Gal zinote kokias nuolaidas siulo optikos Kaune? Mano dioptriniai akiniai jau visai suvargo
QUOTE(IceTea @ 2009 09 19, 08:25)
dėkui už nuorodas esu tikra, kad pravers, mat kitą savaitę esu morališkai pasiruošusi prasinešti per kelias akinių pardes, kad išsirinkčiau jau pačius pačiausius )
Bandžiau ieškoti patarimų, kaip išrinkti akinius, ir juos gi reiktų rinktis pagal veido tipą, akių, odos, plaukų spalvą.. Pradėjau nuo veido tipo - čia ir užstrigau: tarp ovalaus ir apvalaus ..
perskaičiau VISĄ šią temą ir neradau ats į man lb rūpim klausimą - galbūt žinot optiką/akinių parduotuvę, kurioje konsultantės labiausiai ir geriausiai padeda išsirinkti akinukus?..
Nes ne taip, kaip dauguma, tiksliai nežinau, KOKIŲ akinukų noriu
Tik žinau, kad norių stilingų, neplatinančių veido
laba diena,mergytes noriu jau pasikeisti akinukus ir as...dabartinius pirkau gal pries 4metus. Koki akinukai yra dabar madingi?aisku kiekviena pagalveido formas renkames,kas tinka ir patinka bet gal kuri kazkokiu komentaru turite... kur klaipedoje patartumete pirkti?
Gak kas zinot kur Kaune iskoti nebrangiu remeliu?
QUOTE(smiltute11 @ 2009 10 18, 15:03)
Gak kas zinot kur Kaune iskoti nebrangiu remeliu?
as nusipirkau urmo bazese kazkelintam sandelyje, man ir stiklus per valanda ten idejo o mokejau tikrai juokingai, stiliovi remeliai+plonintas plastikas su antirefleksine danga = 140 ar 150 LT
cia tuose senuose sandeliuose.
tai va kadangi mano panelike turi su akytem problemu...tai teko daryti akinius nes mums mokykloj sulauze... tai ieskojom kuo pigiau nes pinigeliu ne perdaugiausei turime....ir radom felmane ozo parduotuveje yra nemokama kolekcija vaikiskiem remeliam....taigi kainavo tik stiklai...sumokesim 73 lt is viso plius 3 metu garantija jeigu kas nutiktu bet tik ten nor sake turi buti visse buvom gedimno prospekte bet ten neaptikom taigi uz tokia kaina tikrai apsimoka ir padaro per savaite
Papildyta:
p.s parduotuve pirmam aukste
Papildyta:
p.s parduotuve pirmam aukste
Mano tai abu vaikai akiniuoti. Pirkau pirmus akinius Optikos pasaulyje. Bet ten trumpas garantinis aptarnavimas. O kai mano bachurai tokie sustri - akiniai pas mus luzta daznai. Tai siuo atveju geriausiai tinka Fielman mums, nes ten triju metu nemokamas garantinis aptarnavimas Tai taip ir taisomes periodiskai
QUOTE(tindiriushka @ 2009 06 09, 09:32)
visur daro kruopščiai, nes kitaip tik iš fielman išėję žonės matytų
matyt užsisakei kažkokius ypatingus stikliukus, dėl to reikia ir laukti - manau būsi patenkinta galutiniu variantu
matyt užsisakei kažkokius ypatingus stikliukus, dėl to reikia ir laukti - manau būsi patenkinta galutiniu variantu
Stikliukai fotochrominiai su antirefleksu
O gal zinot kuri kur galima isigyti visai mazuliukam vaikuciam akinukus?
Mums truputi daugiau nei metukai. Neismanau kur pradet ieskot, o po parduotuves vazinet kazkaip baisu del gripu..
Mums truputi daugiau nei metukai. Neismanau kur pradet ieskot, o po parduotuves vazinet kazkaip baisu del gripu..
Aš jau kokie 6 metai akinius perku ir akis tikrinuosi (sau ir vaikui) glaukomos centre, optikoj "Pelėda" Basanavičiaus g. 31, Vilniuj. Čia prie cerkvės su žaliais stogais
Dar šito tinklo yra optika Savanorių pr., bet Basanavičiaus man labiau patinka, nes aptarnavimas labai malonus ir gydytojos patinka.
Kaip nuolatinė klientė nuolaidų gaunu (nors ir šiaip mačiau, kad žmogui paprašius pritaiko nuolaidas), bet man labiausiai patinka, kad pas juos būna įdomesnių rėmelių. Aišku, jeigu nori kuo pigesnių, tai irgi galima nusipirkt, bet didesnis pasirinkimas firminių - Ray Ban, Police, Jaguar ir t.t.
Turėjau Chanel akinukus, dabar Killer loop įsigyjau
Anksčiau turėjau Fielman akinius, Vilniaus optikoje įsigytus. Tai Vilniaus optikoje pakraupino aptarnavimas - tikrai nesu priekabi, bet teko vienų lęšių 9 mėn. laukti - čia išvis kuriozas buvo dar priekaištų sulaukiau, nors patys netinkamus užsakė, todėl turėjo keisti ir t.t. Kai pagaliau sulaukiau, jau seniai buvo noras praėjęs tuos akinius turėt
Fielmane man įdėjo lęšius į varžtukinius rėmelius - niekas nė pusės žodžio nepasakė, kad taip negalima daryti su astigmatikams skirtais lęšiais - tik daug vėliau sužinojau Dviems draugams visiškai neteisingai ten akių centrus nustatė
Ir dar - kiek man per gyvenimą tikrino akis, tai tik šitoj optikoj, kur dabar lankausi, išmatavo akispūdį ir ištyrė akių dugnus Nu gal tik atsitiktinumas, nežinau, bet kitur niekur dėl to nesuko galvos, atseit, esu jauna, kam man to reikia. Bet kai savo akim mačiau 17 metų merginą, kuriai nepadrius šių tyrimų pražiopsota tinklainės atšoka, tai ką aš žinau Pasekmės juk liūdnos
Dar man patiko optika Gedimino pr. šalia Konstitucinio teismo - kur šuniukas tupi prie įėjimo Ten yra nuostabių rėmelių Ir aptarnavimas malonus, bet kainos Ten vien tik firminiai rėmeliai, nu man kai reik cilindrinių lęšių (asigmatizmas), tai beprotiška suma gaunasi - apie tūkstantį, ne mažiau Per brangu...
Laputa, kiek mačiau, yra tokių rėmelių mažuliukams, tik pasirinkimas labai mažas... Tiesiog paimkit ir pasiskambinkit į kelias optikas, pasiklauskit ar turi rėmelių. Ir ar turit receptą? Nes jeigu ne, tai vis tiek reikės gydytojui pasirodyt. Ten, kur optikose yra gydytojo apžiūra, reikia paprastai iš anksto užsirašyti ir geriau turėt šeimos gydytojo siuntimą, nes jeigu neužsakysit akinukų (kai užsakai, tai apžiūra būna nemokama) tai pigiau kainuoja apžiūra - ligonių kasos dalį kompensuoja.
Dar šito tinklo yra optika Savanorių pr., bet Basanavičiaus man labiau patinka, nes aptarnavimas labai malonus ir gydytojos patinka.
Kaip nuolatinė klientė nuolaidų gaunu (nors ir šiaip mačiau, kad žmogui paprašius pritaiko nuolaidas), bet man labiausiai patinka, kad pas juos būna įdomesnių rėmelių. Aišku, jeigu nori kuo pigesnių, tai irgi galima nusipirkt, bet didesnis pasirinkimas firminių - Ray Ban, Police, Jaguar ir t.t.
Turėjau Chanel akinukus, dabar Killer loop įsigyjau
Anksčiau turėjau Fielman akinius, Vilniaus optikoje įsigytus. Tai Vilniaus optikoje pakraupino aptarnavimas - tikrai nesu priekabi, bet teko vienų lęšių 9 mėn. laukti - čia išvis kuriozas buvo dar priekaištų sulaukiau, nors patys netinkamus užsakė, todėl turėjo keisti ir t.t. Kai pagaliau sulaukiau, jau seniai buvo noras praėjęs tuos akinius turėt
Fielmane man įdėjo lęšius į varžtukinius rėmelius - niekas nė pusės žodžio nepasakė, kad taip negalima daryti su astigmatikams skirtais lęšiais - tik daug vėliau sužinojau Dviems draugams visiškai neteisingai ten akių centrus nustatė
Ir dar - kiek man per gyvenimą tikrino akis, tai tik šitoj optikoj, kur dabar lankausi, išmatavo akispūdį ir ištyrė akių dugnus Nu gal tik atsitiktinumas, nežinau, bet kitur niekur dėl to nesuko galvos, atseit, esu jauna, kam man to reikia. Bet kai savo akim mačiau 17 metų merginą, kuriai nepadrius šių tyrimų pražiopsota tinklainės atšoka, tai ką aš žinau Pasekmės juk liūdnos
Dar man patiko optika Gedimino pr. šalia Konstitucinio teismo - kur šuniukas tupi prie įėjimo Ten yra nuostabių rėmelių Ir aptarnavimas malonus, bet kainos Ten vien tik firminiai rėmeliai, nu man kai reik cilindrinių lęšių (asigmatizmas), tai beprotiška suma gaunasi - apie tūkstantį, ne mažiau Per brangu...
Laputa, kiek mačiau, yra tokių rėmelių mažuliukams, tik pasirinkimas labai mažas... Tiesiog paimkit ir pasiskambinkit į kelias optikas, pasiklauskit ar turi rėmelių. Ir ar turit receptą? Nes jeigu ne, tai vis tiek reikės gydytojui pasirodyt. Ten, kur optikose yra gydytojo apžiūra, reikia paprastai iš anksto užsirašyti ir geriau turėt šeimos gydytojo siuntimą, nes jeigu neužsakysit akinukų (kai užsakai, tai apžiūra būna nemokama) tai pigiau kainuoja apžiūra - ligonių kasos dalį kompensuoja.
QUOTE(Laputa @ 2009 11 25, 00:25)
kur galima isigyti visai mazuliukam vaikuciam akinukus?
Fielmann, Vilniaus optika, Optikos pasaulis, Pelėda, Eagle vision, Optometrijos centras, Interoptika ir kt.
Pasiteiraukit dar ir šiose temose: Vaikas su akinukais.
Mano visa seima akiniuoti:) tai mes senoaki vis Fielmane Kaune viska perkames , remontuojames ir t.t.Keleta kartu pabandem kitose optikose, tai buvo tik problemos ir jokio serviso. fielmane visad patars, suteiks nuolaida, priminus ,jog esam seniai seniai klientai:)
Dukrai keite gan brangiu akiniu kojele kurios dazai atsilupo be mokescio,nors 3 m garantija siek tiek buvo praterminuota...zodziu, jie virsija klientu luksecius ir mes tuo aptarnavimu patenkinti .
Dukrai keite gan brangiu akiniu kojele kurios dazai atsilupo be mokescio,nors 3 m garantija siek tiek buvo praterminuota...zodziu, jie virsija klientu luksecius ir mes tuo aptarnavimu patenkinti .