Gal kas galetu patarti kur reiketu kreiptis Klaipdoje, nes pinigu nemazu nesinori metyti. Bet kokia informacija man bus naudinga
kiek žinau foto ir video akademija kursus organizuoja jau penki metai (ar panašiai ) ir didžioji dalis kursantų yra labai patenkint būtent gaunama praktika . Pas Zolubą tik sužinosi kaip fotografuoti ir kada nors namie praktikuosiesi , o foto akademijoj iš karto viską daro praktiškai. Mano manymu tai didelis privalumas
Kiek žinau, tai Kaune FotoPro ruošiasi nuo vasario mėn. pradėti organizuoti fotografijos kursus. Tikslesnės info neturiu, reikia jiems skambinti, teirautis.
labas.
intensyviai googlinu ir pasimeciau. apie fotografija nusimanau, pagrindus zinau, noriu sio to daugiau, patiktu kiek teorijos, bet labiausiai praktika ir menai. ka galit patart? jau kaip ir buvau apsiprendus Zolubo kursams, bet cia paskaicius, pamaciau, kad daug kas kritikuoja. o ir brangoka. ka daryt?
intensyviai googlinu ir pasimeciau. apie fotografija nusimanau, pagrindus zinau, noriu sio to daugiau, patiktu kiek teorijos, bet labiausiai praktika ir menai. ka galit patart? jau kaip ir buvau apsiprendus Zolubo kursams, bet cia paskaicius, pamaciau, kad daug kas kritikuoja. o ir brangoka. ka daryt?
Šiaip dabar praėjo, bet gal bus daugiau variantų - tokios kaip nemokamos privačios pamokėlės jau mokantiems elgtis su fotoaparatu - Fotografuok su Meistru/Guru http://www.efoto.lt/...iu_registracija - čia tiesiog galimybė bandyt papult pas žmogų su galbūt tau patinkančiu stiliumi, išgirst iš jo kažkiek fotografijos paslapčių ir pan. Bet kaip minėjau, čia jau žinantiems, kas ta diafragma ir su kuo ji valgoma, ir perkant naują objektyvą neklausinėjančių "o kiek čia zoomas"?
Gaila, bet meistrė, pas kurią norėjau papult, atšaukė dalyvavimą...
Dabar dar labai lauksiu teminių fotografijos kursų iš Efoto.lt - kadangi tie bendri man ir brangoki, ir per daug apima, pvz, studijinis fotografavimas ar portretų visai nedomina...
Gaila, bet meistrė, pas kurią norėjau papult, atšaukė dalyvavimą...
Dabar dar labai lauksiu teminių fotografijos kursų iš Efoto.lt - kadangi tie bendri man ir brangoki, ir per daug apima, pvz, studijinis fotografavimas ar portretų visai nedomina...
sveikos, mergaites. skaitinejau skaitinejau, ka siulote, ir jo, is tiesu, pastebejau, kad zolubas cia pirmauja. bet mano drauge viena pas ji buvo, tai sake paskaitos biski chaotiskos, daznai jeuciasi is jo "tingumas destyti". tai as kazkaip nusprendziau nuo vasario 4 lankyti fotokampo kursus. labai patiko man ju programa ir profesionalus poziuris. ir dar tai, kad kaina normali - 200 Lt per men. jei kam aktualu paskaitinekit www.fotokampas.lt
parasysiu, kaip sekasi.
parasysiu, kaip sekasi.
Sveikos,
tai laukiu šviežių atsiliepimų iš šiuo metu vykstačių fotokursų. Na, aš į rankas fotiką paimt moku, ir šiek tiek žinau šio to, bet ne niuansus, nelabai išsamiai. Vistik norėčiau kursų pradedantiesiems. Ir dar - norėč, kad truktų mėnesį - pusantro, ne ilgiau nes turiu laiko limitą
kokios būtų rekomendacijos? kokie atsiliepimai iš čia kažką jau lankiusių apie Vilniaus foto mokyklas?
dėkui
tai laukiu šviežių atsiliepimų iš šiuo metu vykstačių fotokursų. Na, aš į rankas fotiką paimt moku, ir šiek tiek žinau šio to, bet ne niuansus, nelabai išsamiai. Vistik norėčiau kursų pradedantiesiems. Ir dar - norėč, kad truktų mėnesį - pusantro, ne ilgiau nes turiu laiko limitą
kokios būtų rekomendacijos? kokie atsiliepimai iš čia kažką jau lankiusių apie Vilniaus foto mokyklas?
dėkui
QUOTE(Žanė @ 2010 03 17, 14:31)
Sveikos,
dėkui
dėkui
mano sviezi atsiliepimai - esu labai labai patenkinta foto kampo kursais, jie kompozitoriu namuose vyxta. daug visokiu subtilybiu moko kaip ka fotkint, pvz moteriai ir vyrui pasirodo skirtingu apsvietimu reikia, kad graziai gautusi:) drasiai rekomenduoju.
as rekomenduoju cia : http://www.zinija.lt...grafijos-kursai
bet cia tik Vilniuje
liepos 27 diena kiek zinau nauja grupe
bet cia tik Vilniuje
liepos 27 diena kiek zinau nauja grupe
pasiskaičiua, bet niekas taip ir neatsakė, ar einan į pradedančiųjų kursus reikalingas tas rimtas fotikas, ar ir su muiline galima kažko išmokt? žodžiu ar neapsijuokčiau viena su muiline nuėjus
QUOTE(*smilte* @ 2010 07 22, 16:26)
pasiskaičiua, bet niekas taip ir neatsakė, ar einan į pradedančiųjų kursus reikalingas tas rimtas fotikas, ar ir su muiline galima kažko išmokt? žodžiu ar neapsijuokčiau viena su muiline nuėjus
As pradejau lankyti pradedanciuju kursus ir turejau tik "muiline" , ipusejus kursams visdelto nusipirkau normalu fotoaparata. Nors sako , kad galima viska ta pati daryti ir su muiline, bet taip vistiek nepadarysi, ir viska aiskina kaip dirbti ne su muiline o su normaliu. kai neturi normalaus tai jautiesi labai durnai,sedi per kursus ir grybauji. aisku kazko ismoksi, bet jei nori rimciau tai tada vertetu tureti ne muiline.