Čia manau geriausia būtų kreiptis tiesiai į kokį gerą fotografą, ir jei apsiimtų tave pamokyt...
As kazkaip ir labai pradejau dometis kursais. Noriu geresni fotoaparata pirkt. Reiks ant pavasario kazkur uzsirasyt, kad mokeciau elgtis su fotiku. Kaip matau labai jau ta www.fotomokykla.lt gerus atsiliepimus turi. Gal reiks ten eit.
QUOTE(Dubby @ 2008 03 13, 20:56)
tikrai zolubo mokykla geriausia, nors neturiu su kuo lygint tik su juo paciu...) taip viska paprastai, aiskiai isdesto, papasakoja kaip buitinemis priemonemis pasidaryti namie apsvietima tinkama ir t.t. dideliausios rekomendacijos!!
www.fotovideo.lt irgi labai geri kursai, jei kas dabar planuojate lankyti.
Sveikos Gal kas žinot,kaip Šiauliuose su tokiais kursais? Kiek domėjausi,sako nėra,bet kažkaip nesitiki....
Padovanojo man draugai kelialapi i foto kursus foto/video akademijoj... tai vat idomu susizinot apie destytoja butu... kas kaip ir kada... gal neapsimoka lankyt... destytojas Ricard Lenart... Jis turetu kaip tik tuos kursus Foto ir Video akademijoj destyt..
noreciau atsiliepimu apie ji kaip destytoja, poziuri i studentus/es (turejau labai karcios patirties su vienu, labai jau nepadorias mintis laide ir elgesi, kad teko mesti video dizaino kursus... pigus jie nebuvo.. )
labai laukiu atsiliepimu, rekomendaciju ir patarimu
Aciukas
noreciau atsiliepimu apie ji kaip destytoja, poziuri i studentus/es (turejau labai karcios patirties su vienu, labai jau nepadorias mintis laide ir elgesi, kad teko mesti video dizaino kursus... pigus jie nebuvo.. )
labai laukiu atsiliepimu, rekomendaciju ir patarimu
Aciukas
QUOTE(Dubby @ 2008 03 13, 20:56)
tikrai zolubo mokykla geriausia, nors neturiu su kuo lygint tik su juo paciu...) taip viska paprastai, aiskiai isdesto, papasakoja kaip buitinemis priemonemis pasidaryti namie apsvietima tinkama ir t.t. dideliausios rekomendacijos!!
o kiek kainuoja ir kiek trunka mokytis Zolubo mokykloj ?
QUOTE(Mija23 @ 2008 06 24, 22:23)
www.fotomokykla.lt
Aš lankiau šiuos kursus - labai patenkinta ir noriu mokytis dar
QUOTE(Mija23 @ 2008 06 24, 21:23)
500 lt už 12 pamokų po pusantros valandos. Pati dabar ten lankau ir manau, kad tai visai padori kaina (nors neseniai ir pabrango šimtu litų) už tai ką gauni.
As taip ziurineju ir labai noriu lankyti foto kurus... Radau va tokius.... http://www.profoto.lt/?go=mokykla
Gal kazkas lanke ir galetu parasyti atsiliepimus???
Gal kazkas lanke ir galetu parasyti atsiliepimus???
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2008 06 27, 07:36)
www.fotomokykla.lt
QUOTE(spurrga @ 2008 07 05, 22:20)
500 lt už 12 pamokų po pusantros valandos. Pati dabar ten lankau ir manau, kad tai visai padori kaina (nors neseniai ir pabrango šimtu litų) už tai ką gauni.
aciu uz atsakymus
o Jus pradejot nuo pagrindu ar jau ejot zinodamos kazka