QUOTE(mr nobody @ 2010 09 14, 23:46)
Sweikos,gal galetumete pasakyti kiek man kainuotu remeliai su paprastais stikliukais?Noreciau akiniu siaip del grozio.Sakykit ar galima rast nebrangius grazius remelius?
Nebrangius gazius, aisku, rasti galima, bet jie bus be amortizatoriu, lankstysis, lus ir t.t. O siaip tai pereikit per kelias optikas ir kad ir uz 50 Lt nusipiksti, jei kokybes nereikia
QUOTE(eglegle @ 2010 09 19, 15:03)
Sveikos, noriu paklaust, kaip jums nešiojasi nauji akiniai - ar iškart būna viskas gerai, ar reikia priprast? Nes nesuprantu, kas yra - jau antri akiniai kažkaip negerai. Na vienų tiesiog rėmai gal lievoki, o kitų ir rėmai faini, niekas nespaudžia, nu bet negerai ir viskas. Pasukiojus galvą atrodo, kad vaizdas plaukia. Šiaip jie šiek tiek stipresni - ilgą laiką nešiojau -5, o dabar -5,25. Na bet linzes tai jau kurį laiką nešioju -5 - ir viskas gerai. Nesuprantu, kur čia šuo pakastas... Tai ką - dar vienus akinius darytis? Absurdas, kiek pinigų sukišau. Ir negaliu nešiot, galvą skauda. O gal kad prie vienų akinių pripratau ilgą laiką ir dabar kiti keistai atrodo? Ar kad didžiąją dienos dalį būnu su linzėm? Nežinau. Užkniso
Man net keiciant akinius (turiu kelis tokiom paciom dioptrijom) vaizdas kelias dienas plaukineja, nieko baisaus, vien remeliu forma daug lemia.
QUOTE(Saule222 @ 2010 09 22, 13:15)
Sveikutes, gal kuri daretes akinius paskutiniu metu su plastikiniais isplonintais lesiais? kaip tik planuoju akinukus pasidaryti, o minusas nemazas (net -6), todel reikia ploninti, kad graziau remelyje atrodytu
Idomu kokios kainos
Visalaik darausi akinius Fielmane, mano minusai apie 5, stiklus imu plonintus, bet ne maksimaliai (remams plastikiniams nereikia visai nuplonint), su visom apsaugom, moku apie 230 uz abu stiklus.