Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai (ne nuo saulės)

Kaune akinius darydavausi interoptikoj Kestucuio gatvej (nedidele optika)
ten dirbusi boba (atsiprasau) tikrai bjauri, bet akinuku kokybe superine thumbup.gif
tai as geriau pakentesiu kaip sakoma ta pusvalandi kol issirinktsiu, bet paskui ne vienus metus dziaugiausi - net praejus trims metams, kai varztukas issisuko, nuejau ir nemokamai pataise iskart, sake - matom,kad musu akinukai, tai jokiu problemu
Vilniuje pirkau paskutini karta Fielma;e
ten aptarnavimas visai neiko, bet akiniu remelius kol radau doh.gif
viso labo dveji tiko, vieni is Dior, kiti is CK kolekcijos, tai jau ne patys pigiausi doh.gif
bet uztai paprasiusi gavau gera nuolaida biggrin.gif gavosi patys geriausi ploninti lesiai su antirefleksine danga uz paprastu kaina thumbup.gif
Atsakyti
ne tokie mirtinai brangūs. bet gerai atrodo
Atsakyti
o man patinka kai yra gera stiklu kokybė paploninti ir su dangom visom tada vaizdas dauk aiskesnis liuks

Papildyta:
man tai patinka akinukai 121 carolinos hereros ir nuo saulės turiu ir paprastus akinukus
Atsakyti
QUOTE(p. Kikimora @ 2007 07 25, 16:05)
ne tokie mirtinai brangūs. bet gerai atrodo

būtent, vis ne kokia 500lt rolleyes.gif

QUOTE(Taspac @ 2007 07 27, 10:08)
o man patinka kai yra gera stiklu kokybė paploninti ir su dangom visom tada vaizdas dauk aiskesnis liuks

Papildyta:
man tai patinka akinukai 121 carolinos hereros ir nuo saulės turiu ir paprastus akinukus

Man irgi aptinka kokybiški akinukai, bet nereik už juos permokėt. Šiaip man nesvarbu, kokios jie firmos - svarbu kokybiški, gražūs ir man tinkantys.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2007 07 27, 10:42)
būtent, vis ne kokia 500lt  rolleyes.gif
Man irgi aptinka kokybiški akinukai, bet nereik už juos permokėt. Šiaip man nesvarbu, kokios jie firmos - svarbu kokybiški, gražūs ir man tinkantys.

sutinku kad svarbiausia tinka:)
matavausi kai rinkausi akinukus ir visokius versace (nu matuotis nereiskia pirkti)
nu man prie veido kaip netinka! sunku rast ka nors labiau netinkancio, turbut visai nemanekeniski bruozai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2007 07 27, 11:06)
sutinku kad svarbiausia tinka:)
matavausi kai rinkausi akinukus ir visokius versace (nu matuotis nereiskia pirkti)
nu man prie veido kaip netinka! sunku rast ka nors labiau netinkancio, turbut visai nemanekeniski bruozai  blink.gif

ne visiem viskas tinka. teriekia surasti savo akinius ir čiki. Patinka tie pardavėjai, kurie vos pažvelgę paduoda tinkamus prie veido akinius.
Atsakyti
kur rasti tokius pardavejus?
as dar neaptikau pati renkuosi:)
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2007 07 19, 13:43)
anokia čia paslaptis. Dariau Kaune, optikoj kur yra Savanorių/Zanavykų kampe. Priešais Aukštaičių gatvę.

as pas ta zydu seimynele jau nuo 96m metu tik akinius darausi, nemokamai taiso, pigiausi stiklai, lux pataria....tikrai kokybe ir kaina drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Odora @ 2007 07 18, 17:13)
kalbu apie akinius su dioptrijomis
ju beje irgi turguj buna biggrin.gif galima eit ir be recepto pirkti kiek tik nori  lotuliukas.gif
siaip as pati tai drasiai leidziu sau pirkti ir akinius nuo gatves(nuo saules) jei tik grazus nes turiu linzes su UV filtru ir zinau kad savo akim nepakenksiu smile.gif

as taip nerizikuociau su dioptrijom, nes yra centrai, dar visokie velniai kur pas kiekviena zmogu individualiai..gali taip ir akis visai sugadinti....
optikoje turi prietaisus su kuriais patikrina filtrus, pati kazkada nesiau i ta zanavyku optika, kad patikrintu ir greitai visas melas paaiskejo...
Atsakyti
na nesakiau kad tokius gatvinius regejima koreguojancius akinius perku smile.gif
siaip del bajerio paminejau
ir pati nelabai nuvokiu kas tokius gali nesiot
as ir tai prie savuju asmeniskai pritaikytu vos ne menesi pratinausi kol galva nebesisuko, o dar is turgaus betruko:) beje ne tik turguj bet ir parduotuvej Jysk maciau
Atsakyti
kitos tai istikro perka be jokiu bajeriu...ir rizikuoja savo akimis...
Atsakyti
apie tuos brangesnius akinukus noriu pasisakyt.
aisku jie gerokai brangesni, bet kokybe man rodos viska atperka...
vilniuje vokieciu gatveje yra toks "optometrijos centras" (dabar ir gedimino 9 rodos atsidare), kuriame apstu visokiu vardiniu akinuku...aisku kainos ziauriai kandziojasi, bet kokybe nereali.
draugas ten perkasi akinius, tai ziuriu ir pavydziu, nei jam jie kada smukcioja nei ka. nes net plastmasinem kojytem akinius palanksto kaip reikia. o ir remeliu vaizdas gerokai skiriasi nuo pigesniu...ir sulauzyt juos nezinau kiek reik pastangu...
kazkaip pati anksciau galvodavau, kad cia yra pinigu svaistymas uz varda...bet dabar suprantu, kad pinigai mokami uz kokybe.
Atsakyti
QUOTE(vejo_mergaite @ 2007 08 04, 00:29)
apie tuos brangesnius akinukus noriu pasisakyt.
aisku jie gerokai brangesni, bet kokybe man rodos viska atperka...
vilniuje vokieciu gatveje yra toks "optometrijos centras" (dabar ir gedimino 9 rodos atsidare), kuriame apstu visokiu vardiniu akinuku...aisku kainos ziauriai kandziojasi, bet kokybe nereali.
draugas ten perkasi akinius, tai ziuriu ir pavydziu, nei jam jie kada smukcioja nei ka. nes net plastmasinem kojytem akinius palanksto kaip reikia. o ir remeliu vaizdas gerokai skiriasi nuo pigesniu...ir sulauzyt juos nezinau kiek reik pastangu...
kazkaip pati anksciau galvodavau, kad cia yra pinigu svaistymas uz varda...bet dabar suprantu, kad pinigai mokami uz kokybe.

O as pernai optometrijos centre isigijau akinukus, tai sumokejau juokingai mazai. Buvo akcija lesiams (ypac ploni, lengvuciai, su visom dangom - vietoj 99 lt uz vieneta, sumokejau tiek uz abu), o dar uz akiniu remelio kaina gavau akinius nuo saules dovanu thumbup.gif Tuo paciu dar isigijau kontaktinius lesius, nes kaip tik buvo 50% nuolaida vieninteliams, kuriuos galiu nesiot biggrin.gif O ten uzsukom gana atsitiktinai, suviliojo ta akiniu lesiu akcija, bet i vision expressa, kur anksciau nuolat lankiausi, daugiau nebegrizau ax.gif tiesa, akinuku man vis neiseina nusaugot, tai po geru metu ties nosyte vos vos isibreze dazai, bet cia jau pati kalta doh.gif O ir akinuku per valanda nepadaro. Bent anksciau taip buvo. O galetu biggrin.gif
Atsakyti