Kokie akinių rėmeliai šiuo metu madingi?
nusipirkau as savo gyvenime pirmus akinius
kaina kai pasake, tai vos ne prisedau. sumokejau be keliu litu 600... daugoka manau, juolab sako tavo regejimas geras, tik kartais raumuo suspazmuoja, tai kol atleidzia spazmas, vaizdas liejasi. akiniai tik darbui su kompu, skaitymui, rasymui..
bet issirinkt remelius tai vargas, konsultantes tik stovi ir ziuri kaip matuojasi, klausiu nu kurie geriau, tik trukcioja peciais, visai be nuomones, is salies saku gal joms geriau matosi, nes as kai akiniu gyvenime nenesioju, net nuo saule, tai man atrodo kad jokie man netinka bet pgalvos nesulauksi is ju
kaina kai pasake, tai vos ne prisedau. sumokejau be keliu litu 600... daugoka manau, juolab sako tavo regejimas geras, tik kartais raumuo suspazmuoja, tai kol atleidzia spazmas, vaizdas liejasi. akiniai tik darbui su kompu, skaitymui, rasymui..
bet issirinkt remelius tai vargas, konsultantes tik stovi ir ziuri kaip matuojasi, klausiu nu kurie geriau, tik trukcioja peciais, visai be nuomones, is salies saku gal joms geriau matosi, nes as kai akiniu gyvenime nenesioju, net nuo saule, tai man atrodo kad jokie man netinka bet pgalvos nesulauksi is ju
QUOTE(vanda_zydi @ 2012 03 22, 10:46)
man vakar optikos pasaulyje is viso nupasakojo, kad lesiu kainos nuo 130, 170 arba 230 uz viena kosmaras ten pas juos kazkoks - reiks varyt i fielmana...
Kaip tik vakar užsisakiau akinius fielmanne. Stiklai, jeigu neklystu kainavo: 480lt:(
Aišku, gal man tinkantys stiklai nėra labai popiuliarūs, todėl darys papildomą užsakymą, atitinkamai ir kaina, bet vistiek
Iš praždių dvėjojau, bet paskiau nusprendžiau imti. Vis dėlto turėsiu 3metų garantiją ir tikiuosi nebus taip kaip su pigiais akiniais, kuriuos išnešiojau tik pusę metų
Sveiki, reikia man nauju akiniu, kur dabar jus patartumete pirkti? kur kainos mažesnes? gal kokios akcijos dabar kur yra? nes esu studentas, tai pinigu daug nera.. sakyčiau iki kokiu 350lt ar pavyktu nusipirkti?? patarkit prašau kur, aišku kad vilniuje butu.
Bandyk Fielmanne, ten galima pigiai prasisukti
Pigiau yra akinių išparduotuvėjė Ogmijos mieste. Tik pasirinkimas pasirodė nelabai didelis.
Nusipirkau šituos:
ir šituos: tik sidabro ir labai švelnios rožinės spalvos
Abu rėmeliai labai patogūs, nesmunka, nespaudžia šonų ir nosies
ir šituos: tik sidabro ir labai švelnios rožinės spalvos
Abu rėmeliai labai patogūs, nesmunka, nespaudžia šonų ir nosies
QUOTE(Ania @ 2012 05 12, 21:25)
Ogmijos mieste.
O kur toks miestas yr?
QUOTE(Pigalica @ 2012 05 12, 23:48)
Iš kur + už kiek?
QUOTE(Borzika @ 2012 05 12, 20:53)
Iš kur + už kiek?
Vision Express UK, už abi poras mokėjau kažkur 1000lt, stiklai su antirefleksine danga.
užsisakiau akinius, tik dabar nesuprantu kokia man čia saskaita išraše, pirkau filman akinius, tai va, ka reiškia bazine akiniu kaina? nes dabar ziuriu i saskaita, remeliu kaina parašyta, stiklu ir dar ta bazine akiniu kaina, tokia pat kaip remeliu, tai kas čia dabar yra ta bazine kainaa?
pas mano dukra tas pats, kazkokia bazine kaina, is kur jin ? tai yra ka ji reiskai ? irgi fielmann. Tik kaina ne tokia pat kaip remelių ir dabar kaip vaikų metai fielmanne, tai nuo tos bazinės numinusuota 50 lt. O ka ji reiskia, nė nežinau
I bazine akiniu kaina ieina standratiniai plastikiniai akiniu lesiai be dangu iki +- 4.0 dioptriju ir 2 cyl, ir gamyba. Jei issirenkate remeli is nemokamu remeliu kolekcijos, tiek gali Jusu akiniai ir tekainuoti. Bet esant sudetingesnei recepturai ar renkantis aukstesnes kokybes lesius (plonintus, su dangomis, tamsejancius ir t.t.t. ) yra priemokos uz tas papildomas lesiu savybes. Tiesiog nera vieno lesio kainos, nera gamybos kainos, nera akiu patikrinimo kainos, kaip kitose optikose, bet yra bazine elementariu akinuku kaina ant kurios uz papildoma mokesti galima "uztepti" papildomu geru savybiu Taip yra visose Fielmann optikose visose salyse, kitokia kainodara, bendros taisykles, kurios privalo but tokios pat ir Lietuvoje. Ir tai tikrai nera kazkoks papildomas mokestis.