Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai (ne nuo saulės)

QUOTE(isdykusS @ 2010 01 26, 04:37)
kokia jusu nuomone apie siuos remelius?:
.jpg[/img]

pirmi tai man nepatiktu, o kiti neblogi.bet ir pirmi gali jums prie veido tikti- cia sunku pasakyt, kai tik remas yra wink.gif
Atsakyti
Pirmus pamačius pagalvojau: "Ne!" biggrin.gif Tokie mokytojiški. Bet šiaip gal visai ir įdomūs, jei prie veido ir prie aprangos tinka. ax.gif O iš tų likusių tai gal viduriniai...
Atsakyti
QUOTE(LTkojote @ 2009 02 22, 23:38)
As akinuku nenesioju  blush2.gif  Bet galiu jum padeti pasirinkti, kadangi neperseniausiai dirbau optometriste (t.y. akiniu salone) ir jei kam reiketu kokios informacijos apie akinukus ar kontaktinius lesius, tai prasom...net ir kainas mazdaug galiu pasakyti akiniu stiklu ir siaip... 4u.gif Prasome kreiptis jei kokiu kausimu kyla  wub.gif

Kaip su garantija, jei akinių rėmai pirkti vienoje optikoje, o gaminti kitoje?
Gaminti nunešiau su visais įpakavimais, o grąžino tik su savo maišeliu ir lęšių čekiu, tai dabar rėmelių garantijos kaip ir neturiu. Praėjo 10 mėn. verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
Ar tai neturėtų būti tema apie akinius NE NUO SAULĖS? mastau.gif

Beje, šie man dailūs. smile.gif Dviejų spalvų labai patinka. Sau noriu rasti dviejų spalvų. Prieš porą metų buvau radus iš priekio žalsvi, o iš vidaus oranžiniai bigsmile.gif Labai įdomiai ir gražiai atrodė.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dieter: 15 vasario 2010 - 18:57
noriu jusu patarimo - nusiziurejau vienus Armani akinius, storom kojom, plastmasinius, bet ....ant kojytes kabejo tas daikciukas nuo vagystes ir kojyte trijose vietose ispausta, konsultantes sako, kad pataisoma, bet kazin ar bus ta pradine isvaizda, nes akiniai siek tiek chameleonines sviesios spalvytes 4u.gif tai va - ir nezinau ka daryt unsure.gif kainyte nemaza, tai noretusi jau kokybisku, nesugadintu remeliu unsure.gif
dar bandysiu ziureti kitose optikose, o jei ka - prasysiu, kad susizinotu ar kituose miestuose yra...o jei nebus doh.gif mirtis garantuota biggrin.gif nes nerealiai patiko - akiniai kuriu ieskojau 4 metus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 03 08, 11:34)
noriu jusu patarimo - nusiziurejau vienus Armani akinius, storom kojom, plastmasinius, bet ....ant kojytes kabejo tas daikciukas nuo vagystes ir kojyte trijose vietose ispausta, konsultantes sako, kad pataisoma, bet kazin ar bus ta pradine isvaizda, nes akiniai siek tiek chameleonines sviesios spalvytes  4u.gif tai va - ir nezinau ka daryt  unsure.gif kainyte nemaza, tai noretusi jau kokybisku, nesugadintu remeliu  unsure.gif
dar bandysiu ziureti kitose optikose, o jei ka - prasysiu, kad susizinotu ar kituose miestuose yra...o jei nebus  doh.gif mirtis garantuota  biggrin.gif nes nerealiai patiko - akiniai kuriu ieskojau 4 metus  wub.gif

jei zinai modfelio koda, bandyk uzklaust visas zinomas optikas, ar turi ji. taip as savp prada radau wub.gif deja, siai dienai neiperkama verysad.gif
Atsakyti
eilini karta isitikinau kokia LT "lankscia" sistema taiko klientams doh.gif nuejau dar karteli apziureti tuos remelius, nes buvau atidejus iki siandien, tai vistik nelabai ten ka pataisysi, o kojeles galima uzsakyti, tik... reiks laukti apie menesi laiko (man neskubu, taip ir pasakiau pardavejoms), o jos man "nuolaidos baigsis" lotuliukas.gif ai, sakau, aciu ir einu ieskot kitur biggrin.gif vistik, kaina nemaza, o be nuolaidos apie 900 lt, man tiek per brangu, o uz puse kainos galima ir atsisiusti is JAV rolleyes.gif
Atsakyti
gal kas gali pasakyti. kur dabar yra nuolaidu stiklams? maniskiai paie 700 kainuoja, tai noretusi bent kazkokia nuolaida tureti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuzas @ 2010 03 09, 09:42)
gal kas gali pasakyti. kur dabar yra nuolaidu stiklams? maniskiai paie 700 kainuoja, tai noretusi bent kazkokia nuolaida tureti sad.gif

pasmalsausiu- kuo jie tokie ypatingi??
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2010 03 09, 12:31)
pasmalsausiu- kuo jie tokie  ypatingi??

tikriausiai didelis minusas ir tokius daro tik is stiklo ir labai plonina, o tai daug kainuoja, gal dar ir astigmatizmas...tai ir susidaro rolleyes.gif MB turi dideli minusa + astigmatizma, tai kai darom jam stiklus nemazai suplojam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 03 09, 20:39)
tikriausiai didelis minusas ir tokius daro tik is stiklo ir labai plonina, o tai daug kainuoja, gal dar ir astigmatizmas...tai ir susidaro  rolleyes.gif MB turi dideli minusa + astigmatizma, tai kai darom jam stiklus nemazai suplojam  4u.gif

kiek yra didelis minusas? g.gif
man irgi astigmatizmas sad.gif
Atsakyti
grazu
user posted image
Atsakyti