Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai (ne nuo saulės)

QUOTE(Daubarė @ 2012 08 15, 22:20)
Man pačiai akinių lęšiai atsieina apie 600 Lt, nes akinių su šampano butelio dugnais nešioti nenoriu.

o jus kai stovite pries zmogu, jums mato koks jusu akiniu stiklo storis ?
pavz pas mane akiniu remas apacioj be remelio, bet jie neploninti (o stikliukas tikrai storokas) bet as nevaikstau galvos i virsu pakelus ir to stikliuko niekas nepastebi. pastebi va broka atsiradusi ant remelio, kad ir koks jis mazytis yra, va si dalyka tai pastebejau ne tik as pirma, aciu D kad remelis bus pakeistas i nauja
Atsakyti
Spėju kristynka* buvai vision express, kiek esu girdėjusi ten gan brangu. Viena iš brangesnių optikų
Aš paskurinį kartą (gal prieš kokius 4 metus blush2.gif) už akinius su plonintais lęšiais sumokėjau apie 600 lt ir jau tada man atrodė, kad daug, bet įtariu, kad dabar suplosiu dar daugiau, nes pas mane ten stiklai sudėtingesni, pagal užsakymą gaminami doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dreamless @ 2012 08 17, 17:13)
Spėju kristynka* buvai vision express, kiek esu girdėjusi ten gan brangu. Viena iš brangesnių optikų

man atrodo kad taip doh.gif
nu mano ir pavz didelis cilindras, bet kazkaip gaila moket baisine suma, kai vistiek akinius norisi 3-5m keisti, nes buna kartais kad jau norisi remeli keist, o kartais keiciasi stikliukai reikia stipresniu vis..
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2012 08 15, 23:06)
pavz pas mane akiniu remas apacioj be remelio, bet jie neploninti (o stikliukas tikrai storokas) bet as nevaikstau galvos i virsu pakelus ir to stikliuko niekas nepastebi.

Tai gal jūsų minusas mažas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2012 08 17, 18:43)
Tai gal jūsų minusas mažas? smile.gif

-5.5 kita akyte -6.0
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2012 08 17, 20:16)
-5.5 kita akyte -6.0

Ooo, tai dar didesnis negu mano (-4,25 / -3,75). Bet aš visąlaik ploninu. Galimi rėmeliai, kuriuose nebūtina plonint, bet man tokie nepatinka/netinka cool.gif
Tiesa, aš už 1 lęšį nemoku 300 ar daugiau Lt - max 150 Lt.
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2012 08 16, 00:06)
o jus kai stovite pries zmogu, jums mato koks jusu akiniu stiklo storis ?
pavz pas mane akiniu remas apacioj be remelio, bet jie neploninti (o stikliukas tikrai storokas) bet as nevaikstau galvos i virsu pakelus ir to stikliuko niekas nepastebi.

Pavyzdžiui aš matau, kur akinukai gražiai padaryti ir kur storoki stiklai. Pirmiausia atkreipiu dėmesį į žmogaus akinius (bet čia jau tikriausiai profesinė liga) biggrin.gif Ir iš priekio matosi, kai sumažėja akys ir jos kažkur tolumoj palieka (turiu omenyje, kai didelis minusas), ir nereikia vaikščioti galvos pakėlus, kad matytum lęšio storumą, nes visas storis kraštuose. Ir galit sakyti, kad rėmelio kojele užstoja ar šonu nevaikštot, bet man negražu. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2012 08 17, 20:33)
Ooo, tai dar didesnis negu mano (-4,25 / -3,75). Bet aš visąlaik ploninu. Galimi rėmeliai, kuriuose nebūtina plonint, bet man tokie nepatinka/netinka  cool.gif
Tiesa, aš už 1 lęšį nemoku 300 ar daugiau Lt - max 150 Lt.

pas mane panasus minusas buvo pries 5m kaip jusu. daugiau laiko prie kompiuterio daro savo doh.gif, as dar mokejau uz viena stikliuka 140lt su vidutine danga. (be ploninimo)

QUOTE(Daubarė @ 2012 08 17, 20:52)
Pavyzdžiui aš matau, kur akinukai gražiai padaryti ir kur storoki stiklai. Pirmiausia atkreipiu dėmesį į žmogaus akinius (bet čia jau tikriausiai profesinė liga) biggrin.gif  Ir iš priekio matosi, kai sumažėja akys ir jos kažkur tolumoj palieka (turiu omenyje, kai didelis minusas), ir nereikia vaikščioti galvos pakėlus, kad matytum lęšio storumą, nes visas storis kraštuose. Ir galit sakyti, kad rėmelio kojele užstoja ar šonu nevaikštot, bet man negražu. schmoll.gif

tikriausiai jusu cia jau pastebejimas. bet mano bet kojele yra plati is sono ir nieko ten nesimato visai. Gal kazkada jai dar pabloges akytes ir bus dar didesnis minusas tada galbut ploninsiu.
bet kai man pasake kad plonina tik vidutiniskai, ir kai parode kaip atrodytu plonytas ir neplonytas tai nelabai ir noreciau, nes skirtumas laabai mazas
Atsakyti
Merginos ka patartumete daryti ?
nusiperkau naujus akinius. po 2sav pamaciau kad nukrito truputelis nuo remeliu dazu.
nunesu i optika, parsiuncia nauja remeli, po sav. nunesu siuos kad perdetu i anuos stikliukus, ziurau neprieina remelis vienos puses prie stikliuko, siuncia optika meistrams.
gaunu dar, viena puse akiniu netiesiai stovi blink.gif ir ta puse kur nepriejo girgzda, pastumiu prie akiu remeli ir syciapia, krenta nuo nosiems nes viena puse vis zemiau, nepatogu.
nunesiau atgal nebuvo jau optikos savininkes liepe ateiti po 2sav.
(tipo si jos pavaduotoja pasake kad mano ausys neproporcingos blink.gif nuo pat mazens nesioju viskas ok buvo, net tie gerai buvo kur nukrito dazai, o jie matosi kad sukraipytas remas)
menesis laiko bus pirmadieni kai nesiu tuos akinius, per men laiko nuo gavimo akiniu, nesugebejo jie sutvarkyti blink.gif vel prasysiu nauja rema kad siustu, o jai atsisakys g.gif
nezinau bijau net pagalvoti... nes daugelio klausiau dar per tas 2sav nuomoniu, pasake kad kreivoki doh.gif
Jai pasakys kad per 2sav pati sugadinau, tai nezinau.... kuom as kalta kad savininke isejo atostogu, o ja pavaduojanti nieko nesugeba nieko neprisiima daryti. doh.gif
dar taip neturejau nuo pat 7m doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2012 08 31, 15:00)
Jai pasakys kad per 2sav pati sugadinau, tai nezinau....

..O gali ir nepasakyt... Savininkė,norėdama išlaikyti gerą vardą,nemanau,kad taip elgsis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 31 rugpjūčio 2012 - 16:25
QUOTE(Julsita @ 2012 08 31, 17:24)
..O gali ir nepasakyt... Savininkė,norėdama išlaikyti gerą vardą,nemanau,kad taip elgsis  4u.gif

bet pirma karta jau tipo cia gal jusu kalte blink.gif sakau jo nusiperku akinius ir droziu peiliuku per remeli doh.gif
tai zinot sakys vel jus cia su savo remais. nu bus matyt ka ji nusakys pirmadieni ir kada cia baiksis mistika sutais mano akiniais
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2012 08 31, 16:00)
Merginos ka patartumete daryti ?
nusiperkau naujus akinius. po 2sav pamaciau kad nukrito truputelis nuo remeliu dazu.
nunesu i optika, parsiuncia nauja remeli, po sav. nunesu siuos kad perdetu i anuos stikliukus, ziurau neprieina remelis vienos puses prie stikliuko, siuncia optika meistrams.
gaunu dar, viena puse akiniu netiesiai stovi blink.gif  ir ta puse kur nepriejo girgzda, pastumiu prie akiu remeli ir syciapia, krenta nuo nosiems nes viena puse vis zemiau, nepatogu.

Man regis čia akiniuose aiškus brokas matosi. Pagal idėją, man regis, Jūs net galėtute reikalauti, kad gražintų pinigus už akinius. Jei nepakeistų rėmelio manau galėtute kreiptis į vartotojų teises (Paskaitykite http://www.vvtat.lt/....php?2329225811 gal padės 4u.gif ).

Jei nepaslaptis kokio gamintojo rėmelis? Mano mama buvo įsigyjusi akinius, nuo kurių rėmelių pradėjo luptis dažai po maždaug metų, deja akiniams buvo suteikta buvo tik metų garantija verysad.gif doh.gif

Tikiuosi papasakosite kaip baigsis visas tas reikalas su akinukais smile.gif

Atsakyti