Įkraunama...
Įkraunama...

Geneologinis medis.

QUOTE(ruci @ 2007 01 22, 12:09)
Visai nieko man ta programa GenoPro
QUOTE(leo11 @ 2007 01 22, 14:58)
O ji nemokama? ax.gif
Atrodo, kad nemokama thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2007 01 22, 17:21)
Atrodo, kad nemokama

jei kam nepatiks si programa, tai ju yra ir daugiau, pvz. Cyrilic, Progeny ir t.t. Zinau, nes per genetikos paskaitas buvo visiem liepta po genealogija savo gimines sudaryti smile.gif
Atsakyti
As atkasiau kad musu gimine is bajoru biggrin.gif Bet dabar jau jokios naudos.... g.gif siaip buvau sudariusi medi bet nelabai toli dasikasiau.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pompaduska @ 2007 01 22, 12:10)
aš ir turėjau entuziazmo iki kaklo tą medį sudaryt  biggrin.gif kol nepriėjau iki XIX  doh.gif jetau, ten neįmanoma įskaityt net su lupa ir dar lenkiškai  doh.gif

Pritariu - labai sunku iskaityti, skaitykloje stengiausi sedeti prie lango, isijungus papildomai staline lempa, pasiemus lupa, ir tai vos akys neisvarvejo biggrin.gif . Tos knygos, kur surasytos kirilica, dar nieko, bet XIXa. pradzios knygos jau suvestos i mikrofilmus, na, ten ieskojimo tempai visiskai suletejo verysad.gif
Atsakyti
as irgi noreciau sudaryti gimines medi, sustojau ties proseneliais, bet noretusi ir giliau. Galvoju i archyvus gal reikia listi. g.gif Pati esu lenke, o ir rusiskai skaitau tai gal ka iskapstysiu, reikia tik lupa isigyti lens.gif
Atsakyti
QUOTE(lucja @ 2007 03 02, 17:03)
Galvoju i archyvus gal reikia listi. :

O jau ten pabuvus, galima "susirgti" archyvu liga - vis norisi daugiau ir daugiau apie gimine iskapstyti, kyla kazkoks azartas rolleyes.gif
Atsakyti
o gal galit pasakyti, kokios minimalios informacijos reikia einant i archvus? As irgi noreciau savo seimos medi pasidaryti...bet tik prosenelius zinau...o paklaust nebera ko, nes senesni zmones jau ismire...
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 03 02, 20:12)
o gal galit pasakyti, kokios minimalios informacijos reikia einant i archvus? As irgi noreciau savo seimos medi pasidaryti...bet tik prosenelius zinau...o paklaust nebera ko, nes senesni zmones jau ismire...

Reikia žinoti vietovę, kur gyveno proseneliai, ir daugiau mažiau jų gimimo ar mirimo metus (jei tiksliios informacijos neišliko - bent laikotarpį), kad žinoti, kokios parapijos irkelintų metų knygas užsisakyti g.gif
Atsakyti
Aš visai apleidau šią sritį, na neturiu visai laiko fiziškai eiti į archyvą ir ten ieškoti schmoll.gif O dar jei ten reikai lenkų kalbos doh.gif Ir akys baigia išvarvėti bežiūrint rolleyes.gif Gal atsirastų kas nors tai darantis už pinigus cool.gif Studento aš taip ir neradau schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astuliukas: 07 kovo 2007 - 12:30
QUOTE(Astuliukas @ 2007 03 07, 13:30)
Aš visai apleidau šią sritį, na neturiu visai laiko fiziškai eiti į archyvą ir ten ieškoti  schmoll.gif O dar jei ten reikai lenkų kalbos  doh.gif Ir akys baigia išvarvėti bežiūrint  rolleyes.gif Gal atsirastų kas nors tai darantis už pinigus  cool.gif Studento aš taip ir neradau  schmoll.gif  verysad.gif

Na, bent per atostogas nueik kokį kartą - pamatysi, ką reiškia pamatyti savo protėvių pavardes bažnytinėse knygose smile.gif
Atsakyti
sveikutes visos 4u.gif

mano mama siuo metu ypatingai uzsidegus suzinoti ka nors apie savo protevius, tai galvoju kad reiks ir man i ta arhyva uzeit... gal ka rasiu smile.gif
Atsakyti
Aš irgi domiuosi, bet sudarinėti dar nebandziau ax.gif ,
Durna buvau, kad kai buvau studente, to nepadariau (buvau užejus i archyva pasiteiravimui ir tiek) sakiau:-kaituresiu laiko užsiimsiu, g.gif
O kadagi jo tiek turesi kaip
tik ne studentu budamas doh.gif doh.gif doh.gif , tai va studentai, darykit išvadas mirksiukas.gif
Atsakyti