Gal Kaunietes man galetu patarti kur pigiau isideti stikliukus i savo turimus remelius?
Akytes nusilpo mano, akiniu remelius jau nusipirkau, ir dabar laukiu recepto stikliukams.
Gal galetumete patari kur geriausiai darytis stikliukus? Ir kiek mazdaug kainuoja stikliukai ?
Aciu
Mano akinukai tai sie virsutiniai juodos spalvos
Labai grazus , kates formos siek tiek
Jeigu kam nors patiks tai uzrasau ir serini numeriuka akinuku..
Prada VPR03L
Prada VPR03L
QUOTE(_Spalvota_ @ 2010 08 12, 20:15)
Atsiprašau, vėluoju.Neturiu laiko tvarkyt nuotraukų, tai paskubomis koliažą sukūriau .
as ir kazko dar noriu kad pats priekis nebutu per ryskus, o va tos auseles tokios ryskios ir placios.
jiai nepaslaptis kiek mokejote uz remelius ?
ir kiek bendra suma su stikliukais ?
Papildyta:
Ir gal geltumete pasiulyti Kaune kur galeciau rasti dideli remeliu pasirinkima, ir taip pat uzsisakyti stikliukos ? nes mano mieste nera didelio pasirinkimo, nerandu to ko ieskau, arba konsultantai prasti nepadeda issirinkti.
QUOTE(kristynka* @ 2010 09 11, 09:36)
as ir kazko dar noriu kad pats priekis nebutu per ryskus, o va tos auseles tokios ryskios ir placios.
Papildyta:
Ir gal geltumete pasiulyti Kaune kur galeciau rasti dideli remeliu pasirinkima, ir taip pat uzsisakyti stikliukos ? nes mano mieste nera didelio pasirinkimo, nerandu to ko ieskau, arba konsultantai prasti nepadeda issirinkti.
Papildyta:
Paršom į mane nesikreipti,,Jūs'',nes aš dar tik paauglė .Čia pirkta Vilniaus akropolyje,parduotuvėje ,,Eagle vision''.Rėmeliai kažkur apie 150Lt,o su viskuo (stikliukai brangūs,kadangi ploninti nes pirmiej akinukai .Vienas stiklas-apie 90Lt. ) apie 340Lt.
QUOTE(TeQuiLa @ 2010 09 10, 17:05)
o kaip jus nesimatave internetu nusiperkate? nes mano veidas siauras tai as vos randu
Mano irgi siauras. Aš gerai žinau kokios formos man tinka, o kokios ne. Be to recepte buna surašyti parametrai, tad jeigu jums akiniai bus per dideli, ju neleis isideti i pirkiniu krepšeli. Jei akinius perkate metalinius tai jei smukčioja, ar kojeles buna per ilgos, juos be problemu optikoje palanksto. O forma kokia jums tinka, tai reikia jau apsimatuoti čia pas mus optikose.
QUOTE(elegancija11 @ 2010 09 11, 00:16)
Mano akinukai tai sie virsutiniai juodos spalvos
Prada VPR03L
Prada VPR03L
Beveik mano svajoniu akinukai. Tik as noriu su tokia pat kojele, bet metaliniu stiklo remeliu
Deja, kur buvau nusiziurejus(ten pigiau buvo), nupirko Kiek mokejot uz remuka? Ir kur pirkot?
QUOTE(natina @ 2010 09 11, 11:13)
Beveik mano svajoniu akinukai. Tik as noriu su tokia pat kojele, bet metaliniu stiklo remeliu
Deja, kur buvau nusiziurejus(ten pigiau buvo), nupirko Kiek mokejot uz remuka? Ir kur pirkot?
Pirkau Krokuvoje, mokejau su nuolaida 745 zlotus.
Internete maciau galima truputi pigiau rasti
O jeigu Jus norite su metaliniais remukais tai yra labai panasus va toks modeliukas va
Prada VPR 58L 1BO Matt Black
QUOTE(natina @ 2010 09 11, 17:07)
Taip taip, butent situ as ir noriu Gal zinot, kur pigiai galima gauti?
Regoj ju kaina buvo 720lt
O Silalej juos buvo galima gauti jau tiksliai pamirsau, bet iki 600lt, tik kad ten bunu taip retai, kad neliko
Regoj ju kaina buvo 720lt
O Silalej juos buvo galima gauti jau tiksliai pamirsau, bet iki 600lt, tik kad ten bunu taip retai, kad neliko
Jeigu jau Jus matavotes, tai siuskites internetu
Daug pigiau internete zinokit..
Lietuvoje pigiai zinokit niekur nera, plesikai Lietuviai
EBEY visi sio modeliuko akinukai yra cia
QUOTE(elegancija11 @ 2010 09 11, 15:13)
Jeigu jau Jus matavotes, tai siuskites internetu
man reikia siauru, kur 49 skaiciukas yra, tai tik vieni is tu tinka
O kaip suprast- ebay tai UK.co, o location po prete- USA ?
QUOTE(natina @ 2010 09 11, 17:40)
man reikia siauru, kur 49 skaiciukas yra, tai tik vieni is tu tinka
Kaip suprantu tik sie Jums tinka taip?
PRADA-VPR58L-VPR-58L-BLACK-1BO-1O1-EYEGLASSES-49-AUTH-/
Cia zinokit kaip suprantu tas pardavejas prekes siulo ir Ebay.uk.co, ir Ebay.com
Cia daznai taip buna kad tie patys pardavejai su tomis paciomis prekemis per visus ebay skelbiasi
Dar yra Ebey.pl (Lenkai), ir, Ebey.de (Vokieciu)
Ten dar reikia paieskoti, nes ir ten buna..
Va Lenku Ebejuje kiek radau..
Ir va Vokieciu Ebejus ir sie akinukai
As turbut kazko nemoku ieskot... Butent tokiu ir nerandu
Papildyta:
Ir gal geltumete pasiulyti Kaune kur galeciau rasti dideli remeliu pasirinkima, ir taip pat uzsisakyti stikliukus ? nes mano mieste nera didelio pasirinkimo, nerandu to ko ieskau, arba konsultantai prasti nepadeda issirinkti.
Ir gal geltumete pasiulyti Kaune kur galeciau rasti dideli remeliu pasirinkima, ir taip pat uzsisakyti stikliukus ? nes mano mieste nera didelio pasirinkimo, nerandu to ko ieskau, arba konsultantai prasti nepadeda issirinkti.