Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai (ne nuo saulės)

http://www.ledi.lt/l...s-akiniai-2010/
Noriu tokių akinių, bet neradau Radvilišky tokių g.gif Kas matėt gal Šiauliuose ? Express'e, arba Fielmann'e ? Ačiū, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Paskaičiau apie tas stiklų kainas, siaubas, kaip brangu! blink.gif
Mano žiemos atradimas: pirkau akinius kokį kovo mėn. Optikoje (išparduotuvėje) Šiaurės mistelyje Vilniuje, Ogmios komplekse, tai už CK rėmelius su amortizatoriais + plonintus plastikinius stikliukius su visomis apsaugomis (minusas apie 5) mokėjau lygiai 330 Lt drinks_cheers.gif
Dar klausiau, kodėl taip pigiai, paaiškino, kad jie šiaip didmeninkai.
Papildyta:
QUOTE(secret_lover_ @ 2011 06 26, 19:20)
Noriu tokių akinių, bet neradau Radvilišky tokių  g.gif  Kas matėt gal Šiauliuose ? Express'e, arba Fielmann'e ? Ačiū, ačiū  4u.gif

Didesniam Fielmane tikrai bus, ypač daug yra tokių paprastų, be amortizatorių.
ieškojau sau panašių, bet atrodau su jais kaip burundukas, stiklai į žandus atsiremia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2011 06 27, 10:07)
Paskaičiau apie tas stiklų kainas, siaubas, kaip brangu! blink.gif
Mano žiemos atradimas: pirkau akinius kokį kovo mėn. Optikoje (išparduotuvėje) Šiaurės mistelyje Vilniuje, Ogmios komplekse, tai už CK rėmelius su amortizatoriais + plonintus plastikinius stikliukius su visomis apsaugomis (minusas apie 5) mokėjau lygiai 330 Lt drinks_cheers.gif
Dar klausiau, kodėl taip pigiai, paaiškino, kad jie šiaip didmeninkai.

Pirkau sioje optikoje kelis kartus kontaktinius lesius. Pasizvalgiau ir akiniu, bet pasirinkimas labai mazas buvo, tai nieko neissirinkau.
Atsakyti
As sitoj optikoj esu lankiusis n kartu, kai jie dar dirbo Savanoriu g., paskui Gedvydziu, dabar prie outleto. Taip, jie tikrai didmenininkai su labai idomia istorija biggrin.gif Dabar ne taip seniai turejo keistis savininkai, nes senieji prisipirko akiniu is italu ir nesumokejo, norejo imone nubankrotinti, galu gale kitas pazistamas sita imone nusipirko, tai tiesa pasakius jau nebezinau, kuri imone ten veikia - nes buvo vienoj patalpoj net 2. Gal kuri zinot, Tautvydas dirba- toks nesmulkus vyrukas ~30 metu su placia sypsena g.gif ?

mano patys nuostabiausi akinukai buvo ten pirkti, deja, vaikas sulauze doh.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 06 27, 10:21)
Pirkau sioje optikoje kelis kartus kontaktinius lesius. Pasizvalgiau ir akiniu, bet pasirinkimas labai mazas buvo, tai nieko neissirinkau.

Man ne pačių rėmelių formų pasirinkimas mažas ten pasirodė, o būtent rėmelių su amortizatoriais - kai visąlaik su akiniais būnu, paprasti labai greitai lūžtų... Bet visgi išsirinkau smile.gif

Beje, paskaičiusi šitą temą, įlindau į kelis puslapius ir išsirinkau tobulus rėmelius, bet jau kaina kaina... blush2.gif
user posted image
http://www.glasseson..._pid191482.html
Atsakyti
Gal galite kelias akiniu parduotuveles parekomenduoti Kaune ?
butu gerai kad ir gatve parasytumete kur randasi, nes pati nesu is kauno
(nes pas save miestuki optikoj viska paziurejau ir nieko neradau, niekas netinka)

o kaip pasirinkimai ir kainos Mega, Akropolio parduotuvese ar yra pasirinkimas ar kainos neuzkeltos...
nes norisi remelius iki 200lt nusipirkti, nes pas mane stikliukas vienas 70-100lt mokedavau doh.gif
Urmo bazeje anadien ziurejau tai stikliukas 50lt, bet akiniu remeliu nera graziu
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2011 07 01, 10:02)
Gal galite kelias akiniu parduotuveles parekomenduoti Kaune ?
butu gerai kad ir gatve parasytumete kur randasi, nes pati nesu is kauno
(nes pas save miestuki optikoj viska paziurejau ir nieko neradau, niekas netinka)

o kaip pasirinkimai ir kainos Mega, Akropolio parduotuvese ar yra pasirinkimas ar kainos neuzkeltos...
nes norisi remelius iki 200lt nusipirkti, nes pas mane stikliukas vienas 70-100lt mokedavau doh.gif
Urmo bazeje anadien ziurejau tai stikliukas 50lt, bet akiniu remeliu nera graziu

Mačiau Kauno Akropoly Eagle Vision dabar nuolaidos rėmeliams iki 35%.

Bent jau aš visus rėmelius ten pirkus, visada ką nors išsirenku mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kur nors Vilniuj matėt panašius į šiuos? Ir ne už Ray Ban'ine kaina?
user posted image
Atsakyti
Sveikos,
ar čia yra mamų, kurios gali paaiškinti ir ką nors žino plačiau apie šią akciją? http://www.fielmann....rtu-su-fielmann

Ar čia dar yra kokių sąlygų, ar jau viskas?
Atsakyti
QUOTE(Kamile-Mile @ 2011 08 18, 11:08)
Sveikos,
ar čia yra mamų, kurios gali paaiškinti ir ką nors žino plačiau apie šią akciją? http://www.fielmann....rtu-su-fielmann

Ar čia dar yra kokių sąlygų, ar jau viskas?

bijau, kad tie nemokami remeliai gali buti baisus unsure.gif
eagle vision -40 proc. remeliams g.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2011 08 18, 11:53)
bijau, kad tie nemokami remeliai gali buti baisus unsure.gif
eagle vision -40 proc. remeliams g.gif

Na, žinok, jau spėjau apžiūrėti - tai visai nieko. Manau, kad pasirinkimo pakanka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pievele @ 2011 08 07, 23:25)
Gal kur nors Vilniuj matėt panašius į šiuos? Ir ne už Ray Ban'ine kaina?
user posted image

kaune fielmane tikrai uz normalia kaina buvo
Atsakyti