QUOTE(*Svajone* @ 2010 09 08, 10:41)
dėkui už info
bet kad pasižiūrėjau neduoda į lentelę suvesti pagal receptą skaičiukų tik ašį leidžia pasirinkti,nežinau kodėl
ir tikrai pasufleruokite pas kokia tarp..kreipiatės,galit ir į a\ž
Tai pabandykit kitoj parduotuvej suvesti duomenis ir pažiuresit ar leidžia. Nes kartais recepte buna tokiu niuansu, kuriu paprastas žmogus nežino, reikia buti mediku. Man irgi ne visose parduotuvese pavyko suvesti duomenis, tai nuejau i optika išsiaiškinau recepta, ir kuo puikiausiai pavyko
Papildyta:
QUOTE(georgiana @ 2010 09 08, 10:16)
gal galite patarti per kurias tarpininkes uzsisakete? o idomu paploninti stikalia ar brangiai kainuoja nes pas mane stipri trumparegyste, aciuka
beje dar apziurejau graziu remuku yra ir tik 8 dol. kainuoja, as turiu drauge JAV gal ji man padetu? ar jus tiesiogiai jau per si psl. siuntetes o ne per tarpininke, aciu uz tasakymus
Aš mamai pirkau akinius su -8, tai ten damoketi kažkiek reikejo už tokius stiklus, bet galutine akiniu kaina gavosi 70 litu.
Papildyta:
QUOTE(georgiana @ 2010 09 07, 19:35)
kad beje zenioptical neveikia
Veikia kuo puikiausiai, pirkau iš čia akinius vaikui, bet dar negavau. Labai laukiu idomu kaip kokybe bus, kaina tai labai gera gavosi 80lt.su viskuo. Čia už tiek aš nieko nenuperku.