Įkraunama...
Įkraunama...

Geneologinis medis.

sveikutes 4u.gif As pradejau Siauliu miesto gimines ieskoti, kadangi turiu labai sena baba virs 90 metu, kol kas ji kazkiek man pasake informacijos, bet kad ir jai jau labai sunku "Atgaminti" atminti kas is kur ir pan. na kol kas tuom remsiuos kol gyva bus, o paskui matysim rolleyes.gif
Gal kas taip pat apie Siauliu apylinkes domites? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moncego: 05 vasario 2009 - 20:34
Kaip sekasi ieškoti informacijos?

Aš tai apie Panevėžio ir Kupiškio apylinkes ieškausi... radau 6 kartas, nedaug, bet dar su mociute 87 m nepasikalbejau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(insk @ 2009 02 19, 13:47)
Aš tai apie Panevėžio ir Kupiškio  apylinkes ieškausi... radau 6 kartas, nedaug, bet dar su mociute 87 m nepasikalbejau  wub.gif

Pas mane dabar šiokia tokia pertrauka (nevažinėju į archyvą), nes darbai ir diplominis užspaudė smile.gif

O iki kelintų metų jau atkasei? Kokias pavardes tyrinėji?
Atsakyti
Labas,
mirksiukas.gif
As pati irgi jau keli metai domiuosi šeimos geneologija, stengiuosi išklausinėti senelius, giminaičius ką žino, antkapių nurašinėjimas vyksta. Kol kas viską rašau į sąsiuvinį, turiu nusibraižiusi geneologinį medį iš to ką pavyko sužinoti. Dar archyvuose nebuvau, bet žadu kada nuvažiuoti (esu baigusi istoriją, tad darbas juose nėra naujiena), tik kad iš Klaipėdos nėra taip paprasta, o be to dirbu. Tikuosi per atostogas pavyks... unsure.gif Gyvenu Klaipėdoje, bet esu kilusi iš Panevėžio. Tyrinėju Pasvalio, Rokiškio apylinkes.
Visoms linkiu sekmės ir kantrybės šiame darbe!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(insk @ 2009 02 19, 15:47)
Aš tai apie Panevėžio ir Kupiškio  apylinkes ieškausi... radau 6 kartas, nedaug, bet dar su mociute 87 m nepasikalbejau  wub.gif

Tai su močiute raginu kuo skubiau pasikalbėti. Amžius labai garbus ir žmogus daug ko gali pirmą kartą nebeprisiminti. Teks aplankyti ne kartą. Nors ir labai gaila, bet žmonės neamžini. Man jau ne kartą taip buvo, kad sutariu susitikti, ateinu, o giminės sako "vakar palaidojom"... doh.gif Dabar visada pradedu kalbinti nuo pačių seniausių žmonių.

O myheritage mane šiandien labai nudžiugino! Atrado prarastą mano giminės atšaką!!!
Parašiau laišką, dabar nekantraudama laukiu atsakymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merkyte @ 2009 02 19, 15:16)
Pas mane dabar šiokia tokia pertrauka (nevažinėju į archyvą), nes darbai ir diplominis užspaudė smile.gif

O iki kelintų metų jau atkasei? Kokias pavardes tyrinėji?

aš tai iš giminių informacija renku wub.gif bet ne tik man, bet ir visiems kuriuos kalbinu, jie taip noriai pasakoja, taip idomu visiems wub.gif

vyriausia mano mociutes mama 1901 wub.gif

Pavardės Skupai ir Januškai. Brskai, Radževičiai bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolantuke @ 2009 02 19, 15:32)
Tai su močiute raginu kuo skubiau pasikalbėti. Amžius labai garbus ir žmogus daug ko gali pirmą kartą nebeprisiminti. Teks aplankyti ne kartą. Nors ir labai gaila, bet žmonės neamžini. Man jau ne kartą taip buvo, kad sutariu susitikti, ateinu, o giminės sako "vakar palaidojom"...  doh.gif Dabar visada pradedu kalbinti nuo pačių seniausių žmonių.

O myheritage mane šiandien labai nudžiugino! Atrado prarastą mano giminės atšaką!!!
Parašiau laišką, dabar nekantraudama laukiu atsakymo smile.gif

sveikinu su nauju atradimu, labai smagu wub.gif

jo dėl atminties sunku, bet as su ja tel kalbejau, sakiau kad pagalvoju apie dedes tetas, pusbrolius, senelius ir prosenelius. Labai tikiuosi, kad papasakos idomios informacijos wub.gif
Atsakyti
Labai smagu, kad vėl atgijo Genealoginio medžio temelė smile.gif O tai kelias savaitėles visai numirusi buvo... sad.gif
Atsakyti
Kokios Jus saunuoles mergaites thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 02 19, 18:53)
Kokios Jus saunuoles mergaites  thumbup.gif

Kviečiame prisijungti 4u.gif
Kartą paragavus negali sustoti wub.gif
Atsakyti
Man ir noras uzejo padaryti gimines medi 4u.gif tik va, kazkaip komp.variantai manes per labiausiai nezavi schmoll.gif niekaip nesugalvoju kokia schema reiktu ant lapo ja daryti g.gif gal patarimu kas?
Atsakyti
QUOTE(i2kas @ 2009 02 24, 21:20)
Man ir noras uzejo padaryti gimines medi  4u.gif  tik va, kazkaip komp.variantai manes per labiausiai nezavi  schmoll.gif  niekaip nesugalvoju kokia schema reiktu ant lapo ja daryti  g.gif  gal patarimu kas?

turiu savo gimines medzio schemute , jei domina galiu persiusti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdziuke @ 2009 02 24, 21:22)
turiu savo gimines medzio schemute , jei domina  galiu persiusti  smile.gif

oj kaip gerai butu 4u.gif parasysiu Tau savo e.mail blush2.gif
Atsakyti