Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai (ne nuo saulės)

Aš lankausi Vision Express- labai patinka tai, kad jie dirba greitai (pernai sulaužiau senus akinius, todėl buvo labai aktualu naujus gauti tą pačią dieną), be to, nereikia ilgai laukti pas okulistą thumbup.gif Pasirinkimas nemažas thumbup.gif (bet čia tikriausiai subjektyvu- arba randi kas tinka, arba ne lotuliukas.gif ), suteikia garantiją ir nuolaidas nuolatiniams pirkėjams. Bet lankausi tik Vienuolio g., kitur kažkaip netaip schmoll.gif
Renkuosi tik plastiką, paprastą arba plonintą. Akinius saugau, todėl jie nesibraižo thumbup.gif

Saulės akinių gamybai renkuosi Vilniaus optiką (atrodo unsure.gif )- kiti turi arba mažą paletę (visokios mažutės optikos, Fielmann'as), arba aiškina, kad dėl didesnio minuso tonavimas bus labai šviesus unsure.gif O ten niekas nieko nesakė ir padarė puikiai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(lanaa @ 2007 03 16, 17:37)
pas mane irgi plastikas, nes minusas didelis. bet mano kazkaip nesibraizo  unsure.gif

Aš dabar galvoju, kad ten lyg kažkuo juos dengia (jei neprašai, tai nedengia lotuliukas.gif ), tai apsaugo nuo braižymosi, spindulių, rasojimo rolleyes.gif
Atsakyti
reiks apsilankyti Regoj rolleyes.gif

pas mane tai stiklas, nes labiau išplonint galima
tik stiklą galima dėti į pilnus rėmelius
jei remėliai be apačios ar visai be rėmelių tai tik plastikas

pas mane irgi minusas didelis sad.gif bet geriau apie šitą negalvoti sad.gif

pripratau prie akinių ir visai graži jaučiuosi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lanaa @ 2007 03 16, 19:37)
pas mane irgi plastikas, nes minusas didelis. bet mano kazkaip nesibraizo  unsure.gif

pas mane pliusas rolleyes.gif
o braizosi nes neiseina visada man ju susaugot doh.gif o dar vaikis megsta pagriebt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 03 16, 18:41)
Aš dabar galvoju, kad ten lyg kažkuo juos dengia (jei neprašai, tai nedengia  lotuliukas.gif ), tai apsaugo nuo braižymosi, spindulių, rasojimo  rolleyes.gif

vat ir man atrodo, kad juos kazkuom ten dengia, bet nesu garantuota unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(lanaa @ 2007 03 16, 17:53)
vat ir man atrodo, kad juos kazkuom ten dengia, bet nesu garantuota  unsure.gif

Dengia dengia, tik niekaip dabar neprisimenu kaip ta danga vadinasi doh.gif Jei nedengia, tai lęšiai pigiau kainuoja.

mano saulės akiniai nedengti- kai dariausi, nepagalvojau, kad reikės ir žiemą doh.gif - tai labai jaučiasi rasojimas...
Atsakyti
Man tai plastikas geriau, bet neprisitaikau sau akiniu dabar, vis negraziai man atrodo schmoll.gif
Atsakyti
manieji su plastiku,tai irgi ziauriai braizosi sunglasses2.gif
Atsakyti
pirma karta ruosiuosi rinkti akinius nuo saules su dioptrijom [-1,25]
tai gal esat mate kur yra pasirinkimas su dioptrijom unsure.gif
nes optikoje sake kad negali padaryti labai islenkto lesio unsure.gif
kokie imanomi variantai kad stilingesni akinukai o ne tokie paprasti butu unsure.gif

gal galite kas savo parodyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Goniuke @ 2007 05 16, 16:57)
pirma karta ruosiuosi rinkti akinius nuo saules su dioptrijom [-1,25]
tai gal esat mate kur yra pasirinkimas su dioptrijom unsure.gif
nes optikoje sake kad negali padaryti labai islenkto lesio unsure.gif

Jei nedaro, pasidomėk kitoje optikoje 4u.gif Nes paprasčiausia išsirinkti patinkančius rėmelius ir įdėti lęšius 4u.gif
Aš prieš kelis metus dariausi, tai man nesutiko padaryti reikiamo atspalvio, sakė, kad jei būtų mažiau dioptrijų, padarytų unsure.gif Nuėjau kitur ir be problemų padarė thumbup.gif Nesenai žiūrėjau Fielman'o optikoje ką siūlo (jau dairausi naujų akinių), tai vos kelis standartinius ir labai šviesius atspalvius tepasiūlė unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 05 16, 18:11)
Jei nedaro, pasidomėk kitoje optikoje  4u.gif  Nes paprasčiausia išsirinkti patinkančius rėmelius ir įdėti lęšius  4u.gif
Aš prieš kelis metus dariausi, tai man nesutiko padaryti reikiamo atspalvio, sakė, kad jei būtų mažiau dioptrijų, padarytų  unsure.gif  Nuėjau kitur ir be problemų padarė  thumbup.gif  Nesenai žiūrėjau Fielman'o optikoje ką siūlo (jau dairausi naujų akinių), tai vos kelis standartinius ir labai šviesius atspalvius tepasiūlė  unsure.gif  doh.gif

na as kai domejausi tai sake gali padaryt visokiu atspalviu tik jau kaina didesne ir darytu ilgiau, bet sake nepadarys tokiu dideliu ir toliu islenktu apie veida kokie dabar madingiausi doh.gif
Atsakyti
tesiant tema...
man nebrangus vyrams Byblos remeliai (labai vyriski triniti.gif ) patinka, draugei pirkau - 212, is brangesniu neblogi moterims - Carolina Herrera.
Atsakyti
QUOTE(lanaa @ 2007 03 16, 14:24)
tai ir as prisirisu, ale pas mane tokie akiniai, kad visi mylimi, neperki gi pirmu pasitaikiusiu... nors labiausia siuo metu savo naujus chanelius myliu, cia kol pabos jauciu  doh.gif  lotuliukas.gif

Pritariu drinks_cheers.gif su manim tas pat biggrin.gif

QUOTE(Isila @ 2007 03 16, 14:38)
na, tarkim aš nematau prasmės mokėti už rėmėlius 600lt, kai beveik tokius pat galiu nusipirkti už 300lt. Ir mokėsiu pigiau vien dėl to, kad firma ne kokia Prada (čia kaip pvz)  tongue.gif Tiesiog aš kalbu apie tas išpūstas ir iškeltas kainas tose krūtose optikose. Dažniausiai mano rėmeliai kainuoja 100-150lt.

Anksciau ir as taip galvojau ax.gif kol nenusipirkau tikrai kokybisku, firminiu tiesa, ir brangiu remeliu. Nesu snobe, bet dabar noreciau tik firminiu, todel, kad kokybe labai pasijaute - nesiojimo patogumas, lengvumas. Anksciau pirkdavau maksimum uz 170Lt remeli, nors saugojau, tekdavo keisti kas pora metu (nesioju akinius nuo 16m., o pastoviai - nuo 20-ties, taigi, jau bus desimtmetis). Atsokdavo "fleksas", nuluzdavo kojele, iskrisdavo varzteliai, nosytes. Sutrukdavo pats remelis.
O jei dar nukrisdavo... Su dabartiniais esu ir kumsciu gavus (mikriuke mergina krito ir neblogai man uzvaziavo blink.gif) ir su durim trinkteleti, o atrodo kaip nauji. Ir labai patogus.
Mano visa seima akiniuociai (isskyrus mama) tai irgi ta pastebejo. Sunui, kai nupirkom gerus titaninius remus, tai klasej ir atsisedes kazkas buvo, ir klasiokas kumsciu trenke, kad abu stiklai isleke, o remeliai sveikuteliai ax.gif

Na, aisku, nebrokyju pigesniu, ypac nuo saules akiniu, juk norisi pasikeisti, naujai atrodyti, tada su pigesniais lengviau ta dazniau padaryti.

Idesiu savo keleta fotkiu su okulioriais blush2.gif
Atsakyti