Įkraunama...
Įkraunama...

Geneologinis medis.

QUOTE(-Sandrita- @ 2008 11 15, 09:52)
Sveikos, gal kuri turite programą kuri nupieštų visą medį su nuotraukomis, o ne tik dalinį kaip daugelis  doh.gif

labas sandrita,

ta programele, apie kuria rasiau auskciau butent ir turi sia paslauga. kadangi neseniai su ja dar pati dirbu nesu tikra ar visa medi galima gauti darbalauki, ta prasme toj programoj. bet ji visa gali atsispausdint is puslapio, kuriame publikuoji savo medi (kad ir kiek nusipiestum to medzio, pries baigiant programa pasiulo tau publikuot tai ka padarei ir sukuria tau puslapi inete) tai va nuejusi tada i savo puslapi turetum ieskot - seimos medis - spausdinti schemas, tada zemiau diagramos vedlyje pasirenki all-in-one ir uzpildai visa kita. po keliu minuciu sugeneruota schema gausi i savo e-mail pdf formatu, is ten ir galesi atsispausdint.
Atsakyti
QUOTE(munyt @ 2008 11 15, 12:36)
labas sandrita,

ta programele, apie kuria rasiau auskciau butent ir turi sia paslauga. kadangi neseniai su ja dar pati dirbu nesu tikra ar visa medi galima gauti darbalauki, ta prasme toj programoj. bet ji visa gali atsispausdint is puslapio, kuriame publikuoji savo medi (kad ir kiek nusipiestum to medzio, pries baigiant programa pasiulo tau publikuot tai ka padarei ir sukuria tau puslapi inete) tai va nuejusi tada i savo puslapi turetum ieskot - seimos medis - spausdinti schemas, tada zemiau diagramos vedlyje pasirenki all-in-one ir uzpildai visa kita. po keliu minuciu sugeneruota schema gausi i savo e-mail pdf formatu, is ten ir galesi atsispausdint.

Žinai, mano giminės medyje yra apie 300 asmenų, tai ši programa niekaip nesugalvoja tos schemos. Jau trečią parą mąsto sad.gif
Geriausiai su nuotraukomis į popierių spausdina AgelongTree, yra ir visi giminės, ir pasirinkimo variantų labai daug. Tik ši programa yra mokama sad.gif
Bet radau labai nekaltą būdą "apeiti" mokėjimą. Susidariau visą medį su nuotraukomis Myheritage programa ir išsaugojau gedcom formate (su nuotraukomis). Tada tą gedcom formatą įkėliau į AgelongTree bandomąją versiją ir užsisakiau atspausti medį į popierių. Atspaudžia puikiausiai!!! Tiktai koreguoti duomenų jau nebeduoda, nes už programą nesumokėta. Bet jei reikia tik atsispausti į popierių - ramiai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolantuke: 15 lapkričio 2008 - 12:01
QUOTE(munyt @ 2008 11 15, 10:36)
labas sandrita,

Aciu einu isbandysiu
Atsakyti
Kodel mano visos shemos nelietuviskos??? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2008 11 15, 16:54)
Kodel mano visos shemos nelietuviskos???  doh.gif

Schemos iš tiesų nelietuviškos sad.gif
Tik pati programa turi lietuvių kalbą.
Bet reikia tikėtis, kad tai su laiku bus sutvarkyta. Programa dar kuriama. Kai aš prisijungiau dar iš viso lietuvių kalbos nepalaikė, viską dariau rusiškai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolantuke @ 2008 11 15, 17:29)
Bet reikia tikėtis, kad tai su laiku bus sutvarkyta. Programa dar kuriama. Kai aš prisijungiau dar iš viso lietuvių kalbos nepalaikė, viską dariau rusiškai  blush2.gif

o as galvojau kad nemoku ieškoti, nu teks tada šveplai rašyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2008 11 15, 19:45)
o as galvojau kad nemoku ieškoti, nu teks tada šveplai rašyti  smile.gif

Neee, šveplai rašyti nereikia!
Turi būti lietuvių kalba.
Tiktai kai užsakai galutines apibendrinančias schemas, tada jau gauni jas ne lietuviškai, o angliškai sad.gif
Gali pažiūrėti mano medžio pavyzdį. Pavardės - lietuviškos: Medžio shema
Atsakyti
QUOTE(Jolantuke @ 2008 11 15, 12:00)
Žinai, mano giminės medyje yra apie 300 asmenų, tai ši programa niekaip nesugalvoja tos schemos. Jau trečią parą mąsto sad.gif
Geriausiai su nuotraukomis į popierių spausdina AgelongTree, yra ir visi giminės, ir pasirinkimo variantų labai daug. Tik ši programa yra mokama sad.gif
Bet radau labai nekaltą būdą "apeiti" mokėjimą. Susidariau visą medį su nuotraukomis Myheritage programa ir išsaugojau gedcom formate (su nuotraukomis). Tada tą gedcom formatą įkėliau į AgelongTree bandomąją versiją ir užsisakiau atspausti medį į popierių. Atspaudžia puikiausiai!!! Tiktai koreguoti duomenų jau nebeduoda, nes už programą nesumokėta. Bet jei reikia tik atsispausti į popierių - ramiai  4u.gif

is tiesu kadangi pati tik apie100 dar spejau sudet i medi tai su problemom spausdindama nesusiduriau,bet tai matyt dar teks unsure.gif bet is tiesu gerai, kad bent normalu medi eina pasidaryt o paskui jau istikro gali bandyt ieskot kitu programu ir ziuret kur apeit galima ax.gif , kur gal ka prisitaikyt.
Papildyta:
QUOTE(Jolantuke @ 2008 11 15, 17:29)
Bet reikia tikėtis, kad tai su laiku bus sutvarkyta. Programa dar kuriama. Kai aš prisijungiau dar iš viso lietuvių kalbos nepalaikė, viską dariau rusiškai  blush2.gif

nu as dabar galvoju ar as akla ar ka blink.gif , nes lyg kai atsispausdinau, ten ne tai, kad ne angliskai, bet tiesiog apart asmens duomenu ir nuotraukos tose schemose nera nieko kita parasyta, tiesa, apart schemos antrastes/pavadinimo, kuri irgi lietuviskai g.gif
kokia informacija jum pateikia angliskai? ir ar dirbant su schemom pacioj programoj ar jau puslapy, kuriame publikuota?
Atsakyti
Sveikos, nusprendžiau ir aš prisijungti. Savo giminės medį darau su programa My heritage family tree, kaip kažkuri forumietė jau aprašė, tai tikrai labai patogi programa.
Giminės medį jau buvau kartą sudariusi kai man buvo apie 11-12 metų, tiesa tada tiesiog ant popieriaus, be jokiu programų, net be tikslių datų, tačiau jis pasimetė. dabar darau iš naujo, ir, nors senolių likę mažiau, informacijos pavyksta daugiau rasti. Uošvis renka savo giminės informaciją, vėliau planuojame sujungti ir atspausdinti, bet manau tai bus dar negreit smile.gif
Norėjau pasiteirauti, ar kuri nors iš jūsų spausdino savo medį ne "naminiu" spausdintuvu ir klijavo lapus, o nešė užsiimantiems plačiaformate spauda? Vilniuje mačiau kad tuo uzsiima Copy1 antakalnyje, manau tikrai ne jie vieni, bet mane domina kokybė jei kas jau bandė. Ten jie spausdina iki A0 formato. tik nesusižinojau ar daro spalvotai...
Atsakyti
QUOTE(munyt @ 2008 11 20, 00:57)
nu as dabar galvoju ar as akla ar ka  blink.gif , nes lyg kai atsispausdinau, ten ne tai, kad ne angliskai, bet tiesiog apart asmens duomenu ir nuotraukos tose schemose nera nieko kita parasyta, tiesa, apart schemos antrastes/pavadinimo, kuri irgi lietuviskai  g.gif
kokia informacija jum pateikia angliskai? ir ar dirbant su schemom pacioj programoj ar jau puslapy, kuriame publikuota?

Aha, atsiverčiau ir pasitikslinau. Ne schemos doh.gif , o ataskaitos (yra viršuje toks skirtukas) pateikiamos anglų kalba smile.gif
Atsakyti
pasigirsiu atradimais smile.gif pasinaudojant My Heritage paieska pavyko rast seniai pasiemtusius gimines uzsienyje. 4u.gif gal dar kas nors bandet ir pavyko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(cordi @ 2008 11 20, 09:34)
Sveikos, nusprendžiau ir aš prisijungti. Savo giminės medį darau su programa My heritage family tree, kaip kažkuri forumietė jau aprašė, tai tikrai labai patogi programa.
Giminės medį jau buvau kartą sudariusi kai man buvo apie 11-12 metų, tiesa tada tiesiog ant popieriaus, be jokiu programų, net be tikslių datų, tačiau jis pasimetė. dabar darau iš naujo, ir, nors senolių likę mažiau, informacijos pavyksta daugiau rasti. Uošvis renka savo giminės informaciją, vėliau planuojame sujungti ir atspausdinti, bet manau tai bus dar negreit smile.gif
Norėjau pasiteirauti, ar kuri nors iš jūsų spausdino savo medį ne "naminiu" spausdintuvu ir klijavo lapus, o nešė užsiimantiems plačiaformate spauda? Vilniuje mačiau kad tuo uzsiima Copy1 antakalnyje, manau tikrai ne jie vieni, bet mane domina kokybė jei kas jau bandė. Ten jie spausdina iki A0 formato. tik nesusižinojau ar daro spalvotai...

jau senokai lietuvoj negyvenu tai del spausdinimo specialiose vietose nesu tikra, nors atrodo pernai mano vyras turejo didelius brezinius atsispausdint - tada irgi ejo i copy one nors ne visi is ju spausdina dideliu formatu. kokybe tikrai buvo gera ir sumokejo tikrai labai nedaug. tiesa, del spalvoto spaudinimo nezinau, gali but visai kita istorija..
Atsakyti