Įkraunama...
Įkraunama...

Geneologinis medis.

QUOTE(Gitatuka @ 2009 11 24, 13:52)
Jau esu susirašiusi 90 žmonių. Nors šaknys pasiekė, tik prosenelius.

Oho kokia plati jūsų giminė!!! 4u.gif
Sėkmės tau paieškose ir smagų pažinčių su giminaičiais wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolantuke @ 2009 11 24, 13:20)
Oho kokia plati jūsų giminė!!!  4u.gif
Sėkmės tau paieškose ir smagų pažinčių su giminaičiais wink.gif

4u.gif Ačiū. Pirmiausiai visus (nors žinau, kad tikrai į plotį ne visi) susirašiau www.myheritage.lt.
Kažkaip skambinti ir klausti, ten tų pavardžių ir datų nepatogu telefonu. Į dvejas šeimas, tai tikrai papulsiu. O į trečiąją iš dieduko pusės, gausiu galbūt kokius kontaktus.
Iš močiutės pusės brolio tolimesnių ryšių nežinau. O ir močiutės viena sesuo į Amerikę pabėgo. Dar pradžioj rašė laiškus, o vėliau viskas nutrūko.
Na, žiūrėsiu kaip čia man toliau seksis 4u.gif
Atsakyti
Labas, mergaites 4u.gif
Esu ir ašej "užsikabliavusi" ax.gif
Irgi naudoju MyHeritage. Surinkau (kolkas) iš gyvų žmonių info apie 211 žmonių ax.gif
Dabar atėjo archyvų laikas. Todėl prisėdau "trumpam"prie ineto ir radau, kad turiu bendraminčių bigsmile.gif Prisėdau trumpam, o gavosi ilgam. Galiu pasakyti, kad tau užkrečiama 4u.gif ir tau laaabai veža bigsmile.gif
Perskaičiau diskusiją. "Atradau", jūsų dėka, gerus puslapius. Manau, kad draugausim thumbup.gif drinks_cheers.gif

P.S. Ieškau:
Čiviliai, Stankevičiai, Luneckai, Matuliai
Atsakyti
QUOTE(S@V@N@ @ 2009 11 25, 01:22)
Labas, mergaites  4u.gif
Esu ir ašej "užsikabliavusi"  ax.gif
Irgi naudoju MyHeritage. Surinkau (kolkas) iš gyvų žmonių info apie 211 žmonių ax.gif
Dabar atėjo archyvų laikas. Todėl prisėdau "trumpam"prie ineto ir radau, kad turiu bendraminčių  bigsmile.gif Prisėdau trumpam, o gavosi ilgam. Galiu pasakyti, kad tau užkrečiama  4u.gif  ir tau laaabai veža  bigsmile.gif
Perskaičiau diskusiją. "Atradau", jūsų dėka, gerus puslapius. Manau, kad draugausim 

drinks_cheers.gif tikrai tai uzveda - ir maloniai laikas eina, o jei dar ka pavyxta surasti, tai is vis thumbup.gif sekmes 4u.gif ir gan daug zmoniu suradai thumbup.gif o ziurejai is vienos puses, iki kokio gilumo pavyko surasti?
Atsakyti
QUOTE(boruzzze @ 2009 11 27, 15:24)
drinks_cheers.gif  tikrai tai uzveda - ir maloniai laikas eina, o jei dar ka pavyxta surasti, tai is vis  thumbup.gif  sekmes  4u.gif ir gan daug zmoniu suradai  thumbup.gif  o ziurejai is vienos puses, iki kokio gilumo pavyko surasti?

Žiūriu iš abiejų pusiu (savo ir vyro puses). Kaip išeina ką sužinoti tą ir rašau. Pavyko iki 7 protėvio "nukeliauti", bet kol kas žinomi tik vardai ir pavardės. Gimimo ir mirimo datų nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(S@V@N@ @ 2009 11 29, 18:13)
Žiūriu iš abiejų pusiu (savo ir vyro puses). Kaip išeina ką sužinoti tą ir rašau. Pavyko iki 7 protėvio "nukeliauti", bet kol kas žinomi tik vardai ir pavardės. Gimimo ir mirimo datų nežinau  g.gif

niu fainiai kad taip giliai thumbup.gif pradziai gerai ir pavardes - veliau bus galima ir apie datas knistis mirksiukas.gif
Atsakyti
Jolantuke, bene tavo psl nebeveikia? unsure.gif man rodos buvai geru nuorodu ikelus...
Atsakyti
QUOTE(boruzzze @ 2009 12 01, 17:46)
Jolantuke, bene tavo psl nebeveikia?  unsure.gif  man rodos buvai geru nuorodu ikelus...

Veikia. Jeigu kartais neįkelia, reikia palaukti kurį laiką ir vėl mėginti prisijungti, nes serveris yra JAV ir kartais, jeigu yra jau prisijungę keli žiūrėtojai - stabdo.
Nuoroda į tai nuo ko pradėti rinkti giminės genealogiją: http://polia.info/Ge...a/archyvai.html
Nuoroda į giminės medžio programų apžvalgą: http://polia.info/Ge...a/Programos.htm
Atsakyti
QUOTE(Jolantuke @ 2009 12 01, 22:19)
Veikia. Jeigu kartais neįkelia, reikia palaukti kurį laiką ir vėl mėginti prisijungti, nes serveris yra JAV ir kartais, jeigu yra jau prisijungę keli žiūrėtojai - stabdo.
Nuoroda į tai nuo ko pradėti rinkti giminės genealogiją: http://polia.info/Ge...a/archyvai.html
Nuoroda į giminės medžio programų apžvalgą: http://polia.info/Ge...a/Programos.htm

asiuuuuuuuuuuu va jau atsidaro ax.gif
Atsakyti
Sveikos

Pirmiausiai dekui merginoms, kurios dalinasi savo atradimais/patirtimi, kuriant gimines medzius thumbup.gif Labai daug naudingos informacijos cia sudejot.
O as dabar sedziu giliam pasimetime...noriu pradet sudarinet medi ir nezinau kokia programa pasirinkt...apziurejau Jolantukes puslapi. Gerai cia sakot, kad visos jos su trukumais. Deja, Corelio neturiu ir nemoku naudotis juo.
Buvau uzsidegus dirbt su Myheritage, ale "free" ten duoda 250 zmones ivest, negaliu pakest tokiu apribojimu ax.gif o mokamos paslaugos sakyciau nepigios.
Esu bandzius Genopro, nepatiko...Jolantuke gerai parase, kad painu ten.
Dabar i Agelongtree taikaus, kaina palyginus nedidele. Jolantuke tu cia daug isbadzius ar nepasimeti tarp tu programu?
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 12 09, 20:05)
Dabar i Agelongtree taikaus, kaina palyginus nedidele.

Angelong Tree labai faina, patogi, turi lietuvių kalbą ir be apribojimų.
Tiktai lietuviškame puslapyje yra sumeluota kaina. Rašo, kad 49,99 Lt., bet nuo sąskaitos nuskaičiuoja tą pačią sumą ne litais, o doleriais... Taigi... Kaina nemaža.
Bet programa tikrai patogi. Man ji labai patinka. Ir į popierių labai puikiai atspaudžia ir tik tiek, kiek tu nori smile.gif

Nors ir MyHeritage free yra visai faina. Ir tas apribojimas nelabai svarbus, nes surinkti 250 žmonių gan sudėtinga. Jeigu giminė iš tikro laaaaabai plati, tada galima susidaryti du giminės medžius (iš mamos pusės vieną, iš tėvo pusės - kitą).
Atsakyti
Sveikos mergaites, ir aš užsikrėčiau šia liga ax.gif Aš pradėjau vest į geni.com. Ten gali pildyt visi ką pakvieti prisijungti, bet tada maišosi kelių giminių ir visai neartimų žmonių informacija doh.gif nežinau ar aiškiai parašiau... tarkim mano giminė, o mano puseserė suveda savo vyro giminę, kurio brolio žmona savo ir t.t. įdomu kiek taip galima tęsti? g.gif Na matysim kaip seksis, bet aišku įdomiausia paieška svo šaknų.
Atsakyti