kaimo (prie Varėnos), bet nėra  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

O kaip galėčiau tokį daiktą panagrinėti? Kur jį rasti?
16. F. 1541. Merkinės Švč. Mergelės Marijos Ėmimo į Dangų Romos katalikų bažnyčia (Ecclesia Romana Catholica Assumptionis Beatae Mariae Virginis Mereczensis)
1604−1908 m., 47 bylos (10133 vaizdai)

merkines
va ar rodo?

turbut kad nerodo, tad sicia prie antrastes irasyk - merkines, ir apacioje varnele palik ant - archyvai ž tada spaudi - ieskoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzzze: 11 kovo 2010 - 18:46
QUOTE(boruzzze @ 2010 03 11, 19:44)

Nea, 4u.gif nerodo
Atsakyti
QUOTE(Milra @ 2010 03 11, 20:46)
Nea,  4u.gif nerodo

Pabandyk čia...
Bet 1604 metų ten nėra sad.gif Įkelta tik nuo ~1880 metų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolantuke: 12 kovo 2010 - 10:00
QUOTE(Jolantuke @ 2010 03 12, 10:58)
Pabandyk čia...
Bet 1604 metų ten nėra sad.gif Įkelta tik nuo ~1880 metų...

Man vistiek nieko neatidaro 4u.gif Rašo sistemos klaida. Tu gal man tą nuorodą nukopink arba parašyk ką suvedi blush2.gif blush2.gif O aš paieškosiu...
Atsakyti
QUOTE(boruzzze @ 2010 03 11, 20:44)
[url=http://http://www.epaveldas.lt/vbspi/simpleSearch.do;
turbut kad nerodo, tad sicia prie antrastes irasyk  - Merkinės, ir apacioje varnele palik tik ant - "archyvai", tada spaudi  - ieskoti

Milra, čia boruzzze tiksliai buvo surašiusi ką daryti, tikriausiai nepastebėjai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolantuke: 12 kovo 2010 - 15:08
QUOTE(Jolantuke @ 2010 03 12, 16:06)
Milra, čia boruzzze tiksliai buvo surašiusi ką daryti, tikriausiai nepastebėjai  4u.gif

Atsidarė bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Dėkui, dabar ieškosiu blink.gif
Atsakyti
sveikos mamkos biggrin.gif

as irgi jau seniai tuo domejausi... bet niekad nebuvau pradejus rimtai, nes nezinojau kokia cia programa geriausiai pradeti daryti. tada viena drauge parekomendavo puslapi www.geni.com tad uzsikabinau ir tikrai esu labai patenkinta....

labai lengva ja kurti, gal paskui pakviesti prisijungti kitus giminaicius papildyti medi... sistema atpzista ir atranda panasius asmenis ir pasiulo paziureti ar jie jusu gimines, taciau suprantama tai yra angliskas puslapis, tad mazai tiketina, kad bus atrastos musu mociutes g.gif kolkas irgi skambineju mamai, kausiu, pildau, tada ieskau pagal vardus nematytu negirdetu pusbroliu per google, facebook ir pan... jau nemazai radau thumbup.gif

zinau, kad tetis kure kazka, tai su juo susimatysiu po menesiuko nusirasysiu info ka turi...

man kazkaip labai idomu smile.gif))
Atsakyti
dar ziurekit ka radau ieskodama Geneologu tyrinetos pavardes

savo deja pavardziu neradau, reiks rasyt uzklausimus, bet radau draugu pavarde, tad irgi parasysiu paklausiu smile.gif))
Atsakyti
Sveikutes, na ka perskaiciau jusu temele, ir sumasciau, kad reiktu pagaliau pradet kurt savo medeli... tik va beda, kad gimine musu visai nebendraujanti doh.gif
na bet gal kaip nors ka nors atkapstysiu.....
tai pradziai parasau kokios pavardes domintu:
Narbutai
Buzai
Mileriai, bet cia jau vokiskas variantas, nes senelis gimes vpokietijoje ir cia susituoke su mano mociute ir pavarde sulietuvino.
Atsakyti
Norėjau paklausti dėl Istorijos archyvo, už tai, kad man suras/atneš po 2 dienų mano užsakytas knygas kiekvieną kartą reikia mokėti pinigėlius? Nes turiu laiko, norėčiau pradėti ieškoti savo giminaičių... Beje, žinau prosenelių gimimo metus ir apytiksles gimimo vietas, kur pirma reiktų kreiptis: į metrikaciją, centrinį archyvą ar istorijos archyvą (Gerosios Vilties gatvėje)?
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2010 03 31, 18:53)
Norėjau paklausti dėl Istorijos archyvo, už tai, kad man suras/atneš po 2 dienų mano užsakytas knygas kiekvieną kartą reikia mokėti pinigėlius? Nes turiu laiko, norėčiau pradėti ieškoti savo giminaičių... Beje, žinau prosenelių gimimo metus ir apytiksles gimimo vietas, kur pirma reiktų kreiptis: į metrikaciją, centrinį archyvą ar istorijos archyvą (Gerosios Vilties gatvėje)?

Už tai, kad atneš užsakytas knygas, kuriose pati ieškosite, pinigų mokėti nereikia.
Mokama tik tada jeigu užsakote, kad tam tikrus įrašus atrastų archyvo darbuotojai ir jums išrašytų pažymą (1 pažyma kainuoja nuo 10 litų).
Gerosios Vilties gatvėje archyve saugomi visi metrikai iki 1938 metų. Vėlesnių įrašų teks klausti metrikacijoje (Kalinausko g.21, Vilnius).
Plačiau apie tyrinėjimų pradžią esu aprašiusi savo svetainėje
Atsakyti
Sveiki sulaukę Šv.Velykų 4u.gif 4u.gif
Atsakyti