Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai (ne nuo saulės)

Svarbiausia issimatavau daug,o sitie prilipo.tik tas uzrasas nervina,kaip kokie turginiai atrodo,tai dabar ieskau kazko panasaus ir nerandu,negalvojau kad bus taip sunku issirinkt,tuo labiau is tokios gausybes
nu dar sitie is bedos
user posted image

ir sitie nieko
user posted image

is siu triju modeliuku kuri rinktumetes ax.gif
Atsakyti
Antru patarciau nesirinkti,per daug siauri ir bus nepatogu ziureti.Pati jau ilga laika nesioju akinius ir zinau,kai turejau per siaurus reikedavo nosyte i virsu kilsteleti,kad matyti visa vaizda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auffrite: 21 sausio 2012 - 14:31
Man irgi rėmeliai nelabai. Dėl to, kad aukso spalvos. Kita vertus, gal jie tikrai kažkam tinka. Labai nuo žmogaus priklauso. Manau, kad ant tinkamo veido jie gali puikiai atrodyti. Na o tos raidės tai vienareikšmiškai nelebai, nors mano pačios akiniai su panašiom (tik mažesnėm) - bet kažkada taip nekliuvo, kaip kad dabar.
Atsakyti
QUOTE(Auffrite @ 2012 01 21, 15:30)
Antru patarciau nesirinkti,per daug siauri ir bus nepatogu ziureti.Pati jau ilga laika nesioju akinius ir zinau,kai turejau per siaurus reikedavo nosyte i virsu kilsteleti,kad matyti visa vaizda.

drinks_cheers.gif isleidau 300eu,o nepatogus tai net baisu doh.gif
Atsakyti
Ačiū merginos už patarimus,manau taip greit neišeis nusipirkt,nes nėra taip paprasta,kaip galvojau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Auffrite @ 2012 01 21, 14:30)

QUOTE(dvynuke85 @ 2012 01 21, 22:16)
drinks_cheers.gif isleidau 300eu,o nepatogus tai net baisu doh.gif

Cia jus apie prada wub.gif ? Mano svajoniu akiniai. Ir matavaus, nejauciu jokio nepatogumo schmoll.gif Bet jie nera siauri. Tiesa, ju ir dydziu bent pora yra sito modelio g.gif Dabar turiu ne Prados, bet tokio tipo ir panasaus dydzio- mano smulkiam veidui- pats tas. visiskais netrukdo niekas matyt vaizda normaliai g.gif As irgi su akiniais arba linzem jau greit 20 metu, nuo pat paauglystes, tai kokiu tik neturejau doh.gif
Bet siuo atveju, jei tie pirmi matuotieji tiko, tai turbut labiau tinka modeliukas su didesniais stiklais.
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2012 01 22, 00:10)
Cia jus apie prada wub.gif ? Mano svajoniu akiniai. Ir matavaus, nejauciu jokio nepatogumo schmoll.gif Bet jie nera siauri. Tiesa, ju ir dydziu bent pora yra sito modelio g.gif Dabar turiu ne Prados, bet tokio tipo ir panasaus dydzio- mano smulkiam veidui- pats tas. visiskais netrukdo niekas matyt vaizda normaliai g.gif As irgi su akiniais arba linzem jau greit 20 metu, nuo pat paauglystes, tai kokiu tik neturejau doh.gif
Bet siuo atveju, jei tie pirmi matuotieji tiko, tai turbut labiau tinka modeliukas su didesniais stiklais.

Kadangi buvome kartu su vyru tai jis sako tiko visi tie variantai,bet tie su užrašu levis labiausiai,tik ji irgi nervina tas užrašas,sako džinsu vardas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smash @ 2012 01 21, 15:22)
Man asmeniskai negrazu tokio storumo kojeles, ant veido is sono per grubiai atrodo. Graziau lengvos, plonos kojeles. Plius dar tas uzrasas  schmoll.gif Ieskociau kitu  4u.gif

Aš akinius nešioju nuo trečios klasės, tai įvairių modelių teko turėti.
Kadangi mano veidas nėra smulkus, tai man kaip tik tik su storesnėm kojelėm tinka, o kadangi juodaplaukė, tai naturalu, kad tinka ryškios arba tamsios spalvos smile.gif
Man bendrai atrodo, kad nebūna gražių ar baisių akinių remelių, būna tik veidai, kuriems tie remeliai netinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2012 01 22, 11:44)
drinks_cheers.gif
nors baisiu gal ir buna lotuliukas.gif

Aš galvoju, kad tai šiais laikais nelabai aktualu. Bet kai rinkausi savo pirmuosius akinius, kas buvo maždaug prieš 20 metų, tai dauguma rėmų buvo tikrai baisūs. Kas atsimenat tą laikotarpį, turbūt pritarsit. Net žodis rinkausi čia vargiai tinka, nes pasirinkimas labai jau skurdus buvo. O dar mano stiklai nėra paprasti, nes juos ne į kiekvienus rėmus buvo galima įdėti, tai nuėjus į optiką vis tiek galiausiai likdavo dvi ar trys galimybės lotuliukas.gif

Dabar reikalai į gerąją pusę pasikeitė. Rėmelių įvairovė, tik rinkis. Ir akiniai nebe tas dalykas, kurio žmonės baidosi. Kiti net ne dėl regėjimo defektų nešioja, o kaip aksesuarą wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 22 sausio 2012 - 12:25
Mano pirmus akinukus kartais uzsideda tetis doh.gif biggrin.gif Tai sisivaizduokit, as buvau kokia sestoke, laaabai smulkute lotuliukas.gif Nezinau, gal jau seses paslepe juos, kad tetis eitu pasitikrint akiu, nes is toliaregis. Man kazkodel pirmus buvo israse toliaregystei, tai as nieko per juos nemaciau blink.gif Gal kokia klaida bvo, ar ka.
Dar viena isiminus situacija- dar gyvenom bute, antram aukste, as tada jau nelabai gerai maciau, uzsidejau seses naujus akinius ir pamaciau KOSMOSO pakeli ant zoles lotuliukas.gif Ryskiai ryskiai lotuliukas.gif Tada man jau normalius israse, bet visa laika turejau beda, kad tiko is vaiku skyriaus, net ir dabar pirma ten turiu ziuret doh.gif
Dabar visai neseniai, pries daugiau nei menesi vel pirkau akinukus Kalvariju g. Rimi, tai mane jie pilnai tenkina, kol namie su vaikuciu bunu, nes kai einu i viesuma, dazniausiai linzes deduos. Del patogumo. Uz remelius su 30pr. nuolaida sumokejau gal koki 100, stiklai panasiai kainavo, plius darbas 20lt.
Atsakyti
Dakar darbui naudoju tokius tik apacia balta.
Guess site patogus dirbant us kompu.
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2012 01 22, 13:52)
Dabar visai neseniai, pries daugiau nei menesi vel pirkau akinukus Kalvariju g. Rimi

Ten yra kokia nors optika? smile.gif
Atsakyti