Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai (ne nuo saulės)

Gal Kaunietes man galetu patarti kur pigiau isideti stikliukus i savo turimus remelius? 4u.gif

Akytes nusilpo mano, akiniu remelius jau nusipirkau, ir dabar laukiu recepto stikliukams.

Gal galetumete patari kur geriausiai darytis stikliukus? Ir kiek mazdaug kainuoja stikliukai ?

Aciu wub.gif
Atsakyti
Mano akinukai tai sie virsutiniai juodos spalvos 4u.gif

Labai grazus , kates formos siek tiek wub.gif

Jeigu kam nors patiks tai uzrasau ir serini numeriuka akinuku..

Prada VPR03L

user posted image
Atsakyti
QUOTE(_Spalvota_ @ 2010 08 12, 20:15)
Atsiprašau, vėluoju.Neturiu laiko tvarkyt nuotraukų, tai paskubomis koliažą sukūriau blush-anim-cl.gif .

as ir kazko dar noriu kad pats priekis nebutu per ryskus, o va tos auseles tokios ryskios ir placios.

jiai nepaslaptis kiek mokejote uz remelius ?
ir kiek bendra suma su stikliukais ?
Papildyta:
Ir gal geltumete pasiulyti Kaune kur galeciau rasti dideli remeliu pasirinkima, ir taip pat uzsisakyti stikliukos ? nes mano mieste nera didelio pasirinkimo, nerandu to ko ieskau, arba konsultantai prasti nepadeda issirinkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristynka*: 11 rugsėjo 2010 - 07:37
QUOTE(kristynka* @ 2010 09 11, 09:36)
as ir kazko dar noriu kad pats priekis nebutu per ryskus, o va tos auseles tokios ryskios ir placios.

jiai nepaslaptis kiek mokejote uz remelius ?
ir kiek bendra suma su stikliukais ?
Papildyta:
Ir gal geltumete pasiulyti Kaune kur galeciau rasti dideli remeliu pasirinkima, ir taip pat uzsisakyti stikliukos ? nes mano mieste nera didelio pasirinkimo, nerandu to ko ieskau, arba konsultantai prasti nepadeda issirinkti.

Paršom į mane nesikreipti,,Jūs'',nes aš dar tik paauglė mirksiukas.gif .Čia pirkta Vilniaus akropolyje,parduotuvėje ,,Eagle vision''.Rėmeliai kažkur apie 150Lt,o su viskuo (stikliukai brangūs,kadangi ploninti nes pirmiej akinukai blush2.gif.Vienas stiklas-apie 90Lt. ) apie 340Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Spalvota_: 11 rugsėjo 2010 - 08:37
QUOTE(TeQuiLa @ 2010 09 10, 17:05)
o kaip jus nesimatave internetu nusiperkate?  g.gif nes mano veidas siauras tai as vos randu  doh.gif  doh.gif

Mano irgi siauras. Aš gerai žinau kokios formos man tinka, o kokios ne. Be to recepte buna surašyti parametrai, tad jeigu jums akiniai bus per dideli, ju neleis isideti i pirkiniu krepšeli. Jei akinius perkate metalinius tai jei smukčioja, ar kojeles buna per ilgos, juos be problemu optikoje palanksto. thumbup.gif O forma kokia jums tinka, tai reikia jau apsimatuoti čia pas mus optikose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina.nesvarbu033: 11 rugsėjo 2010 - 09:05
QUOTE(elegancija11 @ 2010 09 11, 00:16)
Mano akinukai tai sie virsutiniai juodos spalvos  4u.gif

Labai grazus , kates formos siek tiek  wub.gif

Jeigu kam nors patiks tai uzrasau ir serini numeriuka akinuku..

Prada VPR03L

user posted image

Beveik mano svajoniu akinukai. Tik as noriu su tokia pat kojele, bet metaliniu stiklo remeliu wub.gif
Deja, kur buvau nusiziurejus(ten pigiau buvo), nupirko doh.gif Kiek mokejot uz remuka? g.gif Ir kur pirkot?
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2010 09 11, 11:13)
Beveik mano svajoniu akinukai. Tik as noriu su tokia pat kojele, bet metaliniu stiklo remeliu wub.gif
Deja, kur buvau nusiziurejus(ten pigiau buvo), nupirko doh.gif Kiek mokejot uz remuka? g.gif Ir kur pirkot?

Pirkau Krokuvoje, mokejau su nuolaida 745 zlotus. 4u.gif

Internete maciau galima truputi pigiau rasti wub.gif

O jeigu Jus norite su metaliniais remukais tai yra labai panasus va toks modeliukas va wub.gif

user posted image

Prada VPR 58L 1BO Matt Black
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2010 09 11, 17:07)
Taip taip, butent situ as ir noriu mirksiukas.gif Gal zinot, kur pigiai galima gauti? g.gif
Regoj ju kaina buvo 720lt doh.gif
O Silalej juos buvo galima gauti jau tiksliai pamirsau, bet iki 600lt, tik kad ten bunu taip retai, kad neliko blink.gif

Jeigu jau Jus matavotes, tai siuskites internetu blush2.gif

Daug pigiau internete zinokit.. unsure.gif

Lietuvoje pigiai zinokit niekur nera, plesikai Lietuviai doh.gif

EBEY visi sio modeliuko akinukai yra cia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(elegancija11 @ 2010 09 11, 15:13)
Jeigu jau Jus matavotes, tai siuskites internetu  blush2.gif

Daug pigiau internete zinokit..  unsure.gif

Lietuvoje pigiai zinokit niekur nera, plesikai Lietuviai  doh.gif

EBEY visi sio modeliuko akinukai yra cia   wub.gif

man reikia siauru, kur 49 skaiciukas yra, tai tik vieni is tu tinka rolleyes.gif
O kaip suprast- ebay tai UK.co, o location po prete- USA g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2010 09 11, 17:40)
man reikia siauru, kur 49 skaiciukas yra, tai tik vieni is tu tinka rolleyes.gif
O kaip suprast- ebay tai UK.co, o location po prete- USA g.gif ?

Kaip suprantu tik sie Jums tinka taip? ax.gif

PRADA-VPR58L-VPR-58L-BLACK-1BO-1O1-EYEGLASSES-49-AUTH-/

Cia zinokit kaip suprantu tas pardavejas prekes siulo ir Ebay.uk.co, ir Ebay.com

Cia daznai taip buna kad tie patys pardavejai su tomis paciomis prekemis per visus ebay skelbiasi ax.gif

Dar yra Ebey.pl (Lenkai), ir, Ebey.de (Vokieciu)

Ten dar reikia paieskoti, nes ir ten buna..

Va Lenku Ebejuje kiek radau..

Ir va Vokieciu Ebejus ir sie akinukai

drinks_cheers.gif wub.gif

Atsakyti
As turbut kazko nemoku ieskot... Butent tokiu ir nerandu blush2.gif
Atsakyti
Papildyta:
Ir gal geltumete pasiulyti Kaune kur galeciau rasti dideli remeliu pasirinkima, ir taip pat uzsisakyti stikliukus ? nes mano mieste nera didelio pasirinkimo, nerandu to ko ieskau, arba konsultantai prasti nepadeda issirinkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristynka*: 13 rugsėjo 2010 - 10:32