o kaip man db exportuoti is interno i programa kompe?
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 05 04, 23:05)
o kaip man db exportuoti is interno i programa kompe?
Kol kas tokios galimybės neradau
QUOTE(Jolantuke @ 2009 05 07, 15:04)
Kol kas tokios galimybės neradau
nu teko paplušėti bet susivedžiau viską
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 05 07, 17:43)
nu teko paplušėti bet susivedžiau viską
Kaip?
Man ši informacija pravers.
Ačiū visiems.
Ačiū visiems.
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 05 07, 21:09)
nu visą medį į programą suvedžiau
Oho! Šaunuolė
Papildyta:
QUOTE(mezgimas.virbalais @ 2009 05 08, 00:49)
Smagu, kad prisijungei. Gal paminėsi kurių kraštų kokias pavardes renki? Gal iš čia besilankančiųjų irgi kas nors panašiais kraštais domisi
Tik vakar man atsidarė Myheritage ....jau buvau praradus viltį. Gavau net atsiprašymo laišką.....
QUOTE(Nox @ 2009 04 29, 18:10)
Prieš keletą dienų pradėjau sudarinėti giminės geneologinį medį. Ir pastebėjau keistokų faktų Mano tėvas mirė, kai man buvo 14-a, mano tėvo tėvas mirė kai jam buvo 14-a , o ir mano mamos tėvas mirė irgi kai jas buvo 14-a.
Dabar bijau ir toliau žiūrėt
ką pasakysit?
Dabar bijau ir toliau žiūrėt
ką pasakysit?
Tiesiog 14 metu amzius jusu giminej yra kazkokia riba.Vadinasi,kai tamstos vaikui bus 14 ,reikia labiau pasisaugot.Galima uzsakyti misias uz savo sveikata.
Pas mus panasiai su 42 metu riba.
QUOTE(daugvaikuciu @ 2009 05 08, 19:12)
Tiesiog 14 metu amzius jusu giminej yra kazkokia riba.Vadinasi,kai tamstos vaikui bus 14 ,reikia labiau pasisaugot.Galima uzsakyti misias uz savo sveikata.
nu baisiai čia
Svekutės. Gal galit kuri pasakyt, kaip schemoje žymimos santuokos, žnau, kad skirtingai, jei nebuvo vaikų ir buvo. Ir koke kiti sutartiniai ženklai. Ačiū.
QUOTE(zinulė @ 2009 05 09, 19:06)
Svekutės. Gal galit kuri pasakyt, kaip schemoje žymimos santuokos, žnau, kad skirtingai, jei nebuvo vaikų ir buvo. Ir koke kiti sutartiniai ženklai. Ačiū.
pas mane MyHeritage Family Tree Builder tai ziedeli nupiesia