Įkraunama...
Įkraunama...

Geneologinis medis.

QUOTE(Jolantuke @ 2010 01 21, 13:20)
Ką tik išbandžiau medžio spausdinimo variantus. Nieko naujo - tas pats kaip ir nemokamoje versijoje.

nu tada atsiprašant pravalas totalus doh.gif
Atsakyti
mergaitės čia man pasirodė ar tikrai kažkas iš jūsų ieškojo Mockų giminės? dabar neberandu, o šiandien pradėjau domėtis gimine iš tėčio pusės ir sužinojau, kad mano proproseneliai mockai ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Darau ir aš giminės medį myheritage; jau turiu apie 200 asmenų; aptikau pačiam viršuje vieną klaidą, gal kuri besinaudojanti patars kaip ištaisyti?

Nežinodama savo propro...senelio (sakykim Jono) žmonos vardo, nepadariau bevardžio langelio; surašiau visus jo vaikus (sakykim Antanas, Janina ir tt.), ir dar daug ką žemyn, ir finale sužinojau tą žmonos vardą; tačiau jei dabar pridedu Jonui partnerę, ji netampa vaikų motina; o jei pridedu vienam iš vaikų motiną (pvz. Antanui), ji tampa Jono žmona, bet netampa Janinos motina doh.gif Žodžiu, gali kiekvienam vaikui pridėti motiną, tuo pačiu vardu; ir jos visos gaunasi skirtingos Jono žmonos..... Help, gal turit minčių? Negi vienintelis kelias bus viską iš naujo perdaryti?
Atsakyti
QUOTE(skibru @ 2010 01 23, 20:33)
Darau ir aš giminės medį myheritage; jau turiu apie 200 asmenų; aptikau pačiam viršuje vieną klaidą, gal kuri besinaudojanti patars kaip ištaisyti?

O tu darai internete ar savo kompe ir po to publikuoji?
Nes aš darau kompe ir publikuoju. Tai tokiu klausimu problemų nėra, nes iš karto automatiškai pasidaro tuščias langelis "pridėti sutuoktinį". Ir jis kabo visą laiką, net jei ir neužpildau. Bet kada galiu įrašyti.
Internete medžio nedarau, tai nežinau kaip ten yra.
Atsakyti
QUOTE(Jolantuke @ 2010 01 23, 20:35)
O tu darai internete ar savo kompe ir po to publikuoji?
Nes aš darau kompe ir publikuoju. Tai tokiu klausimu problemų nėra, nes iš karto automatiškai pasidaro tuščias langelis "pridėti sutuoktinį". Ir jis kabo visą laiką, net jei ir neužpildau. Bet kada galiu įrašyti.
Internete medžio nedarau, tai nežinau kaip ten yra.

Aš darau internete, bet manau principas tas pats; esmė matyt tame, kad aš tą tusčią langelį pradžioje, kai įrašiau vyrą, panaikinau ar kaip - žodžiu, jo nėra dabar, o kaip padaryti gerai nerandu - gaunasi kaip rašaiu aukščiau doh.gif

P.S. Jei kas čia lankysis, kas susiję su Mateliais, Adamoniais, Kirstukais, Orlonais - mane tai domina ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skibru: 23 sausio 2010 - 20:23
Keista, man be problemų susieja. Paspaudžiau pridėti partnerį ir išsaugojus gavau liniją į vaikus. O ir jokio tuščio lango pradžioje nedavė.
Atsakyti
QUOTE(tip tip @ 2010 01 23, 22:49)
Keista, man be problemų susieja. Paspaudžiau pridėti partnerį ir išsaugojus gavau liniją į vaikus. O ir jokio tuščio lango pradžioje nedavė.

hmmm, o ta linija gaunasi nuo abiejų tėvų, ir į kelis vaikus? Man gaunasi, kad nuo tėvo viena linija eina žemyn į vaikus, o kita horizontali - į žmoną. Tuo tarpu kai įprastai tėvai sujungiami horizontalia linija, ir nuo tos bendros linijos eina linija stačiai į vaikus. Tai reiškia, kad ji netampa vaikų motina sad.gif tai parodo ir tai, jog, atsistojus ant vaikų, yra galimybė pridėti motiną doh.gif

O dėl tusčio langelio - pradžia tai buvo prieš kelis mėnesius, tada aš panaikinau tą tusčią langelį

P.S Jei pridedu žmoną bei motiną tik vienam vaikui, tai viskas oki, bet jei keliems vaikams - nesigauna sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skibru: 23 sausio 2010 - 23:03
QUOTE(skibru @ 2010 01 23, 22:45)
hmmm, o ta linija gaunasi nuo abiejų tėvų, ir į kelis vaikus? Man gaunasi, kad nuo tėvo viena linija eina žemyn  į vaikus, o kita horizontali - į žmoną. Tuo tarpu kai įprastai tėvai sujungiami horizontalia linija, ir nuo tos bendros linijos eina linija stačiai į vaikus. Tai reiškia, kad ji netampa vaikų motina sad.gif tai parodo ir tai, jog, atsistojus ant vaikų, yra galimybė pridėti motiną  doh.gif

O dėl tusčio langelio - pradžia tai buvo prieš kelis mėnesius, tada aš panaikinau tą tusčią langelį

P.S Jei pridedu žmoną bei motiną tik vienam vaikui, tai viskas oki, bet jei keliems vaikams - nesigauna sad.gif

Taip, sueina į abu ir tada į visus vaikus bendrai. Na aš prieš porą savaičių susirašiau visus, bet tą asmenį tik šiandien įrašiau, šiaip visai nieko nebuvau įrašiusi.
Atsakyti
QUOTE(tip tip @ 2010 01 24, 01:30)
Taip, sueina į abu ir tada į visus vaikus bendrai. Na aš prieš porą savaičių susirašiau visus, bet tą asmenį tik šiandien įrašiau, šiaip visai nieko nebuvau įrašiusi.

Labas rytas,

Na taip "užsiparinau", kad pusę nakties pasėdėjau, bet vistiek nepavyko verysad.gif Na gal šiandien kaip nors, jei jums pavyksta, tai ir man turėtų, kažkas čia ne taip bigsmile.gif

Dar klausimas: kadangi artėju prie Basic plano pabaigos (250 asmenų), ir kaip suprantu iš Premium jokios naudos, galvoju atskirti 2 medžius. Jūs tai darote kaip naujas vartotojas? Ar leidžia registruotis antrą kartą savo vardu vėl? Ar registruojatės kitu vardu, bet tada juk tas žmogus yra medžio administratorius.
Atsakyti
QUOTE(skibru @ 2010 01 24, 11:54)
Ar leidžia registruotis antrą kartą savo vardu vėl? Ar registruojatės kitu vardu, bet tada juk tas žmogus yra medžio administratorius.

Man atrodo, kad galima kiek nori medžių susikurti. Juk gali tirti ne tik tėvų, bet ir vyro šeimą, taigi... Nebandžiau, bet logika taip sako.
Atsakyti
QUOTE(Jolantuke @ 2009 12 09, 19:04)
Angelong Tree labai faina, patogi, turi lietuvių kalbą ir be apribojimų.
Tiktai lietuviškame puslapyje yra sumeluota kaina. Rašo, kad 49,99 Lt., bet nuo sąskaitos nuskaičiuoja tą pačią sumą ne litais, o doleriais... Taigi... Kaina nemaža.
Bet programa tikrai patogi. Man ji labai patinka. Ir į popierių labai puikiai atspaudžia ir tik tiek, kiek tu nori smile.gif

"Angelong Tree" - tikrai puiki programa, lengva naudotis, patogu atsispausdinti thumbup.gif plius yra lietuvių kalba lithuania.gif thumb_yello.gif
Ir kaina tikrai ~50 Lt wink.gif jokių dolerių man nenuskaičiavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa.Ersa @ 2010 01 26, 15:12)
"Angelong Tree" - tikrai puiki programa, lengva naudotis, patogu atsispausdinti thumbup.gif  plius yra lietuvių kalba  lithuania.gif  thumb_yello.gif
Ir kaina tikrai ~50 Lt wink.gif jokių dolerių man nenuskaičiavo biggrin.gif

Nu žiauriai... O man nuskaičiavo doleriais... Bet tai buvo daugiau nei prieš metus.
Atsakyti