Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai (ne nuo saulės)

QUOTE(Odora @ 2009 03 17, 16:05)
na kad firminiu akiniu visu tokios kainos, tik dar brangesni dazniausiai, o jei nereikia kad butent butu uzrasas "carolina herrera" kaip stiliaus detale, tai gali ieskot panasiu kitose optikose tai kaina iki 300 bus

Tai kad uzsidejus normalius, vardinius, visai kitaip nei su tais paprastais... blush2.gif
Atsakyti
As akinukus uzsisakiau "Vilniaus optikoje" thumbup.gif Remeliai - 167 lt., o stiklai - 330 lt. doh.gif Likau labai patenkinta aptarnavimu, bet va kol padarys, tai reiks laukti 2 savaites blink.gif Ten pat akytes ir patikrino nuodugniai smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Kaip jums sie akinukai?

http://www.otticanet...;glasses_type=1

http://images.google...ttp...sa=N&um=1
Atsakyti
Vis delto pasiemiau kitus:)

http://www.metsuki.c...B_803_small.jpg
Atsakyti
QUOTE(Žizel @ 2007 12 01, 21:16)
tik fielmann perku
yra ir brangių, ir pigių rėmelių
kruopščiai padaro

o matuotis einu po kelis kartus (Vilniuje yra 3 salonai, tai visus paeinu kelis kartus) kol išsirenku bigsmile.gif ir dar su drauge
be to kiekvienos pardavėjos išklausinėju ką mano apie tuos ar anuos rėmelius at mano nosies

bigsmile.gif

visur daro kruopščiai, nes kitaip tik iš fielman išėję žonės matytų lotuliukas.gif

QUOTE(Tučka @ 2009 04 26, 14:25)
As akinukus uzsisakiau "Vilniaus optikoje"  thumbup.gif  Remeliai - 167 lt., o stiklai - 330 lt. doh.gif  Likau labai patenkinta aptarnavimu, bet va kol padarys, tai reiks laukti 2 savaites  blink.gif Ten pat akytes ir patikrino nuodugniai  smile.gif

thumbup.gif matyt užsisakei kažkokius ypatingus stikliukus, dėl to reikia ir laukti - manau būsi patenkinta galutiniu variantu cool.gif
Atsakyti
Radau Gucci grazuozius ale kaina su nuolaida apie 800 lt, ziuriu JAV psl'uose tai iki 500 lt, tai vat kokie kainu skirtumai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2009 06 19, 15:14)
Radau Gucci grazuozius ale kaina su nuolaida apie 800 lt, ziuriu JAV psl'uose tai iki 500 lt, tai vat kokie kainu skirtumai sad.gif

Sveikos,

Gal zinot, kurioje optikje yra taikomos geros nuolaidos remeliams g.gif
Atsakyti
Rinkausi rinkausi,išsirinkau šiuos rėmelius,o dabar galvoju ar tikrai jų norėjau... g.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Rhetta @ 2009 06 24, 17:15)
Rinkausi rinkausi,išsirinkau šiuos rėmelius,o dabar galvoju ar tikrai jų norėjau...  g.gif

user posted image

man patinka rolleyes.gif as irgi kazko panasaus ieskau. kur tokius radai?
tik tas zenkliukas man nlb blush2.gif
Papildyta:
Kur pigiausiai galima isigyti ploninto plastiko stiklus,su antirefleksine danga, 1 akies cilindriukas? (vln)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natina: 01 liepos 2009 - 19:46
QUOTE(natina @ 2009 07 01, 21:53)
man patinka rolleyes.gif as irgi kazko panasaus ieskau. kur tokius radai?
tik tas zenkliukas man nlb blush2.gif
Papildyta:
Kur pigiausiai galima isigyti ploninto plastiko stiklus,su antirefleksine danga, 1 akies cilindriukas? (vln)

Kaune "Optikos pasaulyje", Laisves al., bet teko išsirinkti kitus,nes į šiuos rėmelius negalėjo stiklų įdėti.Mano didelis minusas ir reikia labai ploninti.Išsirinkau šiuos:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rhetta @ 2009 07 02, 11:17)
Kaune "Optikos pasaulyje", Laisves al., bet teko išsirinkti kitus,nes į šiuos rėmelius negalėjo stiklų įdėti.Mano didelis minusas ir reikia labai ploninti.Išsirinkau šiuos:

user posted image

zinai, gal net fainesni(nera to zenklelio biggrin.gif ). O koks minusas, jei ne paslaptis, nes pas mane irgi tarp -4 ir -5 abi akys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2009 07 02, 13:14)
zinai, gal net fainesni(nera to zenklelio biggrin.gif ). O koks minusas, jei ne paslaptis, nes pas mane irgi tarp -4 ir -5 abi akys doh.gif

Bet yra kitas ženklelis, tik mažesnis biggrin.gif Pirmųjų akinių kojelė buvo arti stiklo,tai sake netilptu stikliukas,kadangi ploninant stiklo kraštelis vis tiek storesnis lieka.Be to daug akinukų buvo su metaliukais prie kojelių-kojelėms atremti,ir vien dėl to negalima dėti ploninamo stiklo doh.gif O tokių gražių rėmelių buvo... verysad.gif
Atsakyti