Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai (ne nuo saulės)

QUOTE(dreamless @ 2012 09 03, 17:45)
Jei nepaslaptis kokio gamintojo rėmelis? Mano mama buvo įsigyjusi akinius, nuo kurių rėmelių pradėjo luptis dažai po maždaug metų, deja akiniams buvo suteikta buvo tik metų garantija  verysad.gif  doh.gif

dar modelio nebeatsimenu. nes siandien pridaviau optikai. "tipo keis remeli" tai nezinia ka ten darys nes pati nematysiu.
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2012 08 31, 15:00)
Merginos ka patartumete daryti ?
nusiperkau naujus akinius. po 2sav pamaciau kad nukrito truputelis nuo remeliu dazu.
nunesu i optika, parsiuncia nauja remeli, po sav. nunesu siuos kad perdetu i anuos stikliukus, ziurau neprieina remelis vienos puses prie stikliuko, siuncia optika meistrams.
gaunu dar, viena puse akiniu netiesiai stovi blink.gif  ir ta puse kur nepriejo girgzda, pastumiu prie akiu remeli ir syciapia, krenta nuo nosiems nes viena puse vis zemiau, nepatogu.
nunesiau atgal nebuvo jau optikos savininkes liepe ateiti po 2sav.
(tipo si jos pavaduotoja pasake kad mano ausys neproporcingos blink.gif  nuo pat mazens nesioju viskas ok buvo, net tie gerai buvo kur nukrito dazai, o jie matosi kad sukraipytas remas)
menesis laiko bus pirmadieni kai nesiu tuos akinius, per men laiko nuo gavimo akiniu, nesugebejo jie sutvarkyti blink.gif vel prasysiu nauja rema kad siustu, o jai atsisakys g.gif
nezinau bijau net pagalvoti... nes daugelio klausiau dar per tas 2sav nuomoniu, pasake kad kreivoki doh.gif
Jai pasakys kad per 2sav pati sugadinau, tai nezinau.... kuom as kalta kad savininke isejo atostogu, o ja pavaduojanti nieko nesugeba nieko neprisiima daryti. doh.gif
dar taip neturejau nuo pat 7m doh.gif  blink.gif

Ausys pas visus žmones neproporcingos, tik retas kuris turi simetriškas, lai bent jau optikos darbuotojai nesąmonių nešneka. Turėtų sutvarkyti arba grąžinti pinigus. Paprastai taip būna- kuo daugiau taiso, tuo daugiau klaidų pridaro smile.gif Įpraskite viską daryti raštiškai- pretenziją reikėjo parašyti raštu, gal dar ne vėlu tai padaryti. Tuomet turėtumėte argumentą, jei kiltų rimtesnis konfliktas. Bet greičiausiai viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(re55 @ 2012 09 03, 20:48)
Ausys pas visus žmones neproporcingos, tik retas kuris turi simetriškas, lai bent jau optikos darbuotojai nesąmonių nešneka. Turėtų sutvarkyti arba grąžinti pinigus. Paprastai taip būna- kuo daugiau taiso, tuo daugiau klaidų pridaro smile.gif Įpraskite viską daryti raštiškai- pretenziją reikėjo parašyti raštu, gal dar ne vėlu tai padaryti. Tuomet turėtumėte argumentą, jei kiltų rimtesnis konfliktas. Bet greičiausiai viskas bus gerai 4u.gif

o kur tai man padaryti.
noriu viska zinoti, jai po sio karto bus blogai.
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2012 09 03, 21:39)
o kur tai man padaryti.
noriu viska zinoti, jai po sio karto bus blogai.

Toje pačioje optikoje. Ir pasidaryti kopiją sau. Turėjau kartą ir aš nediduką konfliktėlį, su manim ėmė susirašinėti tinklo vadovė, bet viskas baigėsi tuo, kad priverčiau grąžinti pinigus.
Šiaip tai dabar jau klientais nebesimėto ir stengiasi į konfliktus nesivelti. Viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu lauksiu dar savaite ar tai dvi kol vel kazka jie su tais remais padarys.
Atsakyti
NU tipo parsiunte man tuos akinius, sake lyg naujas remas, bet nelabai as cia tikiu.
nes kazkodel man jie toki keisti, nezinau gal jau man rodosi, bet lyg matau as vis klaidas ant ju.
Sake as cia tik pretekstu ieskausi, nes man jie tipo nepatinka biggrin.gif

sake jai nepatinka grazinu pinigus uz remelius, o tipo uz stikliukus ne, dekis juos kur nori.
kazi cia taip tiesa ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristynka*: 07 rugsėjo 2012 - 15:45
Perskaičius jūsų visą istoriją apie šių akinių įsigijimą, galima pasakyti Skūpas moka du kartus.

Tos optikos, kurios „viską” padaro už labai gerą kainą profesionalumu nepasižymi.

Atsakyti
QUOTE(Daubarė @ 2012 09 07, 23:04)
Perskaičius jūsų visą istoriją apie šių akinių įsigijimą, galima pasakyti Skūpas moka du kartus.

Tos optikos, kurios „viską” padaro už labai gerą kainą profesionalumu nepasižymi.

visad pirkdavau akinius uz 300-500lt, ir kokybe tikrai buvo gera, niekad neturejau tokiu fintu kaip sikart
Atsakyti
truko kantrybe.
ir siandienos ryta pasiskambinau i vartotoju teises, pasake kad turi buti grazinami pinigai uz viska rema ir stikliukus. arba keiciama preke.

Nuejus siandien i optika. pateikus rastiska pretenzija. optikos savininke buvo baisiai nepatenkyta, bet pati iskart nusprende grazyti visus pinigus thumbup.gif

padejusi pinigus nuejo seimininke i kita kambareli ir ten buvo, bijojo net i akis paziureti doh.gif nes baisiausiai isiuto, kad ieskausi teisybes.

gal butu kazka kita sakius, bet as pertraukiau ir pasakiau nieko nenoriu girdeti, pateikiu jums pretenzija rastu.

kaip man palengvejo nuo sirdies thumbup.gif kad ir akiniu dar neturiu, bet uztat zinau kad issikovojau teisinguma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2012 09 10, 11:55)
truko kantrybe.
ir siandienos ryta pasiskambinau i vartotoju teises, pasake kad turi buti grazinami pinigai uz viska rema ir stikliukus. arba keiciama preke.

Nuejus siandien i optika. pateikus rastiska pretenzija. optikos savininke buvo baisiai nepatenkyta, bet pati iskart nusprende grazyti visus pinigus thumbup.gif

padejusi pinigus nuejo seimininke i kita kambareli ir ten buvo, bijojo net i akis paziureti doh.gif nes baisiausiai isiuto, kad ieskausi teisybes.

gal butu kazka kita sakius, bet as pertraukiau ir pasakiau nieko nenoriu girdeti, pateikiu jums pretenzija rastu.

kaip man palengvejo nuo sirdies thumbup.gif  kad ir akiniu dar neturiu, bet uztat zinau kad issikovojau teisinguma thumbup.gif

4u.gif Kaip gerai, kad laimėjot 4u.gif Vadinasi, ir SM forume kartais naudingų dalykų galima sužinoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(re55 @ 2012 09 10, 12:09)
4u.gif Kaip gerai, kad laimėjot 4u.gif  Vadinasi, ir SM forume kartais naudingų dalykų galima sužinoti mirksiukas.gif

taip. jai nebutute visko pasake kazi ar buciau sumasciau apie pretenzijos rasyma. smile.gif
Atsakyti
Merginos, kas lanketes Panevezio Fielman optikoje pas kuria gydytoja akis tikrinotes? Gal kazkuria rekome
nduotumet?
Atsakyti