Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai (ne nuo saulės)

Gal kurios turite akinukus be rėmelių, na vien stikliukai su kojelėm?Įdomu iki kiek dioptrijų stiprumo akinukai atrodo gražiai. Mano nemažas minusas, bet norėčiau akinukų be rėmelių.
Atsakyti
QUOTE(mandy* @ 2010 09 26, 07:50)
Optikos pasaulyje dabar didžiulės nuolaidos rėmeliams, 100- jūsų amžius=nuolaida. Pvz. jei žmogui 30 metų, tai iš 100-30 lygu 70 proc nuolaida. O ir rėmeliai visai gražūs, tik gal pasirinkimas nėra didelis rolleyes.gif

paskaiciuota kaip man biggrin.gif
Reiks jiems laiskiuka parasyt, vargiai turi tuos remelius, man rodos kazkada esu jau rasius e-laiska unsure.gif

QUOTE(Rhetta @ 2010 09 26, 11:53)
Gal kurios turite akinukus be rėmelių, na vien stikliukai su kojelėm?Įdomu iki kiek dioptrijų stiprumo akinukai atrodo gražiai. Mano nemažas minusas, bet norėčiau akinukų be rėmelių.

Vyras turi, pas ji gal -6. Bet pas ji stiklas, ne plastikas schmoll.gif Bet kad negrazu, tai nepasakyciau. Plius jam per keleta metu absoliuciai nesusibraize, o as jau pakeiciau 3 remelius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rhetta @ 2010 09 26, 12:53)

Juk gali nuploninti tiek stiklą, tiek plastiką. Tai manau gali padaryti vien tik stikliukus su kojelėm.

Kaip jums tokia forma akinukų, kažin madinga? Tik tiek, kad spalva vyšninė būtų ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mandy*: 26 rugsėjo 2010 - 13:47
QUOTE(Saule222 @ 2010 09 23, 15:50)
Reikia tokiu, kad graziai remelyje atrodytu 4u.gif

Na tokiu atveju, galiu padet tik tiek, mama neseniai dares OPTIO optikoj plonintus plastikinius su apsauga nuo UV ir padengta kakzokia danga, kad butu lengviau valyt ir ne taip braizytusi, tai mokejo jei nekystu 85 lt.
Atsakyti
Merginos, o ką manot, apie tuos vadinamus apsauginius akinukus be dioptrijų? Tai yra, kurie skirti apsaugoti akis darbo su kompiuteriu metu, vairuojant? Ar verta juos įsigyti ir ar yra iš jų kokios naudos? Nes šiaip regėjimu nesiskundžiu, bet žiauriai pavargsta akys...pasėdėjus pora val prie kompo jau vaikštau raudonom akim... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy* @ 2010 09 26, 15:46)
Juk gali nuploninti tiek stiklą, tiek plastiką.  Tai manau gali padaryti vien tik stikliukus su kojelėm.
Kaip jums tokia forma akinukų, kažin madinga? Tik tiek, kad spalva vyšninė būtų  ax.gif

user posted image

grazi forma, lygiai tokie pat kaip mano bordo spalvos. O madingi, ar ne, nezinau,svarbu, kad tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2010 09 30, 21:01)
grazi forma, lygiai tokie pat kaip mano bordo spalvos. O madingi, ar ne, nezinau,svarbu, kad tinka smile.gif

Man irgi tokie patiktų, raudonos arba tamsesnės spalvos, tik įdomu ar tiktų ax.gif

QUOTE(natina @ 2010 10 01, 10:40)
O kaip jums tokie akinukai? g.gif
user posted image

Visai gražūs smile.gif
Atsakyti
Uzsisakiau internetu nematavus.... Drasiai pasielgiau blush2.gif Bet bus kaip bus, tureciau kazkur kita savaitele jau gauti juos g.gif
Atsakyti
gal kas neseniai darėtės akinius ir galėtumėt rekomenduoti, kur pigiausi akiniu lesiai?
Atsakyti
QUOTE(mango @ 2010 10 26, 14:30)
gal kas neseniai darėtės akinius ir galėtumėt rekomenduoti, kur pigiausi akiniu lesiai?

Mačiau akciją nebloga buvo optikos pasaulyje. Tik nzn ar dar tęsiasi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(raminciukas777 @ 2010 10 26, 20:47)
Mačiau akciją nebloga buvo optikos pasaulyje. Tik nzn ar dar tęsiasi  blink.gif

Ten akcijos paprastai ne visiems rėmelims taikomos. Taisyklė: tie, kurių norėtum, į akciją neįeina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 10 27, 06:41)
Ten akcijos paprastai ne visiems rėmelims taikomos. Taisyklė: tie, kurių norėtum, į akciją neįeina  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif zinokit su tom akcijom visada taip. Reikia labai atidiziai ziureti kiek remas kainuoja, kiek lesiai, kiek gamyba, kai zinot pilna suma, galima lyginti su kitu optiku kainomis cool.gif
Atsakyti