Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai (ne nuo saulės)

Gal galite Kaune pasiulyti neblogu optikos salonu ?g.gif Norisi kad vel tokiu nesamoniu nebutu, reiktu informacijos pasirinkti, kai vyras grys leksim ieskoti vel nauju remu.
Papildyta:
matau kad kaune yra dvi Fielman optikos. bet tikriausiai cia ir kainos dideles ?
Kaune: Laisvės al. 83, Kaunas
Vytauto pr. 14, Kaunas
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2012 09 12, 22:21)
Gal galite Kaune pasiulyti neblogu optikos salonu ?g.gif  Norisi kad vel tokiu nesamoniu nebutu, reiktu informacijos pasirinkti, kai vyras grys leksim ieskoti vel nauju remu.
Papildyta:
matau kad kaune yra dvi Fielman optikos. bet tikriausiai cia ir kainos dideles ?
Kaune:  Laisvės al. 83, Kaunas 
          Vytauto pr. 14, Kaunas

Fielman nėra brangi optika. Bet kainos panašios visur.
Atsakyti
O kas turi nuomone apie MEGOJE "OPTOMETRIJOS CENTRAS"
maciau ten yra nemazai remeliu.
kaip su kainomis? kokybe ?
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2012 09 13, 22:26)
O kas turi nuomone apie MEGOJE "OPTOMETRIJOS CENTRAS"
maciau ten yra nemazai remeliu.
kaip su kainomis? kokybe ?

Visad lankydavausi tik Optometrijos Centre, bet Vilniuje, Vokieciu g. Ir tik pas viena gydytoja. Siame centre darydavau daug ir visko - akiniai, akiniai nuo saules su dioptrijom, kontaktiniai lesiai nuolat. Kainos nemazos, bet kokybe niekad neapvyle. Beje, buna labai neblogu akciju.
Atsakyti
Sveikos,

Prisireikė ir man akinuku smile.gif pradejau ieskoti info internete ir aptikau si puslapiuka
http://www.gerasmatymas.lt Pavarčiau Morgan akinių rėmelių katalogą ir man jie pasirodė labai gražūs. Gal kas žinote kokios tų rėmelių kainos?
Atsakyti
Sveiki smile.gif gal kas esate pirke akinius internetu?
Atsakyti
QUOTE(RytoTyluma @ 2012 11 14, 20:45)
Sveiki smile.gif gal kas esate pirke akinius internetu?

Esu, bet ne aklai. Pasimatuoju optikoj patinkanti modeli, o paskui internete susirandu zymiai pigiau ir perku be baimes, kad netiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 11 14, 22:42)
Esu, bet ne aklai. Pasimatuoju optikoj patinkanti modeli, o paskui internete susirandu zymiai pigiau ir perku be baimes, kad netiks  4u.gif

Supratau, man irgi baisu butu. Gal zinot kokiu puslapiu?
Beje uzsakot su stiklais, ar juos poto optikoj uzsakot?
Atsakyti
QUOTE(RytoTyluma @ 2012 11 15, 18:14)

Ups, perskaiciau tema, kad akiniai nuo saules doh.gif

Bet esu ne nuo saules irgi ziurejus, tik nepasiryzau pirkt be dioptriju, nes man nereikia paprastu akiniu nesiot. Na o ten uzsakant jau buna visi pasirinkimai, t.y. kokie stiklai, norit kad tamsetu ar ne lauke, kad atspindetu sviesa ar ne, surasot dioptrijas, kiek centruoti ir pan - na viska kaip realiai optikos kabinete jums pazymetu ir atsiuncia paskui pagal visus parametrus.

Jei pirktumet tik remelius, o optikoj detis stiklus noretumet, tai siulyciau is anksto pasidomet ar jums reikalingi akinukai galimi butu su tais remeliais - ne visus stiklus i bet kokius remelius gali idet.

Na o internetiniu optiku paziurekit tarpininkiu temose bei temoj, kur perka merginos pacios is internetiniu parduotuviu, ten tikrai turetu but.
Atsakyti
QUOTE(RytoTyluma @ 2012 11 15, 18:14)

http://www.zennioptical.com/

galima vien remus arba jei norite, kartu ir su stiklais pagal esama recepta uzsisakyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vandenis76 @ 2012 11 17, 21:34)
http://www.zennioptical.com/

galima vien remus arba jei norite, kartu ir su stiklais pagal esama recepta uzsisakyti  4u.gif

o gal yra pirkusiu is sio psl.akinukus, idomu ar viskas ten sklandziai? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal jūsų tarpe pasitaikys optikoje dirbančių merginų ar šiaip galinčių pakonsultuoti. Ar galima stiklus perdėti į kitus rėmelius? Atsitiko taip, kad sulaužiau rėmelius (norėjau pareguliuoti prie nosies ir nulaužiau) cray.gif , kadangi lęšiai tiek pat kiek rėmeliai kainavo, o gal net daugiau, tai gal galima tik rėmelius kitus? Nors įtariu stiklai būna gaminami būtent tiems rėmeliams, tai reiktų ieškoti tokių pačių sad.gif
Atsakyti