Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai (ne nuo saulės)

del konsultaciju apie akiniu tikima, tai daznai ten nusisneka
man bande paskutini karta isudyti storu plastmasiniu remu raudonus su zaliom kojom baisuoklius, forma kvepianti kokiais 60-70s
brrr...
siaip sau akiniu ieskojau per visas optikas labai reti kurie tinka, o jau noreciau ir kitu kokiu stiliovu nelabai randu, internete nepamatavus gi nepirksi....
Atsakyti
geriausias atvejis tai mano kaimo "Fielmann". paklausiau naujos kolekcijos, tai atrodė kad mano ant nosies kabantieji - patys madingiausieji. o pirkti prieš tris metus.
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2007 07 18, 13:04)
del konsultaciju apie akiniu tikima, tai daznai ten nusisneka

Kas nusišneka? T.y. kurios konsultantės nusišneka? Tos, kur gatvėj prekiauja, ar tos kur parduotuvėse stovi?
O gali kas nors apie kokybės skirtumą pasisakyti vis tik, ar ne?
Atsakyti
o as Felman pirkau kontaktinius lesius - buvo akcija kai perki dvi poras uz 60lt. tikrai buvau patenkinta savo pirkiniu, kol nepamaciau, kad vieno lesio pakuote visiskai tuscia sad.gif
tai jau tikrai "sutaupiau", nes kai teko nusipirkti viena lesi, tai mokejau apie 30lt... sad.gif
Taigi merginos, ziurekite ka perkate - kad nepasitaikytu ta pati situacija. Dabar visada isitikinu, ar yra abu lesiai, kad is karto galeciau pasikeisti. As ju neislupu, bet apvertus galima isiziurejus pamayti ar yra lesis, ar ne
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2007 07 18, 10:17)
Ar galite kas nors pakomentuoti akinius nuo saulės. Kristianose, Sarmose yra akinių nuo saulės stendai. Kainos labai normalios- 40-100 lt. Bet kas gali garantuoti, kad čia tokios kainos tik todėl, kad tipo "geros" parduotuvės. Gal šalia įvairių parduotuvių sėdinčių merginų pardavinėjami akiniai po 20-60 lt yra vienodos kokybės kaip ir Kristianoje ar Sarmoje parduodamų. Tiek ant vienų, tiek ant kitų yra įspaustas (ne lipduku kokiu priklijuotas) ženklas, žymintis apsaugą nuo UV spindulių.
Apie optikos salonus nešneku. Būtent domina mano aprašyti atvejai.

na, aš akinius nuo saulės ir ne nuo saulės rekomenduoju pirkti tik optikose.
Atsakyti
Aš irgi ir lęšius ir akinukus perku FIELMAN. Dar nesu nusivylusi... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2007 07 18, 15:24)
Kas nusišneka? T.y. kurios konsultantės nusišneka? Tos, kur gatvėj prekiauja, ar tos kur parduotuvėse stovi?
O gali kas nors apie kokybės skirtumą pasisakyti vis tik, ar ne?

kalbu apie akinius su dioptrijomis
ju beje irgi turguj buna biggrin.gif galima eit ir be recepto pirkti kiek tik nori lotuliukas.gif
siaip as pati tai drasiai leidziu sau pirkti ir akinius nuo gatves(nuo saules) jei tik grazus nes turiu linzes su UV filtru ir zinau kad savo akim nepakenksiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 18 liepos 2007 - 17:15
Isila>> jei nepaslaptis, kur dareisi savo tuos pirmus akinukus( t.y. kur pirma foto)? as jau seniai kazko panasaus ieskau blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evutė @ 2007 07 19, 10:27)
Isila>> jei nepaslaptis, kur dareisi savo tuos pirmus akinukus( t.y. kur pirma foto)? as jau seniai kazko panasaus ieskau  blush2.gif  bigsmile.gif

anokia čia paslaptis. Dariau Kaune, optikoj kur yra Savanorių/Zanavykų kampe. Priešais Aukštaičių gatvę.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2007 07 19, 14:43)
anokia čia paslaptis. Dariau Kaune, optikoj kur yra Savanorių/Zanavykų kampe. Priešais Aukštaičių gatvę.

Kiek mokėjai? g.gif mano panašūs ir kokios firmos rėmeliai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RIMINI @ 2007 07 19, 20:01)
Kiek mokėjai? g.gif mano panašūs ir kokios firmos rėmeliai? 4u.gif

Rėmeliai kainavo 160lt, o firma Franco Fabijani.
Atsakyti
Sveikos aš esu irgi akiniuota biggrin.gif o rinkausi akinius Vision expres salone na aptarnavimu tai tikrai negaliu skųstis ir patikrino ten pat ,ir parinko ir uždėjo thumbup.gif o padarė akinius vietoj per vieną valandą clap_1.gif dabar jau kažkaip susidevėjo akiniai tai ruošiuosi pakeisti į naujus tik niekaip neprisiruošiu tai turbūt ten pat trauksiu rolleyes.gif na neįsivaizduoju aš kainų kitur gal ir kitur yra dvugubai pigiau o gal tiesiog mažai reklamų lotuliukas.gif
Atsakyti