Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai (ne nuo saulės)

QUOTE(zz_aiza @ 2013 02 12, 15:17)
o gal yra pirkusiu is sio psl.akinukus, idomu ar viskas ten sklandziai?  unsure.gif

Jai 2 pora uzsakineju,sia savaite turiu jau gaut remelius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dreamless @ 2013 02 24, 20:28)
Sveikos merginos, gal jūsų tarpe pasitaikys optikoje dirbančių merginų ar šiaip galinčių pakonsultuoti. Ar galima stiklus perdėti į kitus rėmelius? Atsitiko taip, kad sulaužiau rėmelius (norėjau pareguliuoti prie nosies ir nulaužiau)  cray.gif , kadangi lęšiai tiek pat kiek rėmeliai kainavo, o gal net daugiau, tai gal galima tik rėmelius kitus? Nors įtariu stiklai būna gaminami būtent tiems rėmeliams, tai reiktų ieškoti tokių pačių sad.gif

Man buvo analogiškas atvejis.Tai pirkau lygiai tokius pačius rėmelius .Eikit į optiką,kurioj pirkot,gal turės,ar galės užsakyt ir perdės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skintė @ 2013 02 25, 09:22)
Man buvo analogiškas atvejis.Tai pirkau lygiai tokius pačius rėmelius .Eikit į optiką,kurioj pirkot,gal turės,ar galės užsakyt ir perdės  4u.gif

Ačiū Skintę už atsakymą. Aš tai galvoju, kad norėčiau kitų rėmelių, nes sulaužytieji kažkaip man buvo nesmagūs g.gif iš pradžių užsidėjus lyg ir nieko buvo, kol pirkau, bet ilgiau nei penkias minutes panešiojus atrodė, kad patys rėmeliai turėtų būti šiek tiek platesni blush2.gif Kažkaip šį kart nelabai pavyko su tais akiniais, o atrodo tiek metų nešioju turėčiau mokėti išsirinkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dreamless @ 2013 02 24, 21:28)
Nors įtariu stiklai būna gaminami būtent tiems rėmeliams, tai reiktų ieškoti tokių pačių sad.gif

Visiškai teisingai. Lęšiai pjaunami pagal rėmą, tad teks dėt į tokį pat, jei nenorit įsigyt naujų lęšių. Tik, klausimas, ar seniai pirkti akiniai? Ir jei nepaslaptis, kokioje optikoje? Nes šiaip galimas ir taisymas. Jūsų atveju galima keist fasadą (priekinę rėmelio dalį) bet to reiketų teirautis ten kur pirkot. Nebent rėmas vardinis ir jais prekiaujama daugelyje optikų, tik tuo atveju remontas kainuotų
Atsakyti
QUOTE(1JULIANA6 @ 2013 02 25, 00:25)
Jai 2 pora uzsakineju,sia savaite turiu jau gaut remelius thumbup.gif

o kaip su muitais, labai daug priskaiciuoja, nes as galvoju su stiklais uzsisakineti, aisku, pries tai reikia nueitti normaliai akis pasitikrinti bigsmile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti