Įkraunama...
Įkraunama...

Geneologinis medis.

QUOTE(Jolantuke @ 2009 12 09, 19:04)
Angelong Tree labai faina, patogi, turi lietuvių kalbą ir be apribojimų.
Tiktai lietuviškame puslapyje yra sumeluota kaina. Rašo, kad 49,99 Lt., bet nuo sąskaitos nuskaičiuoja tą pačią sumą ne litais, o doleriais... Taigi... Kaina nemaža.
Bet programa tikrai patogi. Man ji labai patinka. Ir į popierių labai puikiai atspaudžia ir tik tiek, kiek tu nori smile.gif

Nors ir MyHeritage free yra visai faina. Ir tas apribojimas nelabai svarbus, nes surinkti 250 žmonių gan sudėtinga. Jeigu giminė iš tikro laaaaabai plati, tada galima susidaryti du giminės medžius (iš mamos pusės vieną, iš tėvo pusės - kitą).

Nu sakes kokie sukciai lietuviai doh.gif
Taip 250 daug, bet kazkaip tas ribojimas man butu bereikalingas stabdis
Atsakyti
QUOTE(Ekrita @ 2009 12 09, 21:06)
Sveikos mergaites, ir aš užsikrėčiau šia liga  ax.gif  Aš pradėjau vest į geni.com. Ten gali pildyt visi ką pakvieti prisijungti, bet tada maišosi kelių giminių ir visai neartimų žmonių informacija  doh.gif  nežinau ar aiškiai parašiau... tarkim mano giminė, o mano puseserė suveda savo vyro giminę, kurio brolio žmona savo ir t.t. įdomu kiek taip galima tęsti?  g.gif  Na matysim kaip seksis, bet aišku įdomiausia paieška svo šaknų.

Žiūrint kiek plačiai tu pati nori savo giminę surinkti. Aš jau neberašau puseserių vyrų tėvų ir senelių... Nors gal visai įdomu būtų lotuliukas.gif

Kažkada vienas žmogus, išgirdęs apie mano giminės šaknų paieškas, labai nustebo: "o ko tu čia vargsti? Vis vien pabaigoje Adomą su Ieva rasi" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolantuke: 09 gruodžio 2009 - 19:48
Universitete teko sudarinėti savo giminės medį, visai patiko. Geras dalykas tas giminės medis, nes kai numirs seneliai, bent jau žinosiu kažką apie juos ir jų tėvus 4u.gif Reikės pasiskaityti šitą temą 4u.gif
Atsakyti
www.myheritage.lt neblogas psl gimines medziui sudaryt.
smile.gif is vienos puses turiu iki proseneliu sudarius, bet kitos puses gimines neprisiruosiu sudarynet, bet reiks apsiimti.
Atsakyti
QUOTE(EwuteZ @ 2009 06 30, 00:38)
Na ka, prisirasau ir as. smile.gif
Savo gimine is visu pusiu kiek galejau surasiau is mamos prisiminimu. Toliau jau reiktu eiti i archyvus. Bet deja neturiu tam galimybes. Gal reikes pakalbinti kitus giminaicius, vis kas nors naujo islys.
Dabar bandau rasti vyro gimine. Visai netiketai atradau didele pasimetusia atsaka Punske. Labai fainai dabar bendraujam.
Gal kas turite patirties ieskant duomenu Argentinoje? Mano prosenelis isvyko i Argentina, Lietuvoje palikes zmona ir vaikus. Kelis metus rase laiskus, siunte pinigus, o paskui staiga dingo. Ir kaip man ji dabar atrasti net neturiu zalio supratimo.
O kaip su Ukraina? Senelio dvi tetos isvyko i Ukraina ir pasak mamos, golodomoro metu 1932 (berods) metais mire is bado. Idomu galima kazka konkreciau atrasti?
Su amerika, manau, problemu dideliu nebus. Tik beda, kad pavarde labai populiari - Kazlauskas.  doh.gif
Beje, epaveldas.lt pateiktos Smilgiu knygos, bet neparasyta kuriu Smilgiu. Kiek zinau ju ne vienas Lietuvoje.  g.gif

Vien tik del sios temos verta prisijungti prie supermamu thumbup.gif fainuma. As taip pat sumasciau prisideti prie Jusu saunuoles, tiek visko prisiskaiciau, jau seniai galvojau daryti geneologini medi, o dabar tas noras isaugo i troskima. O ieskau Kazlausku ir Buzunu, taip pat Jonusku, kiek zinau bajoru gimine
Atsakyti
QUOTE(jurakvepuok @ 2010 01 07, 16:12)
Vien tik del sios temos verta prisijungti prie supermamu  thumbup.gif  fainuma. As taip pat sumasciau prisideti prie Jusu saunuoles, tiek visko prisiskaiciau, jau seniai galvojau daryti geneologini medi, o dabar tas noras isaugo i troskima. O ieskau Kazlausku ir Buzunu, taip pat Jonusku, kiek zinau bajoru gimine

drinks_cheers.gif Aš Kazlauskaitė. Bet ši pavardė smile.gif labai jau populiari.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitatuka: 07 sausio 2010 - 18:07
QUOTE(jurakvepuok @ 2010 01 07, 18:12)
O ieskau Kazlausku ir Buzunu, taip pat Jonusku, kiek zinau bajoru gimine

Yra bajorų bajorų sąjungos interneto svetainė. Pabandyk su jais susisiekti. Bajorų šaknų istorija buvo labiau saugoma, nei paprastų žmogelių. Gali įdomių dalykų atrasti.
Sėkmės tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitatuka @ 2010 01 07, 19:01)
drinks_cheers.gif Aš Kazlauskaitė. Bet ši pavardė  smile.gif labai jau populiari.

O taip Kazlausku tikrai daug ir visi mes gimin4s, nors ir devintas vanduo nuo kisieliaus. Kaip cia kazkuri raset, kad 6 kartoj atrado, kad svetimi zmones tik pavarde ta pati, galiausiai yra is tos pacios gimines bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolantuke @ 2010 01 08, 10:27)
Yra bajorų bajorų sąjungos interneto svetainė. Pabandyk su jais susisiekti. Bajorų šaknų istorija buvo labiau saugoma, nei paprastų žmogelių. Gali įdomių dalykų atrasti.
Sėkmės tau  4u.gif

o jus negirdejot - jei tos sajungos psl parasyta pavarde, tai cia tos pavardes tikrai buvo bajorais, ar ten pavardes surasytos tu, kurie issiaiskino kad yra bajorai? g.gif nzn ar aiskiai uzklausiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzzze @ 2010 01 08, 13:29)
o jus negirdejot - jei tos sajungos psl parasyta  pavarde, tai cia tos pavardes tikrai buvo bajorais, ar ten pavardes surasytos tu, kurie issiaiskino kad yra bajorai?  g.gif  nzn ar aiskiai uzklausiau  blush2.gif

Oi, tikrai nežinau. Geriau tiesiai su jais susirašyti, tada informacija bus tikrai tiksli ir su mumis ja galėsi pasidalinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolantuke @ 2010 01 08, 17:04)
Oi, tikrai nežinau. Geriau tiesiai su jais susirašyti, tada informacija bus tikrai tiksli ir su mumis ja galėsi pasidalinti  blush2.gif

manau vien turėdamas pavardę neleis vadintis bajorų, o reiks atsekti giminingumą, nes juk per daug metų ir pavardės pasikeičia ir galų gale jas galima patiems pasikeisti į tokią kokią nori biggrin.gif manau svarbu įrodyti kraujo ryšį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elizabeta_depp @ 2010 01 08, 18:32)
manau vien turėdamas pavardę neleis vadintis bajorų, o reiks atsekti giminingumą, nes juk per daug metų ir pavardės pasikeičia ir galų gale jas galima patiems pasikeisti į tokią kokią nori biggrin.gif  manau svarbu įrodyti kraujo ryšį blush2.gif

jo, as tai suprantu biggrin.gif gi nebutinai ta pati gimine gali buti - tik pavarde biggrin.gif
Atsakyti