Įkraunama...
Įkraunama...

Geneologinis medis.

kai žinai, ko ieškai, tai lengviau skaityti. pabandžiau "nežinomas" pavardes versti, tai keli variantai išeina g.gif tačiau kuo toliau, tuo lengviau skaitosi ax.gif

maniau, kad skaitykla dirba ir šeštadieniais doh.gif dabar reikės net kitų metų atostogų laukti verysad.gif
Atsakyti
sveikutes.

as siek tiek jau ir turiu padariusi,tik va tecio tevelio gimines nieko enzinau g.gif ir net neisivaizduoju kur kreiptis ir ieskoti.zinau tik savo senelio tevu vardus,broliu ir sesiu,daugiau nieko...gal i nepriklausoma paiesku tarnyba kreiptis? g.gif kazi mokamai jie iesko?
Atsakyti
QUOTE(Mijos mama @ 2009 10 28, 12:28)
sveikutes.

as siek tiek jau ir turiu padariusi,tik va tecio tevelio gimines nieko enzinau g.gif ir net neisivaizduoju kur kreiptis ir ieskoti.zinau tik savo senelio tevu vardus,broliu ir sesiu,daugiau nieko...gal i nepriklausoma paiesku tarnyba kreiptis? g.gif kazi mokamai jie iesko?

na nežinau ar NPT imtųsi giminės medį sudarinėti g.gif , greičiausiai, kad ne. TV imasi tik to, kas yra įdomu, iš ko galima padaryti šou... NPT turi savo svetainę
Jei žinai senelio tėvų vardus, pavardes, gal dar žinai kurioje parapijoje gyveno, kurioje bažnyčioje tuokėsi, vaikus krikštijo? Tuomet gali drąsiai keliauti į Lietuvos valstybės istorijos archyvą. Laiko užims daug, bet įdomu labai. Kartą paragavęs, negali sustoti thumbup.gif
Ką veikti archyve išsamiai surašiau čia...
Sėkmės tau. Parašyk mums kaip sekasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolantuke: 28 spalio 2009 - 19:28
sveikos,

jus seniau domites ir suprantat, tad tikiuosi galesit man paasikinti...

suvedineju savo gimines duomenis su myheritage. pradzioje vedziau savo kompe, o nuvaziavus pas tevu - vedziau parsiuntusi programa su ju kompu. visus duomenis tuo paciu publikavausi internete. grizusi namo, noriu dar papildyti duomenimis, taciau manajam kompe likusi senoji, dar nepapildyta informacija. ar imanoma kazkaip is inteneto (myheritage) parsisiuti jau papildyta medi? mat kad savajam kompe suvesciau duomenis iki naujausios informacijos, reikia dar ir tos, kuria vedziau pas tevu kompe... nejau viska galima nuo - iki dirbti tik su vienu kompu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzzze @ 2009 11 02, 21:17)
ar imanoma kazkaip is inteneto (myheritage) parsisiuti jau papildyta medi? mat kad savajam kompe suvesciau duomenis iki naujausios informacijos, reikia dar ir tos, kuria vedziau pas tevu kompe... nejau viska galima nuo - iki dirbti tik su vienu kompu?  g.gif

Ne... kol kas tos galimybės myheritage neturi. Labai gaila.
Mano kompiuterio atmintis "užlūžo" negrąžinamai ir visa informacija liko tik myheritage internete. Išbandžiau visokiausius variantus, bet parsisiųsti į kompą tos medžiagos taip ir nepavyko sad.gif Teks pildyti iš naujo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolantuke @ 2009 11 03, 11:07)
Ne... kol kas tos galimybės myheritage neturi. Labai gaila.
Mano kompiuterio atmintis "užlūžo" negrąžinamai ir visa informacija liko tik myheritage internete. Išbandžiau visokiausius variantus, bet parsisiųsti į kompą tos medžiagos taip ir nepavyko sad.gif Teks pildyti iš naujo  doh.gif

vaje.... nu tai neidomiai... taip iseina, kad reik viska su vienu kompu vedziot.... doh.gif

ir dar.. as kuriau viena puse medzio su viena pavarde, o pas teti kompe, su kita pavarde - ir kaip administratoriu parinkau ji. tai dab noredama papildyti tecio surinkta info - man neiseina.. nejau tik administratorius gali ji pildyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzzze @ 2009 11 03, 14:22)
nejau tik administratorius gali ji pildyti?  g.gif

taip smile.gif
bet juk gali prisijungti tėčio vardu ir viską tvarkyti. Ar tik jis vienas žino prisijungimo slaptažodžius?
kitas variantas prašyti to giminės medžio narystės ir kai tave patvirtins - galėsi taip pat tvarkyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolantuke @ 2009 11 03, 13:37)
taip smile.gif
bet juk gali prisijungti tėčio vardu ir viską tvarkyti. Ar tik jis vienas žino prisijungimo slaptažodžius?
kitas variantas prašyti to giminės medžio narystės ir kai tave patvirtins - galėsi taip pat tvarkyti smile.gif

aciuuuuuuuuu tau labai 4u.gif
niu pakvietima i naryste ligu pati issisiunciau biggrin.gif bet su tvarkymu -tai dar nesuprantu.. gal nesu patvirtinta? kaip tai padaryti? kazkoki man emaila atsiunte, ir slaptazodi parase.. cia ne tas pats? g.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzzze @ 2009 11 03, 15:40)
aciuuuuuuuuu tau labai  4u.gif 
gal nesu patvirtinta? kaip tai padaryti? kazkoki man emaila atsiunte, ir slaptazodi parase.. cia ne tas pats?  g.gif

patvirtinta gali būti tik prisijungusi savo tėčio vardu, arba jis tai turi padaryti.
O dėl emailo su slaptažodžiu - nežinau, šiaip, kai patvirtina tai atsiunčia tik laiškelį į paštą, kad esi patvirtinta ir viskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolantuke @ 2009 11 03, 15:38)
patvirtinta gali būti tik prisijungusi savo tėčio vardu, arba jis tai turi padaryti.
O dėl emailo su slaptažodžiu - nežinau, šiaip, kai patvirtina tai atsiunčia tik laiškelį į paštą, kad esi patvirtinta ir viskas  g.gif

asiu tau labai 4u.gif

beje, katik nagrinejaus myheritage.. tai toks jausmas - juo toliau, tuo man daugiau klausimu kyla...

vyro giminaite sukurusi savo medi siame psl pakviete mane i narius, tai matau, kad galiu redaguoti, prideti savo turima info tiesiogiai internete, net neatsidariusi programos.. nesuprantu kaip tai padaryta.. kaip suprantu tai yra imanoma, tik gal kazka reik nustatyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzzze @ 2009 11 03, 17:38)
matau, kad  galiu redaguoti, prideti savo turima info tiesiogiai internete, net neatsidariusi programos.. nesuprantu kaip tai padaryta.. kaip suprantu tai yra imanoma, tik gal kazka reik nustatyti  g.gif

dar ir aš šito nežinau g.gif
kiek gilinausi - rodos reikia "premium" planą užsisakyti, bet jis jau mokamas sad.gif Geriau keli medžiai atskiroms giminėms nemokami, negu vienas didelis, bet mokamas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolantuke: 03 lapkričio 2009 - 20:03
QUOTE(Jolantuke @ 2009 11 03, 21:01)
dar ir aš šito nežinau  g.gif
kiek gilinausi - rodos reikia "premium" planą užsisakyti, bet jis jau mokamas sad.gif Geriau keli medžiai atskiroms giminėms nemokami, negu vienas didelis, bet mokamas  blush2.gif

drinks_cheers.gif ir man geriau keli medziai, nei vienas bet mokamas biggrin.gif
tai va, vakar issiaiskinau, kad tetules medyje galima koreguoti tiesiogiai internete, kadangi ji kure ne pagal parsisiusta programa i kompiuteri, o pasirinko kurti medi paciame internete.. tai vakar sedejau ir as susikuriau tokius psl -skaitos kaip seimos svetaines... bet turbut kartu turesiu ir programa kompiuteri, mat norisi info surinkti ir is giminiu, kai nusimatys kelione pas ju biggrin.gif

beje, tavo darbas bigsmile.gif thumbup.gif ohohoooo tikrai vertas pagirimo thumbup.gif tu cia savo idomumui saknu ieskojai? darbelio atrodo - ohoho thumbup.gif
Atsakyti