Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai (ne nuo saulės)

QUOTE(Reika @ 2010 09 07, 13:19)
as jau kelintus akinius perku is Interoptika, kazkaip ir kaina ir akiniu remai man ten tinkami smile.gif

Akiniu yra tikrai gražiu, bet kad kainos mažos tai abejoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2010 09 06, 11:53)
Pirkau per tarpininkes iš Amerikos.Esu pirkus iš šiu parduotuviu www.cheapglases123.com, www.glasses.com. Su akiniais ir ju stiklais viskas buvo tvarkoje pasitikrinau pas mus optikoje, stiklai atitiko recepta. Dabar užsisakiau iš šios parduotuves, bet dar negavau, tai negaliu komentuoti.www.zenioptical.com.
Taip stiklus reikia užsakyti, bet patys paprasčiausi, be tamsinimu ir kitokiu pričindalu yra neemokami thumbup.gif Aš tai akiniams turiu recepta, kuri reikia suvesti internetineje parduotuveje, o paskui nusiunčiu tarpininkei ir nuperka. Ir visas mokslas 4u.gif

kad beje zenioptical neveikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2010 09 07, 19:35)

http://www.zennioptical.com/
Atsakyti
QUOTE(Ragainė @ 2010 09 08, 09:33)

gal galite patarti per kurias tarpininkes uzsisakete? o idomu paploninti stikalia ar brangiai kainuoja nes pas mane stipri trumparegyste, aciuka
beje dar apziurejau graziu remuku yra ir tik 8 dol. kainuoja, as turiu drauge JAV gal ji man padetu? ar jus tiesiogiai jau per si psl. siuntetes o ne per tarpininke, aciu uz tasakymus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo georgiana: 08 rugsėjo 2010 - 09:20
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2010 09 06, 11:53)
Pirkau per tarpininkes iš Amerikos.Esu pirkus iš šiu parduotuviu www.cheapglases123.com, www.glasses.com. Su akiniais ir ju stiklais viskas buvo tvarkoje pasitikrinau pas mus optikoje, stiklai atitiko recepta. Dabar užsisakiau iš šios parduotuves, bet dar negavau, tai negaliu komentuoti.www.zenioptical.com.
Taip stiklus reikia užsakyti, bet patys paprasčiausi, be tamsinimu ir kitokiu pričindalu yra neemokami thumbup.gif Aš tai akiniams turiu recepta, kuri reikia suvesti internetineje parduotuveje, o paskui nusiunčiu tarpininkei ir nuperka. Ir visas mokslas 4u.gif

dėkui už info 4u.gif bet kad pasižiūrėjau neduoda į lentelę suvesti pagal receptą skaičiukų tik ašį leidžia pasirinkti,nežinau kodėl g.gif ir tikrai pasufleruokite pas kokia tarp..kreipiatės,galit ir į a\ž mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Svajone* @ 2010 09 08, 10:41)
dėkui už info  4u.gif  bet  kad pasižiūrėjau neduoda į lentelę suvesti pagal receptą skaičiukų tik ašį leidžia pasirinkti,nežinau kodėl  g.gif ir tikrai pasufleruokite pas kokia tarp..kreipiatės,galit ir į a\ž  mirksiukas.gif

Tai pabandykit kitoj parduotuvej suvesti duomenis ir pažiuresit ar leidžia. Nes kartais recepte buna tokiu niuansu, kuriu paprastas žmogus nežino, reikia buti mediku. Man irgi ne visose parduotuvese pavyko suvesti duomenis, tai nuejau i optika išsiaiškinau recepta, ir kuo puikiausiai pavyko 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(georgiana @ 2010 09 08, 10:16)
gal galite patarti per kurias tarpininkes uzsisakete? o idomu paploninti stikalia ar brangiai kainuoja nes pas mane stipri trumparegyste, aciuka
beje dar apziurejau graziu remuku yra ir tik 8 dol. kainuoja, as turiu drauge JAV gal ji man padetu? ar jus tiesiogiai jau per si psl. siuntetes o ne per tarpininke, aciu uz tasakymus 4u.gif

Aš mamai pirkau akinius su -8, tai ten damoketi kažkiek reikejo už tokius stiklus, bet galutine akiniu kaina gavosi 70 litu.
Papildyta:
QUOTE(georgiana @ 2010 09 07, 19:35)

Veikia kuo puikiausiai, pirkau iš čia akinius vaikui, bet dar negavau. Labai laukiu idomu kaip kokybe bus, kaina tai labai gera gavosi 80lt.su viskuo. Čia už tiek aš nieko nenuperku.
Atsakyti
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2010 09 08, 13:42)
Tai pabandykit kitoj parduotuvej suvesti duomenis ir pažiuresit ar leidžia. Nes kartais  recepte buna tokiu niuansu, kuriu paprastas žmogus nežino, reikia buti mediku. Man irgi ne visose parduotuvese pavyko suvesti duomenis, tai nuejau i optika  išsiaiškinau recepta, ir kuo puikiausiai pavyko 4u.gif
Papildyta:

Aš mamai pirkau akinius su -8, tai ten damoketi kažkiek reikejo už tokius stiklus, bet galutine akiniu kaina gavosi 70 litu.
Papildyta:

Veikia kuo puikiausiai, pirkau iš čia akinius vaikui, bet dar negavau. Labai laukiu idomu kaip kokybe bus, kaina tai labai gera gavosi 80lt.su viskuo. Čia už tiek aš nieko nenuperku.

dekui bandysiu pasinagrineti puslapiuka 4u.gif
beje paziurejau bet man kvailai paaiskinkite jei galite kas yra Bifocal ir Progressive? kur skirtumas ir tie skaiciukai PD raideles salia? nes is tiesu pas mane skirtingos akys tad nezinau ka ten tiksliai pildyti, aciuka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo georgiana: 08 rugsėjo 2010 - 13:05
QUOTE(georgiana @ 2010 09 08, 13:57)
beje paziurejau bet man kvailai paaiskinkite jei galite kas yra Bifocal ir Progressive? kur skirtumas ir tie skaiciukai PD raideles salia? nes is tiesu pas mane skirtingos akys tad nezinau ka ten tiksliai pildyti, aciuka 4u.gif

Reikia tureti recepta, nes pati jus nieko neišgalvosit. Recepte buna parašyta PD skaičius, tai kažkoks tai atstumas, gali buti kad tarp akiu vyzdžiu, bet aš tai nežinau tiksliai tik spelioju. Jei turit recepta tai jokiu problemu ji suvesti, ten visi parametrai abieju akiu buna surašyti. O bifocal ir progresyve tai aš ir nesidomejau ka ten reiškia, jeigu jusu išsirinkti akiniai netiks pagal jusu recepta, tai jums paprasčiausiai ju neleis isideti i krepšeli, tada reikia rinktis kitus.
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2010 09 08, 13:57)

Pd tai yra atstumas tarp vyzdžių centrų,o Bifocal ir progressive tai tokie sudėtingi lęšiai,kuriuose yra zonos tiek artumui tiek toliui. Bifocalai būna su tokiu tarsi langeliu,o progresiniuose lęšiuose yra trys zonos,bet iš šalies jų nesimato,jos jaučiasi tik užsidėjus akinius Šiems lęšiams reikia rėmelių su aukštesniais "langais",todėl yra pažymima,kurie tinkami,kurie ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ReNcYtEa: 08 rugsėjo 2010 - 17:57
Patariu atsargiai rinktis akinius nuo saules. Nusipirkau brangius is optikos, o kojele nuluzo jau po menesio. Panasiai buvo ir su paprastais akiniais. Atidziai ziurekit kaip jos pritvirtintos, daznai buna nekokybiskai.
Atsakyti
QUOTE(SaulesSmiltys @ 2010 09 10, 11:14)
Patariu atsargiai rinktis akinius nuo saules. Nusipirkau brangius is optikos, o kojele nuluzo jau po menesio. Panasiai buvo ir su paprastais akiniais. Atidziai ziurekit kaip jos pritvirtintos, daznai buna nekokybiskai.

Deja, kad tie akiniai ne visiems vienodai laiko. Aš turiu 10 metu senumo akinius ir sveikut sveikuteliai, nors mokejau tikrai nebrangiai. o sunui....tai ilgiausiai 3 menesius atlaiko ir viskas, tenka pirkti naujus, nesvarbu ar brangus buvo pirkti ar pigus.
Atsakyti
o kaip jus nesimatave internetu nusiperkate? g.gif nes mano veidas siauras tai as vos randu doh.gif doh.gif
Atsakyti