Gal kas galetu patart kur geriausios akcijos siuo metu, ar siaip kainos normalesnes? labai noriu ray ban remeliu
sveikos mane taip pat domina kur isigyti akinukus darbui kompiuteriu uz padoria kaina,nereikia nei jokiu vardiniu, tiesiog paprastu, gal kas turi nebenaudojamus?;]
nes uzejau i kelias pardes kainos
nes uzejau i kelias pardes kainos
QUOTE(Blueberrie @ 2012 01 12, 17:56)
Gal kas galetu patart kur geriausios akcijos siuo metu, ar siaip kainos normalesnes? labai noriu ray ban remeliu
internete tokiu remuku pilna;] o pardese pati db lankausi tai kainos kad ir tos akcijos bet ir apie jas dar gerai pasidomet reikia...
QUOTE(someday... @ 2011 12 04, 17:25)
Mamos patarkit, kur darytis akinukus vaikui. Praeita karta daremes Eagle Vision, tai nemazai kainavo. Gal kas susiduret kur pigiau..
Perku internetu iš USA Tai yra šiai dienai pigiausia, nes vaikas juos greit sulaužo ir vis reikia naujų ir naujų
kad ziurejau radau vienoj vietoj tik 120 euru internet, o ebay pigiau bet ten jau irgi kyla iki virs 60 svaru ir net neuztikrinsi ar orginalas gal reikies vision express paimt nes ten dabar akcija virs 300 kazkas kainuoja kas net pigiau nei 120 euru isvertus
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2012 01 12, 18:09)
Perku internetu iš USA
Niekaip nesuprantu, kaip galima pirkt rėmelius jų nepasimatavus? Ar jūs tik vaikui perkat?
QUOTE(Borzika @ 2012 01 12, 23:40)
Niekaip nesuprantu, kaip galima pirkt rėmelius jų nepasimatavus? Ar jūs tik vaikui perkat?
Sau dar nepirkau Bet manau kad pirksiu Man akiniai laiko laaaaabai ilgai. Nes man jų pastoviai nešiot nereikia, tad aš juos perku į 10 metų kartą ir nepigius Aš gerai žinau kokios akinių formos man tinka, tad manau rinksiuosi pagal tai O internetinėse parduotuvėse prieš perkant suvedami visi akinių rėmelių parametrai, tad jei jie netinkami, automatiškai tuos akinius atmeta Pirkus tikrai jau daug akinių vaikui ir močiutei, nepasitaikė nei vienų netinkančių
Matuotis internetinese parduotuvese galima ant savo nuotraukos, įsimeti savo nuotrauką ir sau matuojiesi, kiek nori
Sveikutes,seniai vis paskaitineju,idomi patirtis,nes tai bus pirmi akinukai vienam salone krito i aki sie,tik tas uzrasa truputi nervina,noriu patarimu ir jusu nuomones
buciau dekinga
buciau dekinga
QUOTE(Partena! @ 2012 01 21, 11:18)
Man nelabai Auksinis rėmelis...
bet yra zmoniu, kuriems toks remelis net labai tinka. O cia tikrai nera kazoks ryskus issisokantis. Bent jau foto.
Man asmeniskai negrazu tokio storumo kojeles, ant veido is sono per grubiai atrodo. Graziau lengvos, plonos kojeles. Plius dar tas uzrasas Ieskociau kitu
QUOTE(Smash @ 2012 01 21, 14:22)
Man asmeniskai negrazu tokio storumo kojeles, ant veido is sono per grubiai atrodo. Graziau lengvos, plonos kojeles. Plius dar tas uzrasas Ieskociau kitu
butent tokios detales normaliai atrodo, jei veidas nera smulkus. pvz. man netiktu.ir dar mano nuomone tiktu tamsiaplaukei.