Na su akiniais ar grazus ar ne reiktu spresti pagal veida. Nes man pvz labai grazus yra akiniai kur remas apima visus stiklus Bet...Man jie netinka prie veido Nors tu ka..Issimatavau mazytej optikoj visus akiniu kur pilnai apvedzioti...Atrodo ir grazus sudeti bet ant veido nei sis nei tas.Taigi issimatavus visus akinius pamaciau jog geriausiai man tinka kur tik puse stiklu apvesta
O apie mazytes optikeles. Buvau nuejus i "Peleda" Na ka..Akiniu mazai, kainos dideles. Nu is tu 15(max.) optikoj esanciu akiniu labiausiai tiko remai apimantys visa stikla.Bet tai pat nei sis nei tas..Gal ir grazus buvo tie akiniai, bet ziuriu ant sono: D&G. Galvoju tokie pigus nebus, pasiziuriu i kaina: Su nuolaida(50%) 500. Apakau padejau i vieta ir isejau...Nuejau i ta mazyte optika nusipirkau tuos pacius akinius uz 200(140 remas, 50 stiklai, 10 darbas) Paklause ar nori ryt ar poryt pasakiau ryt ir kita diena pasiemiau akinius. Viskas! Ir apsiejau be didziuju optiku Nes ten kur as gyvenu(Alytus) nelabai yra didelio optiku pasirinkimo...
P.S. Cia tikrai ne reklama tiesiog seip issakiau savo nuomone
Mamu foruma skaitau jau senai (ypac forumus apie keliones. saunuoles uz tokia detalia informacija), bet vis nerasdavau kaip prisidet prie issamiu temu. Bet sikart atradau bendrybe!
Na kadangi reikejo nebrangiu akiniu sportui (zvejybai.. ) irgi nuvykau i girta optika ulonu gatveje. Sedejo dvi moterytes, tai apsokinejo kaip pona. Bent gera kaina padare - mano regejimas -7.5, ir reikia plonu lesiu (1.67 indekso), sumokejau uz dvejus lesius 165 litus uz paruosta daikta. Kitur prase uz 300 litu be darbo. Rekomenduoju taupantiems..
Na kadangi reikejo nebrangiu akiniu sportui (zvejybai.. ) irgi nuvykau i girta optika ulonu gatveje. Sedejo dvi moterytes, tai apsokinejo kaip pona. Bent gera kaina padare - mano regejimas -7.5, ir reikia plonu lesiu (1.67 indekso), sumokejau uz dvejus lesius 165 litus uz paruosta daikta. Kitur prase uz 300 litu be darbo. Rekomenduoju taupantiems..
Šiemet dėl prastos regos man prirašė akinukus.Nemanau, jog tai ,,labai negražu'', tiesiog vienam gali tikti, kitam ne.Akinius užsisakėm ,,Eagle vison'',akropolyje.Toj parduotuvėj (ten ir tikrina akis) labai maloni pardavėja, padėjo iširinkti rėmelius, o pasirinkimas nemažas.
Nejaugi niekas akinių nenešioja,visi iškietėt akinius į linzes?Aš poryt gausiu, tai nufotkinsiu kaip atrodo akiniai.
Atsiprašau, vėluoju.Neturiu laiko tvarkyt nuotraukų, tai paskubomis koliažą sukūriau .
Simpatiski akinukai...Man ir kampuotukai "patinka"
Tik geru zodziu pamineti Fielman, kai atejo laikas keisti akinius mano kiseniai si optika tiko labiausiai, dar buvo akcija vardiniams remeliams Viso akiniai kainavo 369 remas 250, o lesiai tik 119, kai kitose optikose man vien lesius skaiciavo ~300, na pas mane -6 del to nera pigu taip. Remeliai garantija ir servisas 3 metai, aptarnavimas superinis, pasirinkimo daug, kainos tikrai padorios. Esu labai patenkinta
Ir as siandien Fielmane uzsisakiau akinukus. Tikrai didelis pasirinkimas, nera ko lyginti su Optio. Issirinkau vardinius remelius ir lesius vidutines kokybes, tai viso kainavo 530. Galvoju, kad nera daug.Likau labai patenkinta
liaga o uz darba nieko neskaiciavo Man priskaiciavo 32 Lt
liaga o uz darba nieko neskaiciavo Man priskaiciavo 32 Lt
QUOTE(incia @ 2009 11 23, 14:38)
Mano tai abu vaikai akiniuoti. Pirkau pirmus akinius Optikos pasaulyje. Bet ten trumpas garantinis aptarnavimas. O kai mano bachurai tokie sustri - akiniai pas mus luzta daznai. Tai siuo atveju geriausiai tinka Fielman mums, nes ten triju metu nemokamas garantinis aptarnavimas Tai taip ir taisomes periodiskai
Mes su sunum ir akiniuočiai. Tai aš iš pradžiu vaikui pirkdavau čia pas mus optikose akinius, bet jau kainos jei remelius už 100 kokius nustveri tai dar stiklai tiek kainuoja, o akiniai laiko ne ilgiau kaip tris menesius. Taigi dabar siunčiuosi akinius iš Amerikos internetiniu parduotuviu. Akiniai su stiklais gaunasi 60-80lt, nes stiklai ten nemokami Likau labai patenkinta ir kokybe ir kaina
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2010 09 05, 16:16)
Mes su sunum ir akiniuočiai. Tai aš iš pradžiu vaikui pirkdavau čia pas mus optikose akinius, bet jau kainos jei remelius už 100 kokius nustveri tai dar stiklai tiek kainuoja, o akiniai laiko ne ilgiau kaip tris menesius. Taigi dabar siunčiuosi akinius iš Amerikos internetiniu parduotuviu. Akiniai su stiklais gaunasi 60-80lt, nes stiklai ten nemokami Likau labai patenkinta ir kokybe ir kaina
gal galima būtų nuorodą iš kurios parduotuvės perkate? o ten stiklus irgi reikia užsakyti,bet kaip tai padaryti ?
QUOTE(*Svajone* @ 2010 09 05, 16:23)
gal galima būtų nuorodą iš kurios parduotuvės perkate? o ten stiklus irgi reikia užsakyti,bet kaip tai padaryti ?
Pirkau per tarpininkes iš Amerikos.Esu pirkus iš šiu parduotuviu www.cheapglases123.com, www.glasses.com. Su akiniais ir ju stiklais viskas buvo tvarkoje pasitikrinau pas mus optikoje, stiklai atitiko recepta. Dabar užsisakiau iš šios parduotuves, bet dar negavau, tai negaliu komentuoti.www.zenioptical.com.
Taip stiklus reikia užsakyti, bet patys paprasčiausi, be tamsinimu ir kitokiu pričindalu yra neemokami Aš tai akiniams turiu recepta, kuri reikia suvesti internetineje parduotuveje, o paskui nusiunčiu tarpininkei ir nuperka. Ir visas mokslas
as jau kelintus akinius perku is Interoptika, kazkaip ir kaina ir akiniu remai man ten tinkami