Įkraunama...
Įkraunama...

Geneologinis medis.

QUOTE(gude @ 2009 04 29, 08:17)
Antra diena neatsidaro Myheritage .... verysad.gif  jetau, jeigu visas darbas nuėjo šuniui ant uodegos tai.....  doh.gif

Jau atsidaro! 4u.gif
Aš jau pasimokiau ir iš karto savo visą suvestą info exportavau į gedcom formatą, tada jeigu ir užlūžtų myheritage, tai galėčiau bet kuria kita programa toliau kurti smile.gif
Ir reiks po kiekvieno papildymo vis išsisaugoti tą gedcom formatą (jei kas) g.gif
Atsakyti
Vajei, kaip man ten tiek ''prisištampavo'' vienodų žinučių. 4u.gif Atsiprašau labai.

Atsakyti
Prieš keletą dienų pradėjau sudarinėti giminės geneologinį medį. Ir pastebėjau keistokų faktų g.gif Mano tėvas mirė, kai man buvo 14-a, mano tėvo tėvas mirė kai jam buvo 14-a , o ir mano mamos tėvas mirė irgi kai jas buvo 14-a.
Dabar bijau ir toliau žiūrėt blink.gif biggrin.gif
ką pasakysit? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nox: 29 balandžio 2009 - 17:11
QUOTE(Nox @ 2009 04 29, 18:10)
Prieš keletą dienų pradėjau sudarinėti giminės geneologinį medį. Ir pastebėjau keistokų faktų  g.gif  Mano tėvas mirė, kai man buvo 14-a, mano tėvo tėvas mirė kai jam buvo 14-a , o ir mano mamos tėvas mirė irgi kai jas buvo 14-a.
Dabar bijau ir toliau žiūrėt  blink.gif  biggrin.gif
ką pasakysit?  doh.gif

o mirė dėl kokios nors ligos ar neaškios priežasties? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gude @ 2009 04 29, 07:15)
Antra diena neatsidaro Myheritage ...

QUOTE(Jolantuke @ 2009 04 29, 10:10)
Jau atsidaro!  4u.gif

Gal čia tik man ...... jau penkta diena manęs neįsileidžia verysad.gif .....

Kaip kitom?

Atsakyti
QUOTE(gude @ 2009 05 01, 10:46)
Gal čia tik man ...... jau penkta diena manęs neįsileidžia  verysad.gif  .....

Kaip kitom?

pas mane viskas ok, ir db sedziu.
gal pabandyk cookies prasivalyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gude @ 2009 05 01, 11:46)
Gal čia tik man ...... jau penkta diena manęs neįsileidžia  verysad.gif  .....

Kaip kitom?

Ką tik pasižiūrėjau - veikia... Neveikė tik 1 dieną.
g.gif
Ar turi savo giminės medžio myhertitage nuorodą? Permesk man į a.ž. - patikrinsiu ar veikia.

P.S. ar kompiutery pati (neinternetinė) programa veikia? Man neveikė ir ta programa, išmetė lentelę "Send error", nuspaudžiau "Send". Nežinau kur ir ką persiuntė, bet vakare ir programa ir myheritage ėmė veikti lotuliukas.gif Gal sutapimas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolantuke: 01 gegužės 2009 - 10:18
Na kad pas visas veikia tai ri aš pradėjau įviariais būdais brautis.... Susiradau pašte kažkada atsiūstą laišką nuo vieno nario ir pabandžiau į eiti per ten esančią nuorodą. Ir ką gi patekau į gautus laiškus, iš ten galiu patekti į forumus, į bendras fotografijas ir kt. O vat kai paspaudžiu Ant savo medžio neįleidžia.... Vadinasi užblokavo tik mano medį.... doh.gif
Dabar galvoju, gal todėl, kad narių skaičius artėjo prie galimo limito ir man pastoviai siūlydavo pereiti į didesnį, mokamą medį..... verysad.gif

Ech patikimiausia ant popieriaus, taip nuotaika sugadinta....
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 04 29, 19:18)
o mirė dėl kokios nors ligos ar neaškios priežasties?  blink.gif

Vienas gėrė iš jų tai dėl apsinuodijimo alkoholiu( taip manoma, bet tiksliai nėra įvardijama) , kitas dėl kraujagyslių kažko (neatsimenu) , o trečio atvejo priežąsties nežinau. Na gal ir nėra mistikos kažkokios, bet keistoka. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nox: 01 gegužės 2009 - 20:22
QUOTE(Jolantuke @ 2009 04 29, 10:10)
Jau atsidaro!  4u.gif
Aš jau pasimokiau ir iš karto savo visą suvestą info exportavau į gedcom formatą, tada jeigu ir užlūžtų myheritage, tai galėčiau bet kuria kita programa toliau kurti smile.gif
Ir reiks po kiekvieno papildymo vis išsisaugoti tą gedcom formatą (jei kas)  g.gif

o kur tu exporta radai blush2.gif aš tik importą randu ir viskas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 05 04, 22:16)
o kur tu exporta radai  blush2.gif  aš tik importą randu ir viskas  doh.gif  lotuliukas.gif

Internete yra tik importas sad.gif
Bet programoje, kuri instaliuota kompiutery, galima nuspausti "Rinkmena" (kairėje viršuje) ir "Eksportuoti Gedcom".
Atsakyti
QUOTE(Jolantuke @ 2009 05 04, 21:33)
Internete yra tik importas sad.gif
Bet programoje, kuri instaliuota kompiutery, galima nuspausti "Rinkmena" (kairėje viršuje) ir "Eksportuoti Gedcom".

g.gif neturiu as kompe, tik interne dirbu doh.gif
Atsakyti