Labas vakaras, gal žinote kaip ten su nuolaidom optikose ''Optikos pasaulis" ? Kiek jums metų tokia nuolaida Įdomu kokios papildomos sąlygos. Gal kas išbandėte šią akciją ?
QUOTE(zappy @ 2009 12 07, 23:02)
Įdomu kokios papildomos sąlygos
Pasidomėjau - gudriai jie sumąstė Ta nuolaida suteikiama tuo atveju, jei iškart daromas ir užsakymas akinių gamybai tam pačiam asmeniui.
QUOTE(Borzika @ 2009 12 08, 12:04)
Pasidomėjau - gudriai jie sumąstė Ta nuolaida suteikiama tuo atveju, jei iškart daromas ir užsakymas akinių gamybai tam pačiam asmeniui.
Taip ir maniau Nebent nusižiūrėt kokius gerus rėmelius ir akinius užsisako pvz,mama (stiklus imtų pačius pigiausius) Bet čia reikia labai gerai paskaičiuot. Gal ir verta,jei rėmeliai labai brangūs ,tai su 60proc nuolaida gal ir neblogai
Na ir vėl aš čia, reikia keisti akinius savo, dėl rėmų ir stiklų..Kadangi akys nusilpo tad keičiasi dioptrijos... Turiu metaliniu tokiu ale šviesiai ružavu/fioletiniu rėmeliu akinius, bet kadangi plaukų spalvą dabar juoda (o buvau blond) tai akiniai šie visiškai nebetinka.. Reiks gal įdėti skelbimą...
Na o dėl naujųjų akinukų, tai nžn šįkart fielmanną apeinu šonu...Visada užsisakinėdavau ten, bet dabar kažkaip nevilioja ten... Dėl aptarnavimo, konsultančių "kompetencija" patarti kokie rėmeliai tinkamiausi.. , ir dėl gamybos laiko...Vaikščiojau per pardes ir užsukau į Optio optiką Žirmūnų Rimi kuri randasi...Traukia prie klasikinių tokių, juodų rėmelių...Tai konsultantė toje optikoje buvo Labai noriai viską išaiškino, parinkinėjo rėmelius kurie ištikrųjų tiko prie veido..Jei rėmelis netinka tai iškart sako "oi ne, šie ne".. Labai maloni ir šauni.. Dėl kitų nieko negaliu pasakyti, nes nebuvau užtaikiusi kitom dienom ant kitų konsultančių..Be to, akcijos dabar, tai tarkim jei renkiesi rėmelį už 249lt, tai į tą kainą įeina jau ir rėmelis, ir lęšiai paploninti ir su antirefleksine danga ir gydytojo patikrinimas.. Fielmann'e man vien tik lęšiai išeidavo virš 200lt.. O ir užsakius Optio akinius, atsiimti jau galėsi po 2d...Nebent jei ploninti labai smarkiai reiks, tada maždaug iki savaitės užtruks..Kai fielmanne laukdavau apie mėnesį.. Tik vat dėl garantijos pamiršau paklausti kiek laiko duoda Optio.. Tad arba šią savaitę eisiu ten užsisakinėti, arba jau po naujų..Laukiu nesulaukiu...
Atsiprašau, gal čia ir reklama tokia gavosi, bet norėjau pasidalinti tik savo įspūdžiais renkantis gana svarbų veido aksesuarą..
Na o dėl naujųjų akinukų, tai nžn šįkart fielmanną apeinu šonu...Visada užsisakinėdavau ten, bet dabar kažkaip nevilioja ten... Dėl aptarnavimo, konsultančių "kompetencija" patarti kokie rėmeliai tinkamiausi.. , ir dėl gamybos laiko...Vaikščiojau per pardes ir užsukau į Optio optiką Žirmūnų Rimi kuri randasi...Traukia prie klasikinių tokių, juodų rėmelių...Tai konsultantė toje optikoje buvo Labai noriai viską išaiškino, parinkinėjo rėmelius kurie ištikrųjų tiko prie veido..Jei rėmelis netinka tai iškart sako "oi ne, šie ne".. Labai maloni ir šauni.. Dėl kitų nieko negaliu pasakyti, nes nebuvau užtaikiusi kitom dienom ant kitų konsultančių..Be to, akcijos dabar, tai tarkim jei renkiesi rėmelį už 249lt, tai į tą kainą įeina jau ir rėmelis, ir lęšiai paploninti ir su antirefleksine danga ir gydytojo patikrinimas.. Fielmann'e man vien tik lęšiai išeidavo virš 200lt.. O ir užsakius Optio akinius, atsiimti jau galėsi po 2d...Nebent jei ploninti labai smarkiai reiks, tada maždaug iki savaitės užtruks..Kai fielmanne laukdavau apie mėnesį.. Tik vat dėl garantijos pamiršau paklausti kiek laiko duoda Optio.. Tad arba šią savaitę eisiu ten užsisakinėti, arba jau po naujų..Laukiu nesulaukiu...
Atsiprašau, gal čia ir reklama tokia gavosi, bet norėjau pasidalinti tik savo įspūdžiais renkantis gana svarbų veido aksesuarą..
QUOTE(patrakusi @ 2009 12 28, 09:57)
Na ir vėl aš čia, reikia keisti akinius savo, dėl rėmų ir stiklų..Kadangi akys nusilpo tad keičiasi dioptrijos... Turiu metaliniu tokiu ale šviesiai ružavu/fioletiniu rėmeliu akinius, bet kadangi plaukų spalvą dabar juoda (o buvau blond) tai akiniai šie visiškai nebetinka.. Reiks gal įdėti skelbimą...
o kai nusipirksi akinukus butinai imesk foto. as irgi ieskau klasikiniu juodu metaliniu remuku. nes dabartinis plastikas man per sunkus ir siaip remas per didelis, smunka nuo nosies, nors jau ir lankste man juos visaip
QUOTE(Laputa @ 2009 11 25, 01:25)
O gal zinot kuri kur galima isigyti visai mazuliukam vaikuciam akinukus?
Mums truputi daugiau nei metukai. Neismanau kur pradet ieskot, o po parduotuves vazinet kazkaip baisu del gripu..
Mums truputi daugiau nei metukai. Neismanau kur pradet ieskot, o po parduotuves vazinet kazkaip baisu del gripu..
Ar radot akinukus?
Aš irgi duoduosi po optikas. Akinukus nešiojam nuo 8 mėn. Dabar truputį virš 2 metų, tai dar sunkiau sekasi rasti tinkamaus plastmasinius rėmelius. Jau neviltis apėmė...
Nežinau kaip dabar, bet prieš porą metų labai nepatvarūs tie nemokami buvo, plona viela - imk ir lankstyk. Jei žmogus neaktyvus tai gal ir pusė velnio, bet jei nesivargina ieškot kur akinius padėt žaidžiant kašį ar pan. tai geriau jau kokį 100Lt sumokėt nei kasmet naujus imt Nes stiklai juk kainuoja ( o jei dar su visom plėvelėm imt...)
Turiu pagirti fiellman: turbūt beveik vienintelė vieta, kur nemokamai atlanksto rėmelius, kokias 3 optikas perėjau tai sakė " ne pas mus pirkot (pirkti prieš 4 metus, garantinių seniai nebėr), galit palikt, po 4 dienų gal meistrui nuveš kasnors" ir pan. Ir nutrūkusį valą sutaisė
Turiu pagirti fiellman: turbūt beveik vienintelė vieta, kur nemokamai atlanksto rėmelius, kokias 3 optikas perėjau tai sakė " ne pas mus pirkot (pirkti prieš 4 metus, garantinių seniai nebėr), galit palikt, po 4 dienų gal meistrui nuveš kasnors" ir pan. Ir nutrūkusį valą sutaisė
QUOTE(F=ma @ 2009 12 31, 08:33)
Turiu pagirti fiellman: turbūt beveik vienintelė vieta, kur nemokamai atlanksto rėmelius, kokias 3 optikas perėjau tai sakė " ne pas mus pirkot (pirkti prieš 4 metus, garantinių seniai nebėr)
Esu girdėjusi ne iš vieno savo pažįstamo pačių teigiamiausių atsiliepimų apie jų garantinį aptarnavimą
Nors pati per n metų dar nėkart fiellman'e rėmelių nepirkau, tačiau pataiso jie ir ne "savo" rėmelius: kartais už tam tikrą mokestį, kartais ir visai nemokamai (jei "bėda" maža būna)
As akinius laaabai ilgai rinkausi nes ant mano veido sunkiai kas ir tinka, nes smulkus veidelis pas mane labai juolab jei ir nusiziuredavau kokius tai kaina visad kandziodavosi..visi vien remeliai budavo apie 500-900 Lt norejau plastikiniu platesnem kojelem t'sakant metaliniu neziurejau, nes pries tai atnesiojau tokius su odinem kojelem, bet pavyko internete is optikos sugaudyti uz gera kaina tokius kokiu norejau (ten pardavineja a'la brokuotus is ekspoziciju parduotuvese), o kaina buvo gera todel, kad neva ibrezimas yra...buvo pateiktos isdidintos foto ir pan, ir gavus juos apsidziaugiau nes tas ibrezimas ..nematomas visiskai
pirkau va siuos, gavau originalioje dezuteje su kodais ir pan.
http://lh6.ggpht.com...309142570_o.jpg
http://lh6.ggpht.com...309142574_o.jpg
http://lh6.ggpht.com...309142570_o.jpg
http://lh6.ggpht.com...309142574_o.jpg
QUOTE(Izaa @ 2009 12 31, 14:14)
Turėjau panašaus dizaino Hugo Boss - gerai atrodė , kol...šuniukai nesukramtė
vien remeliai budavo apie 500-900 Lt
Maniškai kainavo apie 600 Lt
pavyko internete is optikos sugaudyti uz gera kaina tokius kokiu norejau (ten pardavineja a'la brokuotus is ekspoziciju parduotuvese), o kaina buvo gera todel, kad neva ibrezimas yra
Vienas toks mažytis niuansas: o ką darysit, jeigu kas negero nutiks rėmeliams - kur kreipsitės?
QUOTE(Borzika @ 2009 12 31, 14:42)
Vienas toks mažytis niuansas: o ką darysit, jeigu kas negero nutiks rėmeliams - kur kreipsitės?
nematau problemos tame...kas jiems gali nutikti , jei ka yra ne viena optika kuri taiso jei jau kas nutinka, siaip esu pirkusi gal 4 skirtingose parduouvese, turiu kliento korteles, viena syk nesiau ne tos optikos akinukus man pareguliuot reikejo...tai patvarke nieko neklause sumokejau gal 10 ar pan. Lt ir vsio, juolb kad uz akinius sumokejau juokinga kaina tai negaila bus...nors man jie laaabai patinka
QUOTE(Izaa @ 2009 12 31, 16:01)
nematau problemos tame...kas jiems gali nutikti
Aš gi ne iš piktos valios paklausiau
jei ka yra ne viena optika kuri taiso jei jau kas nutinka
Žinau
juolb kad uz akinius sumokejau juokinga kaina tai
Jei ne paslaptis - kiek?