Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai (ne nuo saulės)

QUOTE(Ebru @ 2011 02 09, 14:51)
Sveikos. dabar akcija yra Optikos pasaulyje, kad nemokamai tikrina akis ir jei reikia akiniu,pas juos perki,tai siandien uzsiregistravau ir dabar nezinau ar gerai padariau  g.gif  gal kas bandet ten tinkrintis? ar nera kokiu aferistu, kad tycia neprirasytu, kad blogos akys? na blogiausiu atveju susitariau,kad eiciau pas savo pode daktare ir siuntimo prasyciau pas kita daktara.. ir dar nelabai uzmaciau kaip ten pasirinkimas Optikos pasaulyje? kaip kainos? ar perkat kas , ar patenkinti?  4u.gif
p.s. tai butu pirmi akinukai, taip, kad nezinau, nenoriu apsigaut  blush2.gif

g.gif Labai įdomi ta jų akcija "dabar".Kai perki akinius,jie visą laiką tikrina nemokamai. Jei nepirksi akinių-gausi susimokėt už tikrinimą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŠinŠė: 09 vasario 2011 - 18:53
QUOTE(ŠinŠė @ 2011 02 09, 18:52)
g.gif Labai įdomi ta jų akcija "dabar".Kai perki akinius,jie visą laiką tikrina nemokamai. Jei nepirksi akinių-gausi susimokėt už tikrinimą  doh.gif

tai as to ir bijau doh.gif o jei pasirodys, kad man akiniu nereikia? o jei ir reiktu, as is karto nepirkciau, grysciau namo pasitart su mama dar biggrin.gif tai kazi kaip butu.. g.gif
Atsakyti
gal kas pirkot pacios akinius is elektroniniu parduotuviu?
kaip sekesi, ar apsimoka? smile.gif
Atsakyti
atejau i sia tema surasti informacijos, ne tik apie akiniu remelius, o apie lesiu.... mano minusas gan didelis, man reikalingi 'ploninti" lesiai, nes neploninti butu turbut cm storumo:D Tai va, paskutinis mano pirkinys - remeliai 69 lt, lesiai - apie 350 lt uz abu doh.gif doh.gif doh.gif Gal kas turi daugiau infor apie ta "ploninima" ir kainytes?
Atsakyti
QUOTE(Ebru @ 2011 02 09, 14:51)
ar nera kokiu aferistu, kad tycia neprirasytu, kad blogos akys?

hihihi.gif hihihi.gif aferistu nera, gali tik nemoketi naudotis technika irnesakyk.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(e621 @ 2011 02 11, 20:09)
gal kas pirkot pacios akinius is elektroniniu parduotuviu?
kaip sekesi, ar apsimoka? smile.gif

Apsimoka net labai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dairana @ 2011 02 17, 21:40)
atejau i sia tema surasti informacijos, ne tik apie akiniu remelius, o apie lesiu.... mano minusas gan didelis, man reikalingi 'ploninti" lesiai, nes neploninti butu turbut cm storumo:D Tai va, paskutinis mano pirkinys - remeliai 69 lt, lesiai - apie 350 lt uz abu  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Gal kas turi daugiau infor apie ta "ploninima" ir kainytes?

Bandykit internetinese parduotuvėse pasidairyt, manau, kad kainyte per pus suplonėtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ebru @ 2011 02 09, 21:31)
tai as to ir bijau  doh.gif  o jei pasirodys, kad man akiniu nereikia? o jei ir reiktu, as is karto nepirkciau, grysciau namo pasitart su mama dar biggrin.gif tai kazi kaip butu.. g.gif

Per Google paiešką susirask "regėjimos testas", pasitikrink akis pati. Jeigumatai 0,9-1, akinukų gal dar ir nereikia, jai mažiau-keliauk pas gydytoją. (na, čia, trumparegystės atveju)
Atsakyti
Na aferistu tokioj srity nelabai pabūsi - jei lentoje iš 10 eilučių matai 5 tai reiškias matai 5 smile.gif O dėl to kad nemokamai jei perki akinukus, tai visur taip. Jei geras regėjimas neprivers nieko pirkti, tik susimokėsi už patikrinimą. Nors yra pasitaikę jog ir nepirkau, ir nemokėjau. Ypač jei dažnai tikriniesi ir pataikai ant tos pačios optikos darbuotojos.
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2010 09 08, 18:56)
Pd tai yra atstumas tarp vyzdžių centrų,o Bifocal ir progressive tai tokie sudėtingi lęšiai,kuriuose yra zonos tiek artumui tiek toliui. Bifocalai būna su tokiu tarsi langeliu,o progresiniuose lęšiuose yra trys zonos,bet iš šalies jų nesimato,jos jaučiasi tik užsidėjus akinius  Šiems lęšiams reikia rėmelių su aukštesniais "langais",todėl yra pažymima,kurie tinkami,kurie ne  mirksiukas.gif

sakykyte gal jūs suprantate ką turėčiau pažymėti prieš užsisakant akinukus internetu iš šių užrašų: single vision,Bifocal ar Progressive blush2.gif viską susivedžiau tik pasimečiau ką iš šitų trijų punktų rinktis??? doh.gif recepte nieko neparašyta,tai gal single vision?
mano receptukas atrodytų taip blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Svajone* @ 2011 04 22, 16:43)
sakykyte gal jūs suprantate ką turėčiau pažymėti prieš užsisakant akinukus internetu iš šių užrašų: single vision,Bifocal  ar Progressive  blush2.gif  viską susivedžiau tik pasimečiau ką iš šitų trijų punktų rinktis???  doh.gif recepte nieko neparašyta,tai gal single vision?
mano receptukas atrodytų taip  blush2.gif

Single mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
kaip jums tokie akinukai?user posted image
Man labai tiko ir patiko, tik žinot, bijau, kad per daug ryškūs, sunku derint bus... doh.gif
Atsakyti
as su tokiais net is namu neiseiciau, nes man jie tiesiog netiktu. Bet jums tinka, tai kodel ne?!O del derinimo- taip, ko gero butu nelengva g.gif Gal net reiketu tureti kokius neutralesnius akinukus ax.gif
Atsakyti