Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai (ne nuo saulės)

Gal kas galetu patart kur geriausios akcijos siuo metu, ar siaip kainos normalesnes? 4u.gif labai noriu ray ban remeliu ax.gif
Atsakyti
sveikos mane taip pat domina kur isigyti akinukus darbui kompiuteriu uz padoria kaina,nereikia nei jokiu vardiniu, tiesiog paprastu, gal kas turi nebenaudojamus?;]
nes uzejau i kelias pardes kainos doh.gif
Atsakyti
Pastaruosius pirkau Optikoj, bet jau norėčiau dar vienų. Klasikiniu-juodu rėmeliu.
Atsakyti
QUOTE(Blueberrie @ 2012 01 12, 17:56)
Gal kas galetu patart kur geriausios akcijos siuo metu, ar siaip kainos normalesnes?  4u.gif  labai noriu ray ban remeliu  ax.gif

internete tokiu remuku pilna;] o pardese pati db lankausi tai kainos g.gif kad ir tos akcijos bet ir apie jas dar gerai pasidomet reikia...
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2011 12 04, 17:25)
Mamos patarkit, kur darytis akinukus vaikui. Praeita karta daremes Eagle Vision, tai nemazai kainavo. Gal kas susiduret kur pigiau..

Perku internetu iš USA 4u.gif Tai yra šiai dienai pigiausia, nes vaikas juos greit sulaužo doh.gif ir vis reikia naujų ir naujų doh.gif
Atsakyti
kad ziurejau radau vienoj vietoj tik 120 euru internet, o ebay pigiau bet ten jau irgi kyla iki virs 60 svaru ir net neuztikrinsi ar orginalas g.gif gal reikies vision express paimt nes ten dabar akcija virs 300 kazkas kainuoja kas net pigiau nei 120 euru isvertus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2012 01 12, 18:09)
Perku internetu iš USA

Niekaip nesuprantu, kaip galima pirkt rėmelius jų nepasimatavus? mastau.gif Ar jūs tik vaikui perkat?
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2012 01 12, 23:40)
Niekaip nesuprantu, kaip galima pirkt rėmelius jų nepasimatavus? mastau.gif Ar jūs tik vaikui perkat?

Sau dar nepirkau tongue.gif Bet manau kad pirksiu g.gif Man akiniai laiko laaaaabai ilgai. Nes man jų pastoviai nešiot nereikia, tad aš juos perku į 10 metų kartą doh.gif ir nepigius doh.gif Aš gerai žinau kokios akinių formos man tinka, tad manau rinksiuosi pagal tai g.gif O internetinėse parduotuvėse prieš perkant suvedami visi akinių rėmelių parametrai, tad jei jie netinkami, automatiškai tuos akinius atmeta bigsmile.gif Pirkus tikrai jau daug akinių doh.gif vaikui ir močiutei, nepasitaikė nei vienų netinkančių g.gif
Matuotis internetinese parduotuvese galima ant savo nuotraukos, įsimeti savo nuotrauką ir sau matuojiesi, kiek nori tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina.nesvarbu033: 13 sausio 2012 - 18:27
Sveikutes,seniai vis paskaitineju,idomi patirtis,nes tai bus pirmi akinukai vienam salone krito i aki sie,tik tas uzrasa truputi nervina,noriu patarimu ir jusu nuomones
user posted image
buciau dekinga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kitule5: 20 sausio 2012 - 21:49
QUOTE(Partena! @ 2012 01 21, 11:18)
Man nelabai ax.gif Auksinis rėmelis...  unsure.gif

bet yra zmoniu, kuriems toks remelis net labai tinka. O cia tikrai nera kazoks ryskus issisokantis. Bent jau foto.
Atsakyti
Man asmeniskai negrazu tokio storumo kojeles, ant veido is sono per grubiai atrodo. Graziau lengvos, plonos kojeles. Plius dar tas uzrasas schmoll.gif Ieskociau kitu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smash @ 2012 01 21, 14:22)
Man asmeniskai negrazu tokio storumo kojeles, ant veido is sono per grubiai atrodo. Graziau lengvos, plonos kojeles. Plius dar tas uzrasas  schmoll.gif Ieskociau kitu  4u.gif

butent tokios detales normaliai atrodo, jei veidas nera smulkus. pvz. man netiktu.ir dar mano nuomone tiktu tamsiaplaukei.
Atsakyti