Kaip dažnai keičiatės akinukus? Ar turit tam poreikį? Aš tai kaip užsidedu vienus, taip ir nešioju, dabartiniems gal jau ketvirti metai bus... .Na, dar turiu ir kitus, nuo saulės, žinoma, su dioptrijom.
O jums kaip?
Bent kartą į metus taip. Visada turiu dvejus - vieni paprasti, tik su antorefleksine danga, kiti fotochromai. Tai vat juo ir kaitaliuoju tarpusavy visą laiką, o atsinaujinu kasmet. Nusibosta man. po kurio laiko vėl senus išsitrauki, vėl panešioji
noriu akiniu, bet niekaip neissirenku... niekas man nepatinka
QUOTE(Isila @ 2007 07 13, 15:33)
na žinai, aš geriau sumokėsiu mažiau, palauksiu tą savaitę. taip akinius dažniau keist galima, o tai jei suploji nemenką sumą, tai paskui gaila. Ga;l aš tokia, bet man norisi akinius dažnai keisti. jei ne paslaptis, kiek mokėjai už savo akinius ten? Man tiesiog įdomu. Senai ten bebuvau. Kokios rėmelių kainos?
Aš darausi paprastoj optikoj ir už akinius moku apie 200lt. Va, bendradarbė darėsi toj geroj optikoj, tai vien už rėmėlius sumokėjo 250lt...
Aš darausi paprastoj optikoj ir už akinius moku apie 200lt. Va, bendradarbė darėsi toj geroj optikoj, tai vien už rėmėlius sumokėjo 250lt...
Mano kainavo beveik500.Bet fainesnių nesu turėjus.tiesa rėmeliui dar nuolaida buvo 25proc nenuimsiu aš jų ilgai.jaučiu kol vaikas nesulaužys. Dėklą ir servetėlę gavau nemokamai.Įėdčiau parodyt jei mokėčiau savo akinukus nesigauna man niekaip Tiesa dar plonintas stiklas kainuoja beveik kiek ir rėmas
As neseniai dar vienus akinius sau pirkau, fotochrominius. Tai man labai jie patika. Remas labai grazus juodai baltas. Aisku, isvaizda tokia grieztoka is karto, bet man tai Dar linzes i pilkuma tamseja. Na grazu vienzo... Tik jau kaina ... su darbu 600 Lt. Fielmann optikoj dariausi.
Dar kitus akinukus turiu su rudu remu. Tai ir derinu - viena dien avienus uzsidedu, kita kitus. Prie rubu paderinu dar... Situos akinukus jau seniai turiu. Dariausi Vission express optikoj. Tikrai ten brangu yra.
Dar kitus akinukus turiu su rudu remu. Tai ir derinu - viena dien avienus uzsidedu, kita kitus. Prie rubu paderinu dar... Situos akinukus jau seniai turiu. Dariausi Vission express optikoj. Tikrai ten brangu yra.
niekad gyvenime negalėčiau leisti sau akinių už tokią sumą.... man per brangu....
taigi mano akinukai
šitie su antirefleksu
fotochromai
taigi mano akinukai
šitie su antirefleksu
fotochromai
O man akinių rėmų išsirinkimas visada didžiulė problema. Pas mane pakankamai didelis minusas. Ir kai užsidedu rėmelius, paprasčiausiai nematau ar jie man tinka.
O jau konsultantės kai pakonsultuoja, tai... geriau nereikia.
Tai dabar vyrą visada veduosi kad jis man padėtų išsirinkti. Bet ir tie vyrai kartais taip nusipaisto...
Tai dabar vyrą visada veduosi kad jis man padėtų išsirinkti. Bet ir tie vyrai kartais taip nusipaisto...
QUOTE(p. Kikimora @ 2007 07 17, 13:43)
nežinau, gal ir kiek atrodo, bet tokie akiniai man labiausiai tinka. Išsišiepi iki ausų ir neatrodai pabaisa
QUOTE(giedrag @ 2007 07 17, 16:10)
O man akinių rėmų išsirinkimas visada didžiulė problema. Pas mane pakankamai didelis minusas. Ir kai užsidedu rėmelius, paprasčiausiai nematau ar jie man tinka.
Man anksčiau tokia pati problema buvo... Nei akinių rėmų, nei akinių nuo saulės išsirinkti buvo neįmanoma. Prieš kelis metus pradėjau nešioti linzes ir akinių išvis nenešiojau, bet prieš savaitėlę pasidariau Ir, laimei, būdama su linzėmis mačiau ką ant nosies dedu ir koks vaizdas
O su konsultantėmis tai jooo. Arba nukonsultuoja į kitą pusę, siūlydamos visiškai netinkančius akinius, arba išvis nesivargina... Bet turiu vieną superinę, kuri tikrai gerai parenka rėmus
Ar galite kas nors pakomentuoti akinius nuo saulės. Kristianose, Sarmose yra akinių nuo saulės stendai. Kainos labai normalios- 40-100 lt. Bet kas gali garantuoti, kad čia tokios kainos tik todėl, kad tipo "geros" parduotuvės. Gal šalia įvairių parduotuvių sėdinčių merginų pardavinėjami akiniai po 20-60 lt yra vienodos kokybės kaip ir Kristianoje ar Sarmoje parduodamų. Tiek ant vienų, tiek ant kitų yra įspaustas (ne lipduku kokiu priklijuotas) ženklas, žymintis apsaugą nuo UV spindulių.
Apie optikos salonus nešneku. Būtent domina mano aprašyti atvejai.
Apie optikos salonus nešneku. Būtent domina mano aprašyti atvejai.