Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai (ne nuo saulės)

Manau kad esu ne vienintelė, nešiojanti akinius ne nuo saulės. Kas madinga? kokius mėgstate? kokia tendencija?
Atsakyti
aha, man irgi aktuali tema bigsmile.gif
dabar, kai atostogu metas, tai dazniau renkuosi akinukus, o ne kontaktines lynzes ax.gif
einu nete paieskosiu foto, kokie remai man patinka ax.gif rolleyes.gif
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

paskutinej foto tie nuo saules ne prie ko, bet va paskutiniai akiniai, kur ta blondine uzsidejus, tai man labai grazus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evutė: 11 liepos 2007 - 13:24
aš kaip tik vakar savo naujus akinukus atsiėmiau drinks_cheers.gif Metaliniai, pailgi, lampuoti, spalva ne tai raudona, ne tai vyšninė.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2007 07 11, 16:22)
aš kaip tik vakar savo naujus akinukus atsiėmiau  drinks_cheers.gif Metaliniai, pailgi, lampuoti, spalva ne tai raudona, ne tai vyšninė.

neturi kur nors nufotografavusi?
Atsakyti
QUOTE(p. Kikimora @ 2007 07 11, 16:37)
neturi kur nors nufotografavusi?

galvoju kur čia padėt, kad matytųsi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2007 07 11, 17:22)
aš kaip tik vakar savo naujus akinukus atsiėmiau  drinks_cheers.gif Metaliniai, pailgi, lampuoti, spalva ne tai raudona, ne tai vyšninė.

o per kiek laiko padaro, kad sakai ''atsiemiau'' g.gif ?
laukiam foto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(alyvuoge @ 2007 07 11, 17:27)
o per kiek laiko padaro, kad sakai ''atsiemiau''  g.gif ?
laukiam foto  bigsmile.gif

per savaitę mirksiukas.gif

pažadu nufotkinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2007 07 12, 10:17)
per savaitę  mirksiukas.gif

pažadu nufotkinti  blush2.gif

Kaip ilgai.Vision express akinius per valandą padaro thumbup.gif .Sakiau daugiau niekur nepirksiu akinių.Ir kokybė liuks ir aptarnavimas.ir aišku akinių pasirinkimas pats didžiausias.Na ir pridėsiu kainos irgi pačios didžiausios ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RIMINI: 12 liepos 2007 - 10:49
o kaip jums šitie?
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(RIMINI @ 2007 07 12, 11:49)
Kaip ilgai.Vision express akinius per valandą padaro thumbup.gif .Sakiau daugiau niekur nepirksiu akinių.Ir kokybė liuks ir aptarnavimas.ir aišku akinių pasirinkimas pats didžiausias.Na ir pridėsiu kainos irgi pačios didžiausios ax.gif

na žinai, aš geriau sumokėsiu mažiau, palauksiu tą savaitę. taip akinius dažniau keist galima, o tai jei suploji nemenką sumą, tai paskui gaila. Ga;l aš tokia, bet man norisi akinius dažnai keisti. jei ne paslaptis, kiek mokėjai už savo akinius ten? Man tiesiog įdomu. Senai ten bebuvau. Kokios rėmelių kainos?

Aš darausi paprastoj optikoj ir už akinius moku apie 200lt. Va, bendradarbė darėsi toj geroj optikoj, tai vien už rėmėlius sumokėjo 250lt...
Atsakyti
o as dariausi akinius poliklinikoj blush2.gif ten tokia mazulyte parduotuvele, bet ir kainos prieinamos ir kokybe nesiskundziu, o ir kai pirkau buvo visiems remeliams 20% nuolaida, o maniesiems visi 50%, todel nugriebiau remelius uz 100lt +stikliukai (dabar neprisimenu kainos blush2.gif )+ nemokamas akiniu deklas ir akinukus padaro per 1 diena 4u.gif tiesa pasirinkimas nedidelis, taciau ten radau daugiau patinkanciu remeliu, negu didelej parduotuvej su dar didesnemis kainomis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonbonke... @ 2007 07 13, 15:44)
o as dariausi akinius poliklinikoj blush2.gif ten tokia mazulyte parduotuvele, bet ir kainos prieinamos ir kokybe nesiskundziu, o ir kai pirkau buvo visiems remeliams 20% nuolaida, o maniesiems visi 50%, todel nugriebiau remelius uz 100lt +stikliukai (dabar neprisimenu kainos  blush2.gif )+ nemokamas akiniu deklas ir akinukus padaro per 1 diena  4u.gif tiesa pasirinkimas nedidelis, taciau ten radau daugiau patinkanciu remeliu, negu didelej parduotuvej su dar didesnemis kainomis  biggrin.gif

vat ir aš perku mažoj optikoj drinks_cheers.gif
Atsakyti