Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai (ne nuo saulės)

Turiu 2 dvėjus, neasu akiniu megėja, tesiog nepatinka, tad deduosi kada stirpiai saulė šviečia į akis. biggrin.gif
Atsakyti
Bet su tom fielmano akcijom nesamonė yra. Ne per šitą akciją, bet per kitą norėjau pirkti akinius, ne už litą bet brangesnius - 129 Lt, berods. Tai niekaip nesupratau, kodėl turiu pirkti su jų parinktais stiklais. Aiškinausi ilgai ir supratau tiek - prie rėmelio turiu mokėti bazinę kainą ir + už savo pasirinktus stiklus, nes man anie netiko. Tai reiškia, kad aš sumoku už vienus stiklus, kurių man reikia + už vienus stiklus, kurių man nereikia + darbas. Tada ta bazinė kaina (pavasarį) buvo berods 83 Lt. Tai aš nusipirkau tik rėmelį ir iškart padaviau jį, kad man įdėtų stiklus, tai nereikėjo už tuos stiklus mokėt kur man nereikia. Net pardavėja pati sakė, kad ši akcija nesamonė doh.gif . Tai va gal ir vėl taip. Ai, dar tiesa, gąsdino, kad garantijos neteksiu, bet pasukau į vartotojus ir sakė, kad viskas ten gerai.
Atsakyti
QUOTE(Kamile-Mile @ 2011 08 18, 11:08)
Sveikos,
ar čia yra mamų, kurios gali paaiškinti ir ką nors žino plačiau apie šią akciją? http://www.fielmann....rtu-su-fielmann

Ar čia dar yra kokių sąlygų, ar jau viskas?

QUOTE(elzeda @ 2011 08 29, 07:21)
Bet su tom fielmano akcijom nesamonė yra. Ne per šitą akciją, bet per kitą norėjau pirkti akinius, ne už litą bet brangesnius - 129 Lt, berods. Tai niekaip nesupratau, kodėl turiu pirkti su jų parinktais stiklais. Aiškinausi ilgai ir supratau tiek - prie rėmelio turiu mokėti bazinę kainą ir + už savo pasirinktus stiklus, nes man anie netiko. Tai reiškia, kad aš sumoku už vienus stiklus, kurių man reikia + už vienus stiklus, kurių man nereikia + darbas. Tada ta bazinė kaina (pavasarį) buvo berods 83 Lt. Tai aš nusipirkau tik rėmelį ir iškart padaviau jį, kad man įdėtų stiklus, tai nereikėjo už tuos stiklus mokėt kur man nereikia. Net pardavėja pati sakė, kad ši akcija nesamonė doh.gif . Tai va gal ir vėl taip. Ai, dar tiesa, gąsdino, kad garantijos neteksiu, bet pasukau į vartotojus ir sakė, kad viskas ten gerai.

na, dabar uzmaciau- ir vel akcija:mokiniams ir mokytojams (spalio 1d.) apskritai akciju vengiu, bet paskutinius akinius, ne akcijos metu, pirkau Fielmane uz 1lt (aisku, uz stiklus dar sumokejau kazkiek).ir visai grazus:)tuo labiau, ivertinant, kad mano 2metu dzigitas kartais megsta mano akinius paniokot, tai dideliu investiciju i si reikala vengiu.bent kol paaugs:) man su akiniais- beda: smulkus veidas, todel kiekvienoj optikoj man tinka 2-3 remeliai. tai zygiuosiu ir vel ten- bene pasiseks, tik va, reikia kazkaip iki gydytojo nubegt - pasitikrint, ar nepasikeite dioptrijos (o, kiek supratau, be recepto ta akcija ir netaikoma)
Atsakyti
Susidomėjau šita akcija, ką manote apie ją

Vogue akiniai
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2011 10 03, 16:48)
Kai kazka daugiau suzinosit, brukstelekit 4u.gif

Yra nemažas rėmelių pasirinkimas, ir už darbą reikia mokėti 25lt (čia mano pasirinktoj optikoj)
Atsakyti
QUOTE(Liepune @ 2011 09 29, 16:56)
na, dabar uzmaciau- ir vel akcija:mokiniams ir mokytojams (spalio 1d.) apskritai akciju vengiu, bet paskutinius akinius, ne akcijos metu, pirkau Fielmane uz 1lt (aisku, uz stiklus dar sumokejau kazkiek).ir visai grazus:)tuo labiau, ivertinant, kad mano 2metu dzigitas kartais megsta mano akinius paniokot, tai dideliu investiciju i si reikala vengiu.bent kol paaugs:) man su akiniais- beda: smulkus veidas, todel kiekvienoj optikoj man tinka 2-3 remeliai. tai zygiuosiu ir vel ten- bene pasiseks, tik va, reikia kazkaip iki gydytojo nubegt - pasitikrint, ar nepasikeite dioptrijos (o, kiek supratau, be recepto ta akcija ir netaikoma)

O mano mama mokytoja. Reiks pasakyti, kad šiandienos šventės proga apsilankytų fiellman'e. Mažu ką išsirinks. Akiniai už 1 lt - nebloga dovanėlė būtų smile.gif
Atsakyti
Aš dabar visada akinius renkuosi iš Optikos pasaulio. Esu kažkada pasimovusi ant akcijos Optometrijos centre, tai išėjo tikrai didelė pinigų suma, nors maniau, kad bus žymiai pigiau. Dabar labai atsargiai žiūriu į tas akcijas ir atidžiai išnagrinėju visus *yra papildomų sąlygų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 27 lapkričio 2011 - 16:37
Mamos patarkit, kur darytis akinukus vaikui. Praeita karta daremes Eagle Vision, tai nemazai kainavo. Gal kas susiduret kur pigiau..
Atsakyti
Fielmann kainavo 78 Lt su akiu patikrinimu
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2010 10 26, 12:56)
Uzsisakiau internetu nematavus.... Drasiai pasielgiau blush2.gif Bet bus kaip bus, tureciau kazkur kita savaitele jau gauti juos g.gif

kur pirkai?
Labai norėčiau vardinių kokių, o LT kainos tai doh.gif
Atsakyti
kur dabar geriausios kainos?

gal kas gaminotes akinius skaitymui, idomu kokia akiniu lesio (taip vadinamo stiklo smile.gif ) kaina?
Atsakyti
sveikos,gal zinot kur galima pasikeisti akiniu stikliukus? ir uz normalia kaina? turiu grazius remukus bet man stiklai netinka g.gif
o sian uzejau i akropoli tai vos ne pigiau iskarto akinius nusipirkti uz 150-250lt jau grazius gali issirinkti (aisku ne vardinius) o pakeitimas nuo 100lt g.gif
sakyciau brangoka juo labiau kad paprastu stiklu reikia doh.gif
Atsakyti