Įkraunama...
Įkraunama...

Geneologinis medis.

QUOTE(Jolantuke @ 2009 02 25, 16:52)
Hm... aš kaip tik tokios paieškos neradau  lotuliukas.gif
Kai atsidarau www.myheritage.lt dešinėje pusėje yra "ABC vardai", tai juos atsidarau ir tada ieškau pavardės smile.gif Tada randa tarp jau sukurtų giminės medžių smile.gif

dėkui. Aš ne ten ieškojau blush2.gif
Atsakyti
klausykit, o tam MyHeritage galima ištrint savo acountą?
o tai man grybų ten pridarė, pati nebeatsipaistau, kiek sąsajų atsirado. kadangi nieko daug nepadaryta, jau suku galvą ištrint ir greit iš naujo pradėt doh.gif tik va nerandu, kaip išsiregistruot iš ten
Atsakyti
QUOTE(luokė @ 2009 02 26, 15:29)
klausykit, o tam MyHeritage galima ištrint savo acountą?
o tai man grybų ten pridarė, pati nebeatsipaistau, kiek sąsajų atsirado. kadangi nieko daug nepadaryta, jau suku galvą ištrint ir greit iš naujo pradėt  doh.gif  tik va nerandu, kaip išsiregistruot iš ten

Žinai kaip yra labai paprasta viską ištaisyti?
Atsisiunti tą programą (iš čia) į savo kompą. Kompiuteryje viską sudėlioji nuo pradžių, tvarkingai, kaip tau patinka.
Tada viršuje spaudi trečią mygtuką nuo dešinės "Publikuoti" ir tavęs klaus ar publikuoti iš naujo, ar jau turi internete ir įkelti į seną. Tai sakyk, kad tau įkeltų į seną, tik nurodyk kur. Man atrodo, kad reikia tik nuorodą nusikopijuoti. Jau nepamenu. Tuomet ant tavo buvusių nesąmonių viršaus įkels tai ką tu iš naujo padarei. Senienų nė kvapo neliks lotuliukas.gif
Patogu. Nereikia išsitryninėti ir t.t. Ir tada jau gali viską tvarkyti savo kompe ir po kiekvieno patvarkymo nuspausti "Publikuoti". Ir tau vis internete atnaujins.
Išsitrinti man atrodo, kad negalima, o labai nervina kai ieškau giminių ir randu kokius bardakus paliktus ir nesutvarkytus. Nervina laaaaaabai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(i2kas @ 2009 02 25, 18:53)
o jūs pavardes rašot lietuviškom raidėm ar ne?  g.gif

Lietuviškom, lenkiškom smile.gif Kokia pavardė originali yra, tokia kalba ir rašau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolantuke: 26 vasario 2009 - 13:50
Lietuviškom, lenkiškom smile.gif Kokia pavardė originali yra, tokia kalba ir rašau smile.gif
[/quote]

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
dėl to išregistravimo- man kilo problema darant "šeimos puslapį". per žioplumą pavariau bent porą, tai susimėčiau, kas ir kaip. užtai ir ieškojau galimybės ištrint. bet, kaip supratau, kiek paskaičiau- sunkiai įmanoma. na nieko, kaip nors smile.gif
užtai vakare parsisiunčiau tą programėlę, kur kompe dirbt. gal ir nieko- visko daug, tikrai aiškiai. beliks pakariaut su kompo nustatymais, nes labai kabinėjasi visos apsaugos dėl jungimosi prie interneto doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
Labai įdomi tema ir aš paskatinta jos užsiregistravau My Heritage psl. Bet man kaip naujokei iš kart kyla klausimas - kiek platus jūsų medis? Ar yra kažkokie rėmai, kuriais ribojate paiešką? Na pvz., turite kokias 9 pusseseres, tai ar registruojat, kas jų vyrai, tų vyrų tėvai? Nes taip jaučiu ir iki begalybės prieit galima? Ir kai sakote "Mano giminė", ką turite omenyje? Kai kurios užsiminėt apie giminės suvažiavimus, tai čia jūsų tėčio ir mamos pusė ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Merguzele @ 2009 02 27, 23:32)
Sveikos,
Labai įdomi tema ir aš paskatinta jos užsiregistravau My Heritage psl. Bet man kaip naujokei iš kart kyla klausimas - kiek platus jūsų medis? Ar yra kažkokie rėmai, kuriais ribojate paiešką? Na pvz., turite kokias 9 pusseseres, tai ar registruojat, kas jų vyrai, tų vyrų tėvai? Nes taip jaučiu ir iki begalybės prieit galima? Ir kai sakote "Mano giminė", ką turite omenyje? Kai kurios užsiminėt apie giminės suvažiavimus, tai čia jūsų tėčio ir mamos pusė ar kaip?

Sveikute sveikutė smile.gif Labai malonu, kad jungiesi į genealogių gretas smile.gif

Reikia apsibrėžti kažkokius rėmus, nes paskui tikrai gali nueiti iki begalybės. Bet tik, kad man tai yra taip: kuo daugiau knisu, tuo daugiau noriu ir sužinoti smile.gif
Kas yra antrosios pusės tai aš būtinai registruoju, kadangi man yra nelogiška, sakykim, piešti tik vyrą ar moterį ir iš jo vieno vaikus. Vaikai iš vieno žmogaus neatsiranda smile.gif
o analizuoti, sakykime, pusseseres vyro tėvus ir t. t. tai jau tikrai nereikia, nes čia jau yra visiškai kita giminė, su tavimi nesusijusi. Tik jis, vyras, atėjo į tavo giminę, o ne jo tėvais, seserys ir t. t.
Giminės suvažiavimuose dažniausiai būna viena giminė (tėčio ar mamos). nelogiška yra daryti susitikimus ir jungti kelias gimines. Taip neįmanoma ir normalios programos sudaryti - žmonės painiojasi tarpusavyje, ir, galų gale, juk patiems žmonėms neįdomu, kartu sėdėti su puse nepažįstamų visiškai jiems ne giminių žmonių.
Atsakyti
QUOTE(Merkyte @ 2009 02 28, 01:40)
Giminės suvažiavimuose dažniausiai būna viena giminė (tėčio ar mamos). nelogiška yra daryti susitikimus ir jungti kelias gimines. Taip neįmanoma ir normalios programos sudaryti - žmonės painiojasi tarpusavyje, ir, galų gale, juk patiems žmonėms neįdomu, kartu sėdėti su puse nepažįstamų visiškai jiems ne giminių žmonių.

Jeigu giminė labai didelė,tai žinoma, kad geriau vienos pusės susitikimus daryti.
Bet mūsų giminaičiai abiejų pusių labai gerai vieni kitus pažįsta, tad galime susitikti kartu krūvoje. Tik, kad jau laaaabai seniai toks susitikimas buvo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolantuke @ 2009 02 28, 10:21)
Jeigu giminė labai didelė,tai žinoma, kad geriau vienos pusės susitikimus daryti.
Bet mūsų giminaičiai abiejų pusių labai gerai vieni kitus pažįsta, tad galime susitikti kartu krūvoje. Tik, kad jau laaaabai seniai toks susitikimas buvo sad.gif

Tai organizuok organizuok smile.gif

Aš tai niekaip negalėčiau sujungti kelių giminių, nes pas mane vienos giminės žmonių daugiau nei 100 išeina, nes atradom begales 4,5 eilės pusseseriu jau man, o jaunesni už mane giminės žmonės tai turi ir 6 eilės pusbroliu, pusseseriu smile.gif Žinoma, daugeliui tai jau devintas vanduo nuo kisieliaus (taip ir yra iš tikrųjų), bet, mano manymu, vis tiek labai smagu, kai tu juos žinai, žinai kaip jie siejasi su tavimi ir pan.
Atsakyti
mano medzio darbai ramus guli, laukia eiles smile.gif

kaip kazkada Jolantuke sake, kiek kartu vaziavo pas mociutes ir ju jau nerado... o va mano 86 m senole i ligonine pakliuvo... verysad.gif lauksiu kada pasveiks unsure.gif

o musu gimine, nedare nei karto susitikimu unsure.gif
na kai sudeliosiu seimos medu organizuosiu as thumbup.gif

Dabar jus man pasakykit: antros eiles pussesere man, tai cia mano tecio pusbrolio dukra? o tai 3 eiles pusbroliai mano ir jos vaikai?

o kas yra mano vaikas ir mano pusseseres vaikas? 2 eil pusbroliai?

o kaip toliau? 4,5,6 g.gif

susipainiojau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo insk: 02 kovo 2009 - 15:34

Dabar jus man pasakykit: antros eiles pussesere man, tai cia mano tecio pusbrolio dukra? o tai 3 eiles pusbroliai mano ir jos vaikai?

Viska teisingai supranti smile.gif

o kas yra mano vaikas ir mano pusseseres vaikas? 2 eil pusbroliai?
Taip, jie yra 2 eiles pusbroliai.

o kaip toliau? 4,5,6 g.gif
susipainiojau doh.gif
[/quote]
2 eiles pusbroliu vaikai yra 3 eiles pusbroliai; 3 eiles pusbroliu vaikai yra 4 eiles pusbroliai; 4 eiles pusbroliu vaikai yra 5 eiles pusbroliai ir t. t.

Ar aiskiau dabar? smile.gif
Atsakyti

o antros eiles pusbroliai kas kam? blush2.gif

pvz. mano 2 eil pusbroliai kas? g.gif mano tevu pusbroliu vaikai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo insk: 03 kovo 2009 - 16:10