Įkraunama...
Įkraunama...

Geneologinis medis.

Labas rytas 4u.gif
Vakar skaitinėdama SM radau jūsų tėmelę ax.gif ... ir užsikabinau ... iki 3 val. prasedėjau... bet 184 giminaičius surašiau...net mamai keletą kartų skambinau, kad padėtų...kadangi galima ir jų nuotraukas prisegti, tai dabar labai noriu nusiskanuoti senas nuotraukas, kur seneliai, proseneliai...tik va su datom problema, teks prašyti mamos, kad nueitų į kapines ir senesnių giminaičių surašytų (ir ne tik senesnių), nes tai vienintelė vieta kur galima visų datas surasti...
Atsakyti
QUOTE(jusda @ 2008 11 23, 10:35)
Labas rytas  4u.gif
Vakar skaitinėdama SM radau jūsų tėmelę  ax.gif ... ir užsikabinau  ... iki 3 val. prasedėjau... bet 184 giminaičius surašiau...net mamai keletą kartų skambinau, kad padėtų...kadangi galima ir jų nuotraukas prisegti, tai dabar labai noriu nusiskanuoti senas nuotraukas, kur seneliai, proseneliai...tik va su datom problema, teks prašyti mamos, kad nueitų į kapines ir senesnių giminaičių surašytų (ir ne tik senesnių), nes tai vienintelė vieta kur galima visų datas surasti...

Labas rytas,
aš jie nežinau datų tai palieku laisvą vietą, nes net mano senelis neprisiminė kada jo tete gimė, mirė ir t.t. kadangi buvo ištremtas.
Aš dar šiandien eisiu pasėdėti, dar daug liko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jusda @ 2008 11 23, 12:35)
Labas rytas  4u.gif
Vakar skaitinėdama SM radau jūsų tėmelę  ax.gif ... ir užsikabinau  ... iki 3 val. prasedėjau... bet 184 giminaičius surašiau...net mamai keletą kartų skambinau, kad padėtų...kadangi galima ir jų nuotraukas prisegti, tai dabar labai noriu nusiskanuoti senas nuotraukas, kur seneliai, proseneliai...tik va su datom problema, teks prašyti mamos, kad nueitų į kapines ir senesnių giminaičių surašytų (ir ne tik senesnių), nes tai vienintelė vieta kur galima visų datas surasti...

Šaunuolė, jusda! Per vieną vakarą tiek! Oho.
Datas galima rašyti apytiksliai, aš kai nežinau rašau pav. "~1945". Kažkurioje programoje iš viso buvo fainai, galima rašyti "iki" ar "po", pav. žinau kada žmogus gimęs, tai nuo jo gimimo datos numetu kokių 18 metų ir rašau, kad tėvas ir motina gimę "iki" tos apskaičiuotos datos.
Jei kada pati lankysies giminės parapijoje, kurioje tavo giminaičiai buvo krikštijami, gali klebono paprašyti pavartyti metrikų knygas. Jose gali rasti tikslesnę informaciją.
Papildyta:
QUOTE(-Sandrita- @ 2008 11 22, 12:35)
MyHeritage jau raportai Lietuvių kalba  yahoo.gif

Valio!
Ačiū už geras žinias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolantuke @ 2008 11 23, 14:21)
Šaunuolė, jusda! Per vieną vakarą tiek! Oho.
Datas galima rašyti apytiksliai, aš kai nežinau rašau pav. "~1945". Kažkurioje programoje iš viso buvo fainai, galima rašyti "iki" ar "po", pav. žinau kada žmogus gimęs, tai nuo jo gimimo datos numetu kokių 18 metų ir rašau, kad tėvas ir motina gimę "iki" tos apskaičiuotos datos.
Jei kada pati lankysies giminės parapijoje, kurioje tavo giminaičiai buvo krikštijami, gali klebono paprašyti pavartyti metrikų knygas. Jose gali rasti tikslesnę informaciją.
Papildyta:

Valio!
Ačiū už geras žinias  4u.gif

tik atsispausdinti niekaip nepavyksta normaliai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2008 11 23, 15:40)
tik atsispausdinti niekaip nepavyksta normaliai  doh.gif

Ir man nepavyksta blush2.gif . Gal kas nors galite padėti?
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2008 11 23, 15:40)
tik atsispausdinti niekaip nepavyksta normaliai  doh.gif

o tai tau cia vis nepavyksta del to, kad labai didelis ar kazkas kita?
Atsakyti
QUOTE(munyt @ 2008 11 24, 12:19)
o tai tau cia vis nepavyksta del to, kad labai didelis ar kazkas kita?

spausdina mazo formato, vos iziurimo. O kad per visa lapa ar bent kelis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2008 11 24, 12:43)
spausdina mazo formato, vos iziurimo. O kad per visa lapa ar bent kelis  schmoll.gif

o tu bandei spausdint ant didesnio, sakykim A3 formato, turetu tada lyg didet ir sriftas, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(munyt @ 2008 11 24, 15:34)
o tu bandei spausdint ant didesnio, sakykim A3 formato, turetu tada lyg didet ir sriftas, ar ne?

juk konvertuoja raporta i pdf, o ten juk neparedaguosi schmoll.gif o be to A pas mane i printeri netelpa lotuliukas.gif
Atsakyti
radau kaip kuri geneologoni medi ;]

http://video.lyga.lt...ja/9a81cba0ce01

parasykit jeigu pagelbejau ;]
Atsakyti
QUOTE(kokosine_putyte @ 2008 11 25, 21:42)
radau kaip kuri geneologoni medi ;]

http://video.lyga.lt...ja/9a81cba0ce01

parasykit jeigu pagelbejau ;]

O kokia cia programa naudoja???
Atsakyti
QUOTE(munyt @ 2008 11 14, 18:38)
ta programele galima rast www.myheritage.com / www.myheritage.lt

Jūs šita programa naudojotės, tai gal galėtumėte patarti. kaip ir viskas gerai, bet prie datų trumpina mėnesių pavadinimus - tarkim rašo sau, spa... o kitur normliai. bandau visaip, bet niekaip doh.gif pasirenku ir laisvo formato datas, vistiek blogai, neišmanau kaip padaryt arba teks tokį spausdint... unsure.gif
Atsakyti