Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai (ne nuo saulės)

QUOTE(Vai2lka @ 2009 07 25, 00:08)
man graziau ziurisi grieztesne forma, bet cia reikia ziureti kas labiau tinka pagal veido forma smile.gif kas del akiniu ir lesiu kainu tai viska perkuosi optikos pasauly, manau turetu buti ir kaune, kainos manau mazesnes nei fielmann smile.gif

As ieskau dar pigesniu lesiu nei Optikos pasaulyje biggrin.gif
Bet didziausia problema - issirinkti remelius doh.gif doh.gif doh.gif Norisi tokiu, kad buciau 100 proc patenkinta pasirinkimu, kad jausciausi taip pat gerai kaip ir su kontaktiniais lesiais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryza_Lape @ 2009 07 25, 11:45)
As ieskau dar pigesniu lesiu nei Optikos pasaulyje biggrin.gif
Bet didziausia problema - issirinkti remelius doh.gif  doh.gif  doh.gif Norisi tokiu, kad buciau 100 proc patenkinta pasirinkimu, kad jausciausi taip pat gerai kaip ir su kontaktiniais lesiais smile.gif

vilniuj yra tokia optika prekiaujanti didmenininku imone savanoriu 175 A (galiu klysti), ten stiklai tikrai pigiau. bet jei i tavo remus des, tai neduoda garantijos.
beje, mazesniuose miestuose kainos mazesnes g.gif (tokie pat stiklai Vilniuj ir Silalej skirias net 40lt)
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2007 09 28, 22:53)
As jau puse metu kaipnesioju kontaktinius lesius,betkartais norisi grizti prie akinuku. Turi visai man patinkanti remeli (ir nesiojau ji gal 3 kartus), bet reikia keisti stikliukus. Kadangi mano regejimas -6, tai reiketu ploninto stiklo, gal kas zino kur galima isigyti ji pigiau, nes moketi virs 200 lt uz stikla nelabai noreciau blush2.gif

sveikute as kaip blondine ne i tema o optikos pasulyje nebandete ten būna gerų
pasiūlimų , o jei tampi lojaliu pirkėju tai nuolaidos viskam bigsmile.gif ir kokybė ir garantijos
Atsakyti
Gal zinot kur pigiausi plastikiniai ploninti stiklai akiniams? 4u.gif
Atsakyti
neisivaizduoju Vilniuje optikos, kur galeciau nusipirkti tikrai kokybiskus remus doh.gif optikos pasaulyje kazkoks fuflo, su visokiais akmenukai, blizguciais, fake ir pan doh.gif nebent dar filmann arba optometrijos centras g.gif
dar kazkoki atsidariusi gedo pr - optic city ar pan doh.gif
Atsakyti
Turiu tokius, bet nešioju tik namie, kažkaip man akiniai nelimpa, visada su linzėm. smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 09 08, 12:27)
neisivaizduoju Vilniuje optikos, kur galeciau nusipirkti tikrai kokybiskus remus  doh.gif optikos pasaulyje kazkoks fuflo, su visokiais akmenukai, blizguciais, fake ir pan  doh.gif nebent dar filmann arba optometrijos centras  g.gif
dar kazkoki atsidariusi gedo pr - optic city ar pan  doh.gif

oj buna geru akiniu remeliu, tik reik ieskoti...as taip apklaidziojau visa vilniu...
radau graziu remeliu salona ir nebrangus.
Dominikonu gatveje, bet ne ta Optika.lt, toks kitas salonas, praejus antikvariatus.
Atsakyti
QUOTE(indrute83 @ 2009 09 08, 12:06)
Gal zinot kur pigiausi plastikiniai ploninti stiklai akiniams?  4u.gif

as dariau minimaliai plonintus, mokejau 40 ir 60 lt (sitas su cilindriuku), pigiausiai kiek radau (plastiko).
Kalvariju g. RIMI(Jeruzalej) yra optika, pavadinimo nepasakysiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2009 09 08, 20:31)
as dariau minimaliai plonintus, mokejau 40 ir 60 lt (sitas su cilindriuku), pigiausiai kiek radau (plastiko).
Kalvariju g.  RIMI(Jeruzalej) yra optika, pavadinimo nepasakysiu g.gif

O man turbut nepakaktu minimaliai plonintu nes minusas 7. O ka reiskia su cilindriuku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(indrute83 @ 2009 09 09, 09:58)
O man turbut nepakaktu minimaliai plonintu nes minusas 7. O ka reiskia su cilindriuku  blush2.gif

reiskia, kad yra vienos akies astigmatizmas mirksiukas.gif
del didesnio ploninimo indekso kainu nezinau, gali pasukt jiems 85 2707657 4u.gif Kalvariju 296.
Atsakyti
kaip jums tokie akiniai?su juodom kojom smile.gif

http://www.giarre.co...el-dg1168g.php#

Atsakyti
na jau ne...tie blisguciai pjautusi su kitais aksesuarais. nebent situos isigyti zadi tik kaip aksesuara prie tam tikru rubu.
Atsakyti