Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai (ne nuo saulės)

QUOTE(Partena! @ 2011 05 07, 18:28)
Sveikos,
kaip jums tokie akinukai?user posted image
Man labai tiko ir patiko, tik žinot, bijau, kad per daug ryškūs, sunku derint bus... doh.gif

Aš turiu raudonus. Labai gražu vasarą. Tik pasikeitimui tai būtinai reik turėt kitus. Pas man kiti juodi, rėmeliai plonesni. Derint tai tikrai teks, bet juk prie daugybės spalvų jie tinka. Na man tik užkliuvo tas DG. Bet šiaip gražu.
Jei tik galėčiau sau leisti, tai turėčiau daugybės spalvų rėmelių.
Atsakyti
QUOTE(shatene @ 2007 08 14, 11:36)
galiu tokius nesiot ir ne nuo saules lotuliukas.gif

lygiai tokius pat vakar užsisakiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2010 09 25, 20:27)
Visalaik darausi akinius Fielmane, mano minusai apie 5, stiklus imu plonintus, bet ne maksimaliai (remams plastikiniams nereikia visai nuplonint), su visom apsaugom, moku apie 230 uz abu stiklus.

Šiandien užsisakiau Fielmann'e. -4 stiprumo, su apsaugom, ploninti (tik nežinau kiek) už 1 vnt. 214 lt. blink.gif Tai dabar mąstau, kuo čia skiriasi tie stiklai nuo Šviesios lapės minėtų... Arba man ką sumaišė, nes ant užsakymo pažymėjo nuotoliui ir artumui kartu, nors reikia tik nuotoliui. Tai gal čia ir sumokėjau kaip už tokius dvigubus. Pasimečiau...
Atsakyti
QUOTE(Auryte @ 2011 05 28, 19:45)
Šiandien užsisakiau Fielmann'e. -4 stiprumo, su apsaugom, ploninti (tik nežinau kiek) už 1 vnt. 214 lt.  blink.gif  Tai dabar mąstau, kuo čia skiriasi tie stiklai nuo Šviesios lapės minėtų... Arba man ką sumaišė, nes ant užsakymo pažymėjo nuotoliui ir artumui kartu, nors reikia tik nuotoliui. Tai gal čia ir sumokėjau kaip už tokius dvigubus. Pasimečiau...

tikrai labai auksta kaina g.gif

as kaip tik siandien nete zvalgiausi remeliu, butinai reikia nauju akinuku verysad.gif Po nestumo vel veidas labai smulkus, nieko nerandu verysad.gif O noriu elementarios klasikos- juodu metaliniu remeliu, truputi "staciakampiu". Kazko panasaus:
user posted image.
Bet niekur neradau, kad tiktu siauram veidui, o turimus tuoj pasilenkus pamesiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Auryte @ 2011 05 28, 19:45)
Šiandien užsisakiau Fielmann'e. -4 stiprumo, su apsaugom, ploninti (tik nežinau kiek) už 1 vnt. 214 lt.  blink.gif  Tai dabar mąstau, kuo čia skiriasi tie stiklai nuo Šviesios lapės minėtų... Arba man ką sumaišė, nes ant užsakymo pažymėjo nuotoliui ir artumui kartu, nors reikia tik nuotoliui. Tai gal čia ir sumokėjau kaip už tokius dvigubus. Pasimečiau...

Pas mane kiek didesnis minusas, dariausi akinius Fielmanne pries metus. Plonintas stikliukas (bet ten tas kur labiausiai plonintas) kainavo apie 220 lt + darbas (berods 30lt uz abu stikliukus).
O su didesniu minusu visada pazymi,kad nuotoliui ir artimui, nes minusas didelis, reiskia devesit nuolat.

Tad sakyciau labai didelis malonumas, kai stikliukai kainuoja dvigubai daugiau nei remelis sad.gif O jei dar regejimas kinta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 05 28, 20:33)
Pas mane kiek didesnis minusas, dariausi akinius Fielmanne pries metus. Plonintas stikliukas (bet ten tas kur labiausiai plonintas) kainavo apie 220 lt + darbas (berods 30lt uz abu stikliukus).
O su didesniu minusu visada pazymi,kad nuotoliui ir artimui, nes minusas didelis, reiskia devesit nuolat.

Tad sakyciau labai didelis malonumas, kai stikliukai kainuoja dvigubai daugiau nei remelis sad.gif O jei dar regejimas kinta doh.gif

bet juk kitoj optikoj tie labiausiai ploninti stiklai zymiai pigiau kainuoja g.gif
Uzpernai mokejau uz tuos ne pacius ploniausius, bet plonintus po 40lt paprastoj optikelej. Tiesiog gal labiau apsimoka vien rema tada pirkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2011 05 28, 20:46)
bet juk kitoj optikoj tie labiausiai ploninti stiklai zymiai pigiau kainuoja g.gif
Uzpernai mokejau uz tuos ne pacius ploniausius, bet plonintus po 40lt paprastoj optikelej. Tiesiog gal labiau apsimoka vien rema tada pirkt g.gif

O kur tiek mokejote? Ir cia ne labiausiai ploninti buvo, labiausiai ploninti netoli 400lt berods kainavo biggrin.gif
Buvau Optikos pasaulyje, Fielmanne, Vision Express, Optometrijos centre, visur kainos buvo praktiskai vienodos tu plonintu stiklu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.r.i.u.n.e.t.e: 28 gegužės 2011 - 20:01

220 lt - čia už abu ar vieną? Už darbą neradau prirašyta, tik kažkas dar 89 lt. Gal kažkoks lakavimas ar dažymas, nes kažką minėjo, jog geriau būtų? g.gif

Būtent, tas tiesa. Bet kai nėra pasirinkimo, o sveikatos labui taupyti nesinori, tenka susitaikyti su tokiomis kainomis...
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 05 28, 21:00)
O kur tiek mokejote? Ir cia ne labiausiai ploninti buvo, labiausiai ploninti netoli 400lt berods kainavo biggrin.gif
Buvau Optikos pasaulyje, Fielmanne, Vision Express, Optometrijos centre, visur kainos buvo praktiskai vienodos tu plonintu stiklu.

esu rasius adresa, Cia Jeruzales RIMI. Dabar ta pati optika isikele i ta pastato dali, kur RIMI prekes. O tie stikliukai praktiskai visur eina tie patys g.gif aisku,nuo uzpernai vasaros galejo pabrangt, bet nemanau, kad tiek, kad pasiektu mineta kaina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natina: 28 gegužės 2011 - 20:08
QUOTE(Auryte @ 2011 05 28, 21:01)
220 lt - čia už abu ar vieną? Už darbą neradau prirašyta, tik kažkas dar 89 lt. Gal kažkoks lakavimas ar dažymas, nes kažką minėjo, jog geriau būtų?  g.gif
Būtent, tas tiesa. Bet kai nėra pasirinkimo, o sveikatos labui taupyti nesinori, tenka susitaikyti su tokiomis kainomis...

Cia uz viena,uz abu 440+ darbas. Ir su OmniID kortele pritaike 10% nuolaida.

QUOTE(natina @ 2011 05 28, 21:07)
esu rasius adresa, Cia Jeruzales RIMI. Dabar ta pati optika isikele i ta pastato dali, kur RIMI prekes. O tie stikliukai praktiskai visur eina tie patys g.gif aisku,nuo uzpernai vasaros galejo pabrangt, bet nemanau, kad tiek, kad pasiektu mineta kaina...

Idomumo delei reikes uzsukti kada pasidometi stikliuku kainomis. Ir ar ideda stikliukus jei remelis kitur pirktas (nes speju jei maza optika, tai galiu nerasti tinkamo remelio).
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 05 29, 10:37)
Idomumo delei reikes uzsukti kada pasidometi stikliuku kainomis. Ir ar ideda stikliukus jei remelis kitur pirktas (nes speju jei maza optika, tai galiu nerasti tinkamo remelio).

Turbut deda, jiem vistiek gi apsimoka g.gif

Kalvarijų g. 296 Vilniaus m.
Telefonas +370 5 2707657. Va tokius kontaktus radau, gal lengviau pirma pasukt, nei vaziuoti ax.gif
Kai suzinosit, brukstelekit cia. Nes ir as mastau, kad remelius is kitur pirkciau, o stiklus deciau ten g.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 05 29, 10:37)

Kiek domėjausi, tai deda ir į senus ir iš kitur pirktus rėmelius. Bent man sakė keliose optikose, kad įdėtų.
Atsakyti