QUOTE(lanaa @ 2007 03 16, 14:24)
tai ir as prisirisu, ale pas mane tokie akiniai, kad visi mylimi, neperki gi pirmu pasitaikiusiu... nors labiausia siuo metu savo naujus chanelius myliu, cia kol pabos jauciu
Pritariu
su manim tas pat
QUOTE(Isila @ 2007 03 16, 14:38)
na, tarkim aš nematau prasmės mokėti už rėmėlius 600lt, kai beveik tokius pat galiu nusipirkti už 300lt. Ir mokėsiu pigiau vien dėl to, kad firma ne kokia Prada (čia kaip pvz)
Tiesiog aš kalbu apie tas išpūstas ir iškeltas kainas tose krūtose optikose. Dažniausiai mano rėmeliai kainuoja 100-150lt.
Anksciau ir as taip galvojau
kol nenusipirkau tikrai kokybisku, firminiu tiesa, ir brangiu remeliu. Nesu snobe, bet dabar noreciau tik firminiu, todel, kad kokybe labai pasijaute - nesiojimo patogumas, lengvumas. Anksciau pirkdavau maksimum uz 170Lt remeli, nors saugojau, tekdavo keisti kas pora metu (nesioju akinius nuo 16m., o pastoviai - nuo 20-ties, taigi, jau bus desimtmetis). Atsokdavo "fleksas", nuluzdavo kojele, iskrisdavo varzteliai, nosytes. Sutrukdavo pats remelis.
O jei dar nukrisdavo... Su dabartiniais esu ir kumsciu gavus (mikriuke mergina krito ir neblogai man uzvaziavo
) ir su durim trinkteleti, o atrodo kaip nauji. Ir labai patogus.
Mano visa seima akiniuociai (isskyrus mama) tai irgi ta pastebejo. Sunui, kai nupirkom gerus titaninius remus, tai klasej ir atsisedes kazkas buvo, ir klasiokas kumsciu trenke, kad abu stiklai isleke, o remeliai sveikuteliai
Na, aisku, nebrokyju pigesniu, ypac nuo saules akiniu, juk norisi pasikeisti, naujai atrodyti, tada su pigesniais lengviau ta dazniau padaryti.
Idesiu savo keleta fotkiu su okulioriais