Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai (ne nuo saulės)

QUOTE(lanaa @ 2007 03 16, 13:17)
drinks_cheers.gif  man tas pats. man akiniai yra labai svarbus akseurasas ir ivaizdzio dalis, kuri galima sakyt svarbiausia, nes pirmu numeriu krenta i akis bendraujant su aplinkiniais cool.gif siaip turiu visa kalna akiniu, visiems gyvenimo atvejams, skirtingu formu, spalvu, stiliaus. galvoju tikrai neissiversciau su vienais akiniais  unsure.gif

o aš kaip tik negalėčiau kelių akinių turėti blush2.gif
nes prisirišu prie daikto (žinau kad blogai)

man akiniai tai rūbas veidui ax.gif

be to su pigiais rėmeliais jausčiaus pigiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2007 03 16, 14:21)
o aš kaip tik negalėčiau kelių akinių turėti blush2.gif
nes prisirišu prie daikto (žinau kad blogai)

man akiniai tai rūbas veidui ax.gif

be to su pigiais rėmeliais jausčiaus pigiai lotuliukas.gif

tai ir as prisirisu, ale pas mane tokie akiniai, kad visi mylimi, neperki gi pirmu pasitaikiusiu... nors labiausia siuo metu savo naujus chanelius myliu, cia kol pabos jauciu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na, tarkim aš nematau prasmės mokėti už rėmėlius 600lt, kai beveik tokius pat galiu nusipirkti už 300lt. Ir mokėsiu pigiau vien dėl to, kad firma ne kokia Prada (čia kaip pvz) tongue.gif Tiesiog aš kalbu apie tas išpūstas ir iškeltas kainas tose krūtose optikose. Dažniausiai mano rėmeliai kainuoja 100-150lt.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2007 03 16, 14:38)
na, tarkim aš nematau prasmės mokėti už rėmėlius 600lt, kai beveik tokius pat galiu nusipirkti už 300lt. Ir mokėsiu pigiau vien dėl to, kad firma ne kokia Prada (čia kaip pvz)  tongue.gif Tiesiog aš kalbu apie tas išpūstas ir iškeltas kainas tose krūtose optikose. Dažniausiai mano rėmeliai kainuoja 100-150lt.

as manau derinant akinius reik atsizvelgt i bendra vaizda. jei nesioji pigesnius rubus, kitus aksesuarus, tai ir pigesni akiniai ziuresis gerai. brangus akiniai tokiu atveju gali atrodyti pirkti ne pagal kisene.
Atsakyti
pati esu akiniuote nuo penkiu metu, bet akiniu turi tik dvi poras, vienus uztemstancius nuo saules, o kitus paprastus cool.gif keiciu mazdaug kas pora metu, nors noretusi gal ir dazniau cool.gif va ir dabar dairausi kokiu nors remeliu akiniams, bet sioje temoje kaip matau dar nera unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 03 13, 17:55)
o čia tie fotochromai, tai kur įšėjus į šviesą pasidaro užtamsinti? o ar brangiai tokie kainuoja?

Taip, tokie. Aš tai jų nemėgstu schmoll.gif Esu turėjusi, nes prieš n metų atrodė labai gražu, ber dabar tai baisiai atrodo ta pereinanti spalva, nes dažniausiai nenutamsėja labai smarkiai sad.gif Todėl sau rinkausi įprastus akinius ir saulės akinius su dioptrijomis, keičiantis orui juos kaitalioju rolleyes.gif

QUOTE(lanaa @ 2007 03 16, 13:17)
drinks_cheers.gif  man tas pats. man akiniai yra labai svarbus akseurasas ir ivaizdzio dalis, kuri galima sakyt svarbiausia, nes pirmu numeriu krenta i akis bendraujant su aplinkiniais cool.gif siaip turiu visa kalna akiniu, visiems gyvenimo atvejams, skirtingu formu, spalvu, stiliaus. galvoju tikrai neissiversciau su vienais akiniais  unsure.gif

Gerai, kai regėjimas nekinta... Mano regėjimas tik nesenai nusitovėjo (bet paskutinį kartą vėl kitokias dioptrijas parodė doh.gif ), tai ne kas būtų visus atnaujinti doh.gif
O ir šiaip nemėgstu turėti daug schmoll.gif Gal todėl, kad man labiau patinka akiniai, kurie nekrenta aplinkiniams į akis g.gif Labiausiai mėgstu tuos, kurie be rėmelių- jų beveik nesimato ir jie lengvesni thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2007 03 16, 13:38)
na, tarkim aš nematau prasmės mokėti už rėmėlius 600lt, kai beveik tokius pat galiu nusipirkti už 300lt. Ir mokėsiu pigiau vien dėl to, kad firma ne kokia Prada (čia kaip pvz)  tongue.gif Tiesiog aš kalbu apie tas išpūstas ir iškeltas kainas tose krūtose optikose. Dažniausiai mano rėmeliai kainuoja 100-150lt.

kokybė išlenda nešiojant wink.gif
o kadangi tai kasdienio naudojimo daiktas tai noris kad ir patogu būtų ir kokybė ir dar papuoštų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2007 03 16, 15:53)
kokybė išlenda nešiojant wink.gif
o kadangi tai kasdienio naudojimo daiktas tai noris kad ir patogu būtų ir kokybė ir dar papuoštų  mirksiukas.gif

Vardinių daiktų kokybė ne visada būna geresnė mirksiukas.gif Bet už vardą vistiek reikia mokėti...
Atsakyti
QUOTE(alyvuoge @ 2007 03 16, 15:49)
pati esu akiniuote nuo penkiu metu, bet akiniu turi tik dvi poras, vienus uztemstancius nuo saules, o kitus paprastus  cool.gif keiciu mazdaug kas pora metu, nors noretusi gal ir dazniau  cool.gif va ir dabar dairausi kokiu nors remeliu akiniams, bet sioje temoje kaip matau dar nera  unsure.gif

fielmane buvau, tai vyrauja tokie masyvūs rėmeliai (t.y. patys lęšiai)
akinių kojelės irgi tokios storokos
Papildyta:
QUOTE(Will @ 2007 03 16, 15:54)
Vardinių daiktų kokybė ne visada būna geresnė  mirksiukas.gif  Bet už vardą vistiek reikia mokėti...

žinau

bet pigus daiktas yra pigus
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2007 03 16, 15:59)
žinau

Žiūrint ką laikai pigiu 4u.gif
Aš nebenuvertinu pigesnių daiktų, kai jų kaina mažesnė vien dėl firmos mažiau žinoma/ nežinoma vardo doh.gif Vardas ju irgi kainuoja doh.gif Labai daug davė vien faktas,kad sužinojau kiek vardiniai daiktai kainuoja ten, kur jie gaminami hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 03 16, 16:53)
Gerai, kai regėjimas nekinta... Mano regėjimas tik nesenai nusitovėjo (bet paskutinį kartą vėl kitokias dioptrijas parodė  doh.gif  ), tai ne kas būtų visus atnaujinti  doh.gif

oj kinta ir tas mano regejimas. ir akiniai pas mane su skirtingom dioptrijom. tarkim namie silpnesni, siaip vaiksciojimui stipresni, vairavimui stipriausi smile.gif

QUOTE(Bajm @ 2007 03 16, 16:59)

teisybe, kad firminiai vistiek daugumoj atveju patogesni ir kokybiskesni. sakau is praktikos, nes per gyvenima nemazai tu akiniu teko pervaryt. pagrindiniai pigiu akiniu minusai kurios pastebejau, tai kojos atsilanksto greiciau, varztai atsisukioja, nusibruzina plasmase ir pan. rolleyes.gif siaip sakykit kaip norit, bet as manau negali daiktas but labai labai geras ir labai pigus schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanaa: 16 kovo 2007 - 16:09
va radau saitą

http://www.london-ey...randlist,,.html

tai gal įmesit kokius dailesnius

pas mane bėda, kad veidas smulkus tai sunkus parinkti akinius

kažin ar juodi plastikiniai vis dar madingi g.gif
nors kiek matavausi, tai jie man per grubūs

draugės sako, kad pikta atrodau

o kur be rėmelių tai man nepatinka blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(lanaa @ 2007 03 16, 16:06)
oj kinta ir tas mano regejimas. ir akiniai pas mane su skirtingom dioptrijom. tarkim namie silpnesni, siaip vaiksciojimui stipresni, vairavimui stipriausi  smile.gif
teisybe, kad firminiai vistiek daugumoj atveju patogesni ir kokybiskesni. sakau is praktikos, nes per gyvenima nemazai tu akiniu teko pervaryt. pagrindiniai pigiu akiniu minusai kurios pastebejau, tai kojos atsilanksto greiciau, varztai atsisukioja, nusibruzina plasmase ir pan.  rolleyes.gif siaip sakykit kaip norit, bet as manau  negali daiktas but labai labai geras ir labai pigus  schmoll.gif

mano akiniams jau 3 metukai su kapeikom
tai jokių problemų su kojelėm, varžtais ir pan.

šiaip manau, jeigu akiniai nešiojami tik karts nuo karto (žiūrint TV, prie kompo ar vairuojant), tai nėra reikalo pirkti brangius

bet šiaip aš geriau skudurą pigesnį nusipirksiu, bet tik ne akinius blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bajm: 16 kovo 2007 - 16:30