QUOTE(-Sandrita- @ 2009 04 16, 16:50)
o koks dekanatas tai nežinau
Vadinasi Butrimonių metrikų arhyve šiek tiek yra išlikę, kaip sakė ferret. Taigi tik sėkmės ieškant belieka palinkėti
Be to, reikia turėti galvoje, kad jei žinote, jog protėviai kilę iš kokio visai mažuliuko kaimelio, tai nereiškia, kad būtinai turi būti ir tokia parapija archyve. Juk ne kiekvienas mažuliukas kaimukas turėjo bažnyčią. Tuomet pirmiausia reikia išsiaiškinti, kuriai parapijai priklauso kaimukas ir ten jau žiūrėti.
Papildyta:
QUOTE(gude @ 2009 04 16, 10:39)
Sveikos mergaitės. Jungiuosi prie jūsų Turiu didžiulį giminės medį /iš tėčio pusės/ ir bandau tokį patį pasidaryti iš mamos pusės . Tiksliau gautųsi du medžiai persipynusiomis šakomis, nes giminės kelis kartus vis susigiminiuodavo....
Sunkumą turiu tokį, kad abu tėvai gyveno kaimeliuose /Kampiškės, Leonavas/, kuriuos užliejo Kauno marios ir žmonės patraukė kas kur.... sunku visus susekti. Mano giminių pavardės Kepežinskai, Kepežėnai, Karpavičiai.
Papildyta:
Prieš užliejant Kampiškes Kauno mariomis bažnyčią nugriovė. Gal popierius bent paliko. Gal ten kas yra apie Kampiškes?
Sunkumą turiu tokį, kad abu tėvai gyveno kaimeliuose /Kampiškės, Leonavas/, kuriuos užliejo Kauno marios ir žmonės patraukė kas kur.... sunku visus susekti. Mano giminių pavardės Kepežinskai, Kepežėnai, Karpavičiai.
Papildyta:
Prieš užliejant Kampiškes Kauno mariomis bažnyčią nugriovė. Gal popierius bent paliko. Gal ten kas yra apie Kampiškes?
Kaimelis vadinasi Kampiškiai. Mano kompe turimais duomenimis archyve yra 1910-1915 m. gimimo, mirties ir santuokos metrikai. tačiau aš nesu nusifotkinus visų rodyklių, todėl gal dar yra ir daugiau.
Vikipedijoj rašo, kad Kampiškių bažnyčią prieš užliejant Kauno mariomis perkėlė į Šlienavą.