Na va, užsakiau šeštadienį akinukus Optio optikoje..Šiandien 4val pasiimti važiuosiu.. Patinka man kai taip greit padaro.. O ne po mėnesio..
QUOTE(patrakusi @ 2010 01 04, 11:17)
Na va, užsakiau šeštadienį akinukus Optio optikoje..Šiandien 4val pasiimti važiuosiu.. Patinka man kai taip greit padaro.. O ne po mėnesio..
nu jo, jum zut but reikejo keist remelius... atgyveno savo
sveikutes...as prisidedu prie jusu...man israse akinukus ,kad matyciau is toli....bet net neisivaizduoju i kuria optikos parduotuve keliaut,kad nebutu kosmines kainos ir kad butu pasirinkimas,gal jus zinot kur Klaipedoj verta apsilankyt?
as tai pirkus senmaiestyje kaune, tokia maza optikos parduotuvele. tai cia pries pora metu buvo. bet dar vis nsioju juos, Morgan firmutes
Šiauliuose labai gera optika prie parko. Ten rėmeliai daug pigesni nei kitose optikose... Yra ir dizainerių įvairių.
Sveikos.Gal kas zino kur galima nusipirkti tokius akinius
Lauksiu atsakymo
Lauksiu atsakymo
QUOTE(laura1979 @ 2010 01 17, 14:34)
yra jų kiekvienoje parduotuvei kur parduoda helio pripustus balionus , gimtadieniui skirtos kepureles ir .t.t nepamenu kaip ta parduotuvėlė vadinasi
QUOTE(laura1979 @ 2010 01 17, 14:34)
Balionų šalį.
man tai atrodo, kad nelabai verta diskutuoti apie akinių (ne nuo saulės) rėmelių gražumą/negražumą, kai nematai jų ant konkretaus žmogaus nosytės Dažnai užsuku į optiką ir matau, kaip žmogus pasimatuoja labai keistus ar, regis, neišvaizdžius akinukus, o jam lipte prilimpa arba atvirkščiai, rėmeliai atrodo super, o pasimatavus netinka, nors tu ką... Pvz., "sėdėjimas" blogas, kojelės skečiasi, per didelis ar mažas rėmas, tuo labiau, kad yra dar svarbūs tarpvyzdiniai matmenys, veido forma, yra ar nėra lęšių cilindras ir t.t.
Todėl aš sprendžiu tik pagal tai, kaip konkretūs akiniai tinka man ar kitam žmogui, niekada nepirkčiau nepasimatavus
Todėl aš sprendžiu tik pagal tai, kaip konkretūs akiniai tinka man ar kitam žmogui, niekada nepirkčiau nepasimatavus
Maniskiai stai tokie
QUOTE(natina @ 2010 01 21, 11:43)
mano net labai panasus- forma, spalvos, bet as ju nekenciu
nu pas mane spalva netokia pilksvai melsva...
kokia jusu nuomone apie siuos remelius?: