Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai (ne nuo saulės)

QUOTE(smitolka @ 2010 11 03, 11:33)
gražūs  wub.gif  nenešioju akinių, bet man dauguma jų tinka  4u.gif

Pavydziu biggrin.gif o mano veidas smulkus, tai sunku prisitaikyt doh.gif Kol kas ju dar negavau, o lyg sia savaite turejau gaut- itariu i kita nusikels doh.gif
Atsakyti
gal kas bandete pirkti, parsisiusti remelius internetu? pasidalinkite nuorodomis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, skaitau skaitau aš apie tuos pasirinkimus, bet kai reikia rinktis prasideda didelis darbas. Ieškojau akinių, Kaune, tai jei kam reikia galit pabandyt užeit į optiką Kęstučio - Maironio gatvių kampas, net nežinau kaip ji ten vadinasi, bet kainos ir kokybė tikrai gera. Bent jau aš likau tikrai patenkinta smile.gif
Atsakyti
kur kaune galeciau rasti akiniu remeliu dideli pasirinkima ir kad butu grazus????noretusi uz kokius 200-300lt remeliu
buvau kazkada megoje, pale rimi isejima, tai kazkaip tik pereidama dirstelejau, bet nelabai kas krito i aki...
gal galetumete patarti kur apsilankyti... nes kai vykstam su vaiku tai noretusi vienoje vietoje rast
Atsakyti
kas patartu, kur geriau pirkti akinius Panevezyje? nes jau tiek kartu esu nusivilusi.... sad.gif sad.gif sad.gif
Atsakyti
Kur akinius butu galima insigyti Kaune ?
kad butu didesnis pasirinkimas ir kainos nelabai dideles iki kokiu 300lt remeliai
Atsakyti
paskutinius 2 karus akinius dariausi optimetrijos centre , nenusivyliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(obelele @ 2011 01 10, 21:25)
paskutinius 2 karus akinius dariausi  optimetrijos centre , nenusivyliau ax.gif

jiai jus apie kauna tai rasykite tiksliai adresa, nes as neis kauno
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2011 01 10, 22:06)
Kur akinius butu galima insigyti Kaune ?
kad butu didesnis pasirinkimas ir kainos nelabai dideles iki kokiu 300lt remeliai

O gal yra šiauliečių? Reikia pirmų akinių jaunai panelei. Kokie būtų atsiliepimai apie Šiaulių optikas. Pvz.: kaip ta optika,kur Centre prie sustojimo (lyg Ingena)?
Atsakyti
As galiu pasakyti, jog visa musu seima ir draugai perka akinius ÄKINIU ISPARDUOTUVEJ"esancioj Verkiu 29. -10 korpuse. Ten tikrai labai pigus vardiniai remeliai. Kainos nesikandzioja, o kviecia paglostyti smile.gif o ir stikliukai ten nebrangus ir aukstos kokybes. Labai paslaugus ir nuosirdus zmones ten dirba. Tokie du beniukai smile.gif Pamerksit aki, tai gal ir kokia nuolaidele padarys smile.gif

Zinot, kas labai patiko- ten yra nuostabiu graziu akiniu remeliu vaikiukams. Maniskei aciu dievui nereikia, o stai drauges sunui taip. Pirma jie nusipirko tokius negrazius, storus, plastmasinius remelius vienoj optikoj, o kai parodziau sita musu pamegta parduotuve, tai tokius grazucius, subtilius, plonais remeliais nusipirko, kad negali atsidziaugti.. ir vaikas gerai jauciasi, ir tevams grazu smile.gif

Internetine nuoroda- http://www.opticmarket.lt

Siaip labai lengva ten rasti juos- jei kas Baby city, tai pries juos arba pries ASSORTI parduotuve:)

Sekmes renkantis grazius ir stilingus, o svarbiausia nebrangius remelius smile.gif
Atsakyti
man patinka Fielmann thumbup.gif garantija 2 metai, bet akinius valo ,,kapitaliai" nemokamai. Turiu spec. voneles, prapucia visokias smulkias dulkeles, kurios nesuda remelio gyliame krastelyje
Atsakyti
Sveikos. dabar akcija yra Optikos pasaulyje, kad nemokamai tikrina akis ir jei reikia akiniu,pas juos perki,tai siandien uzsiregistravau ir dabar nezinau ar gerai padariau g.gif gal kas bandet ten tinkrintis? ar nera kokiu aferistu, kad tycia neprirasytu, kad blogos akys? na blogiausiu atveju susitariau,kad eiciau pas savo pode daktare ir siuntimo prasyciau pas kita daktara.. ir dar nelabai uzmaciau kaip ten pasirinkimas Optikos pasaulyje? kaip kainos? ar perkat kas , ar patenkinti? 4u.gif
p.s. tai butu pirmi akinukai, taip, kad nezinau, nenoriu apsigaut blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ebru: 09 vasario 2011 - 14:06